• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Hello kizlarrrr

Kocalarina artistik yapamayip gelip burada artistik yapmaya çalışanlar sağolsun

Tabii bi de okuduğunu anlamayan

Tabii de de hakaret eden

Sağolsun

Ama bitti çektim cezami:)

Aslında iyi geldi bana bu ceza daha az düşündüm bebek fikrini

Hani aklından atınca oluyormus ya bu ay 30 gün ban mi yesem acaba
hoşgeldin zamanında bende çok yedim ban:KK48: hatta geçen ay bdv da konu sahibini uyardım diye uyarı aldım o sözü kullanmak yasakmış:ıslık:

valla okudum sen yazana hak vermişsin suç senin üstüne kalmış

bazen sinirlerimize hakim olamıyoruz sağlık olsun...

hoşgeldin zamanında bende çok yedim ban:KK48: hatta geçen ay bdv da konu sahibini uyardım diye uyarı aldım o sözü kullanmak yasakmış:ıslık:

Canım ben gayet kibar yazmıştım ta kiiii mesajıma yazılan cevabı görene kadar

Ki onda bile gerizekalı misin diye soracaktim ama gerek yok yazdım

Karşımdakine gerizekalı demedim ki puhahahahahahha

Ayyy neyse geliyor yine ban .:)

Konuyu değiştirelim

Bat 4 kaldı bi erken gebelik testi daha patlattim yine negatif

Canım ben gayet kibar yazmıştım ta kiiii mesajıma yazılan cevabı görene kadar

Ki onda bile gerizekalı misin diye soracaktim ama gerek yok yazdım

Karşımdakine gerizekalı demedim ki puhahahahahahha

Ayyy neyse geliyor yine ban .:)

Konuyu değiştirelim

Bat 4 kaldı bi erken gebelik testi daha patlattim yine negatif
ovulasyon testiyle falan takip etmiyor musun? birde demir eksikliğin vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam ilaç kullanıyor musun?

Ayyyyy canım. Valla heyecan yaptım hep güzel haber getir insallah :)

yesaaaaa sen heyecanı bir de bana sorrr:skandal:
bu sabah adet oldum ya bakıyorum evet geldi adet oldum şimdi başlıyoruz işte cemre dedim :KK17:
amin inşallah canım benim.
Allah bana da sizin güzel haberlerinizi almayı nasip etsin. :dua:

mesajı ben yazmıştım o da bana destek çıktı sağolsun. ama üyelerden biri çok terbiyesizce bir cevap yazınca arkadaş hak ettiğini söyledi. :temizlik:ay neyse çıbanın başı ben gibi oldum. çok utandım :olamaz:

bu arada ben çok sık hastalanıyorum grip, sinüzit vs. bağışıklığı güçlensin diye pharmaton solgar filan kullanan var mı aranızda? bebek çalışmalarında olumsuz bir etkisi olur mu acaba fikri olan var mı?:KK14:

burdayımmm.:KK24:
bugün daha adet olabildim yani 31 günde.:skandal:
hayatımda bir ilk oldu bu da.
yarın transfer için ilk kontrolüm var.
ilaçlara başlayacağım inşallah.
kimler hamile bu arada?
Canımmm ben de bugün tüp bebeğe başladım :) :) :)

ayy çook sevindim senin adına :rolleyes:
haydi Bismillah diyeyim o zaman.
ne dedi doktor? ne verdi ilaç? anlat hemennnn :skandal:
Canım gittim. Bu ay 25mm yumurtam vardı, yine olmadı dedim. Artık başlayalım mı, dedi. Ben de başlayalım dedim. Bu kadar :D
Canım tüp bebekten çekinmemin sebebi yumurta takibinde her şeyin normal olması. Yani kendiliğinden hamile kalmak istiyordum, doğal olsun istiyordum ama olmuyor bir yıldır.
Gonal f verdi ve folik asit. Ayrıntılı bir şey anlatmadı

Canım gittim. Bu ay 25mm yumurtam vardı, yine olmadı dedim. Artık başlayalım mı, dedi. Ben de başlayalım dedim. Bu kadar :KK70:
Canım tüp bebekten çekinmemin sebebi yumurta takibinde her şeyin normal olması. Yani kendiliğinden hamile kalmak istiyordum, doğal olsun istiyordum ama olmuyor bir yıldır.
Gonal f verdi ve folik asit. Ayrıntılı bir şey anlatmadı

tamam güzel.
kaçla başlattı gonal f e?
bak onu çok dakikası dakikasına vurmalısın.
ayy çok güzel olacak herşey.

BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi @nisandeniz canlarrr inşallah şansınız boll bol olsunn gelsin gayri şu bebeler sağlıkla.

yesa yesa canım yapma artık su testleri birak..adet gününü bekle adet olmadan hiç birşey belli olmaz.inşallah göbuşünde inatçı bir bebis vardır.

inşallah canım ya. yarın transfer için ilk kontrolüm var benim ilaca başlayacağım. ilk defa bu kadar yaklaştım mutlu sona. bende artık olsun çok istiyorum. hakkımızda hayırlısı canım benim. çok teşekkür ederiz.:KK74:

BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi @nisandeniz canlarrr inşallah şansınız boll bol olsunn gelsin gayri şu bebeler sağlıkla.

yesa yesa canım yapma artık su testleri birak..adet gününü bekle adet olmadan hiç birşey belli olmaz.inşallah göbuşünde inatçı bir bebis vardır.

Aynen canım 1 tane Kaldı zaten

Bi de ultra hassas olsa çıkardı diyorum :) ve seni ve kizini öpüyorum :)

Kızlar yumurtlama günü sanki adet
Olacak gibi bel ver karın kasık ağrısı olur mu ???
olur canım yumurtlama döneminde benim hep oluyor geçen ay hiç geçmemişti ve kan değeriyle bebeğimi öğrenmiştim ama kısmet olmadı hadi inşallah temmuz 17de bebeğini kucağına alırsın:KK36::KK39: bu ay bizim ayımız olacak bebeklerimiz gelecek inşallah :KK36::KK36:

olur canım yumurtlama döneminde benim hep oluyor geçen ay hiç geçmemişti ve kan değeriyle bebeğimi öğrenmiştim ama kısmet olmadı hadi inşallah temmuz 17de bebeğini kucağına alırsın:KK36::KK39: bu ay bizim ayımız olacak bebeklerimiz gelecek inşallah :KK36::KK36:
Amiiiinnn balım inşallah Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün sen solitarywoman sin dimi balım adını mi degistirdin

Back