- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.481
evet canım benimAmiiiinnn balım inşallah Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün sen solitarywoman sin dimi balım adını mi degistirdin
Güzel olmuş ama böyle yeni ismin sana şans getirsinevet canım benimgeçen seneden beri istiyordum yeni kısmet oldu adımı değiştirmek
inşallah tutunur bebeğin canım :)kızlar bugün kontrolüm vardı. herşey güzel dedi doktor. ilaca başladım. 29 ekimde kontrolüm var tekrar. transfer tarihim o gün belli olur Allah ın izniyle. dualarınızı bekliyorum.
inşallah tutunur bebeğin canım :)
resmi eşimle benim birleşmiş halimize benzettim ondan koydum inşallh olur :)ayy inşallah tutunur da resmindeki gibi tatlış bebişlerim olur
resmi eşimle benim birleşmiş halimize benzettim ondan koydum inşallh olur :)
kızlar bugün kontrolüm vardı. herşey güzel dedi doktor. ilaca başladım. 29 ekimde kontrolüm var tekrar. transfer tarihim o gün belli olur Allah ın izniyle. dualarınızı bekliyorum.
evet ya çok tatlı bebek gözleri zeytin gibi :)bende benim resmimdeki bebeği bana benzetiyorum. gözleri benim gibi iri. kaşı saçı da benziyor. ne bileyim ya Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.
yalnız herkestede kız bebek resmi :)bende benim resmimdeki bebeği bana benzetiyorum. gözleri benim gibi iri. kaşı saçı da benziyor. ne bileyim ya Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.
Güzel tespit canimmyalnız herkestede kız bebek resmi :)
ay hadi hayirlisi olsun canim :)kızlar bugün kontrolüm vardı. herşey güzel dedi doktor. ilaca başladım. 29 ekimde kontrolüm var tekrar. transfer tarihim o gün belli olur Allah ın izniyle. dualarınızı bekliyorum.
ay hadi hayirlisi olsun canim :)
29 ekim senin de bayramin olsun canjm benim :)
BirAsilAnnesi güzel geçmesine sevindim canimm..Inşallah tek seferde tutunur annesi..birde canım aklında bulunsun tranfer sonrası bi ananas al eşit 5 parçaya bol hergün bi dilim ye ama içinin sert yeriyle birlikte.bebeğin tutunmasını sagliyormus.hatta aşılama yapanlarda bile..bende bunu okuduktan sonra yumurtlama Sonrası yemeye başladım .ins faydasını görürüz.
Güzel tespit canimm
evet ya çok tatlı bebek gözleri zeytin gibi :)
yalnız herkestede kız bebek resmi :)
aminn canım herşeyin hayırlısı. kız erkek farketmez. Hayırlı sağlıklı olsun yeterki.benim eşim çok istiyor kızı olsun o yüzden ben bu resmi beğenip koymuştum.
benim içimden hiç kız ya da erkek geçmemiştir bu zamana kadar.
olmayınca herşeye razı oluyorsun herhalde
Rabbim sağlıklı sıhhatli tastamamını nasip etsin inşallah.
HayirlisiBenim umutlar da gelecek aya kaldi bugün adet oldum @ melekler-engelchen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?