- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.461
hoşgeldin zamanında bende çok yedim banHello kizlarrrr
Kocalarina artistik yapamayip gelip burada artistik yapmaya çalışanlar sağolsun
Tabii bi de okuduğunu anlamayan
Tabii de de hakaret eden
Sağolsun
Ama bitti çektim cezami:)
Aslında iyi geldi bana bu ceza daha az düşündüm bebek fikrini
Hani aklından atınca oluyormus ya bu ay 30 gün ban mi yesem acaba
hoşgeldin zamanında bende çok yedim banhatta geçen ay bdv da konu sahibini uyardım diye uyarı aldım o sözü kullanmak yasakmış
valla okudum sen yazana hak vermişsin suç senin üstüne kalmış
bazen sinirlerimize hakim olamıyoruz sağlık olsun...
ovulasyon testiyle falan takip etmiyor musun? birde demir eksikliğin vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam ilaç kullanıyor musun?Canım ben gayet kibar yazmıştım ta kiiii mesajıma yazılan cevabı görene kadar
Ki onda bile gerizekalı misin diye soracaktim ama gerek yok yazdım
Karşımdakine gerizekalı demedim ki puhahahahahahha
Ayyy neyse geliyor yine ban .:)
Konuyu değiştirelim
Bat 4 kaldı bi erken gebelik testi daha patlattim yine negatif
KızlarBirAsilAnnesi transfer yaptırdı mı? Ne zamandır görmüyorum
mesajlarına baktım da en son adet olmayı bekliyomuş.
ovulasyon testiyle falan takip etmiyor musun? birde demir eksikliğin vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam ilaç kullanıyor musun?
burdayımmm.
bugün daha adet olabildim yani 31 günde.
hayatımda bir ilk oldu bu da.
yarın transfer için ilk kontrolüm var.
ilaçlara başlayacağım inşallah.
kimler hamile bu arada?
Ayyyyy canım. Valla heyecan yaptım hep güzel haber getir insallah :)
mesajı ben yazmıştım o da bana destek çıktı sağolsun. ama üyelerden biri çok terbiyesizce bir cevap yazınca arkadaş hak ettiğini söyledi.hoşgeldin zamanında bende çok yedim banhatta geçen ay bdv da konu sahibini uyardım diye uyarı aldım o sözü kullanmak yasakmış
valla okudum sen yazana hak vermişsin suç senin üstüne kalmış
bazen sinirlerimize hakim olamıyoruz sağlık olsun...
Canımmm ben de bugün tüp bebeğe başladım :) :) :)burdayımmm.
bugün daha adet olabildim yani 31 günde.
hayatımda bir ilk oldu bu da.
yarın transfer için ilk kontrolüm var.
ilaçlara başlayacağım inşallah.
kimler hamile bu arada?
Canımmm ben de bugün tüp bebeğe başladım :) :) :)
Canım gittim. Bu ay 25mm yumurtam vardı, yine olmadı dedim. Artık başlayalım mı, dedi. Ben de başlayalım dedim. Bu kadarayy çook sevindim senin adına
haydi Bismillah diyeyim o zaman.
ne dedi doktor? ne verdi ilaç? anlat hemennnn
Bence de canım. Ben burdan edindiğim arkadaşlarımı takibe aldım bilee :)Ay ay kizlar gercekten sessizlik cökttu ...ya insan alışınca arıyor özlüyor.başka topiklere baksamda burası başka tabi..unutmayalım birbirimizi.
Canım gittim. Bu ay 25mm yumurtam vardı, yine olmadı dedim. Artık başlayalım mı, dedi. Ben de başlayalım dedim. Bu kadar
Canım tüp bebekten çekinmemin sebebi yumurta takibinde her şeyin normal olması. Yani kendiliğinden hamile kalmak istiyordum, doğal olsun istiyordum ama olmuyor bir yıldır.
Gonal f verdi ve folik asit. Ayrıntılı bir şey anlatmadı
BirAsilAnnesi @nisandeniz canlarrr inşallah şansınız boll bol olsunn gelsin gayri şu bebeler sağlıkla.
yesa canım yapma artık su testleri birak..adet gününü bekle adet olmadan hiç birşey belli olmaz.inşallah göbuşünde inatçı bir bebis vardır.
BirAsilAnnesi @nisandeniz canlarrr inşallah şansınız boll bol olsunn gelsin gayri şu bebeler sağlıkla.
yesa canım yapma artık su testleri birak..adet gününü bekle adet olmadan hiç birşey belli olmaz.inşallah göbuşünde inatçı bir bebis vardır.
Bizde seni optuk teyzesiAynen canım 1 tane Kaldı zaten
Bi de ultra hassas olsa çıkardı diyorum :) ve seni ve kizini öpüyorum :)
olur canım yumurtlama döneminde benim hep oluyor geçen ay hiç geçmemişti ve kan değeriyle bebeğimi öğrenmiştim ama kısmet olmadı hadi inşallah temmuz 17de bebeğini kucağına alırsınKızlar yumurtlama günü sanki adet
Olacak gibi bel ver karın kasık ağrısı olur mu ???
Amiiiinnn balım inşallah Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün sen solitarywoman sin dimi balım adını mi degistirdinolur canım yumurtlama döneminde benim hep oluyor geçen ay hiç geçmemişti ve kan değeriyle bebeğimi öğrenmiştim ama kısmet olmadı hadi inşallah temmuz 17de bebeğini kucağına alırsınbu ay bizim ayımız olacak bebeklerimiz gelecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?