- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #5.501
Var mı pozitif haberler?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirlisi demekten baska birsey gelmiyor elimdenn var elbet vakti ....insallah guzel haberlerle donersin canimmKızlar sabahın Korunde kırmızı kartı yedim
Umutlar gelecek aya
yine bat vermeyecegim ve mümkün olduğunca az takılacagim buralarda hayırlısı bakalim:)
Yesammm
hayirlisi demekten baska birsey gelmiyor elimdenn var elbet vakti ....insallah guzel haberlerle donersin canimm
Ben çekindim canım geçen ay, burda da tecrübelerimi yazmıştım. Anestezisiz çekindim.İyi geceler arkadaşlar benim net paketim bitmişti o yüzden yazamadım bende yarın araştırma için hasteneye gidicem Kan usg filan.. perşembe de rahim filmi çekilicem korkuyorum ya inşallah sonuçlar temiz çıkarsa gelecek ay çalışmalara başlıycam bebek için...aranızda rahim filmi çekilicen varmı?
Yaa ben cesaret edemiyorum anestezi li çekilicem galibaBen çekindim canım geçen ay, burda da tecrübelerimi yazmıştım. Anestezisiz çekindim.
Operasyon sırasında çok bir ağrı hissetmedim. Sadece ilacı verdiğinde aşırı adet ağrısı hissi oluyor o kadar. O da 30 saniye ya sürüyor ya sürmüyor. Dayanılır bir şey. Anestezi almaya gerek yok. Benim tüpler açık çıkmıştı, ondan belki de o kadar ağrı hisstemedim işlem sırasında. Ağrı eşiği ile alakalı sanırım bir de. Normalde de dayanıklı olabiliyorum.
Umarım senin de açık çıkar canım, tekrar tekrar ilaç vermek zorunda kalmazlar. Tüpler kapalı çıkarsa açılması beklentisiyle ilaç verme işlemini tekrar edebiliyorlar. Belki o zaman normalden biraz daha fazla ağrı çekebilirsin. İnşallah her şey yolunda gider.
Bu bahsettiğiniz rahim filmi nasıl bir şey bir de ne için yapılıyor kızlar :) ben de doktora gideceğim ama burda okudukça gözüm korktuYaa ben cesaret edemiyorum anestezi li çekilicem galiba
Canım netten araştır istersen ben tam bilmiyorum kimisi çocuk sahibi olmadığı için çekiliyor bende iki bebeğimi kaybettim nedeni ni araştırmak için çekiliyorm kendi isteğimle değil doktor istedi yaptırmamı. rahmin usg de görünmeyen ayrıntıları görünüyorBu bahsettiğiniz rahim filmi nasıl bir şey bir de ne için yapılıyor kızlar :) ben de doktora gideceğim ama burda okudukça gözüm korktu
Canim tuplere bakiliyor rahim filminde. Alttan veya normal ultrasonla tuplerin acik olup olmadigi anlasilmiyor. Gebelik bir sene boyunca olusmamissa tuplerden supheleniliyor. Rahme spekulum yerlestirliyor ve sonrasinda rahim ve tuplere ozel bir sivi enjekte ediliyor. Eger sivi tuplrden gecip karin bosluguna ulasirsa tupler acik demek.Bu bahsettiğiniz rahim filmi nasıl bir şey bir de ne için yapılıyor kızlar :) ben de doktora gideceğim ama burda okudukça gözüm korktu
Ama sanırım sadece tüplere bakılmıyor rahim tersliği rahim duvarı gibi vs..şeyler içinde benim tüplerim açık hamile kaldım bende çekilicem ama rahim filminin tek amacı bu değil sanırımCanim tuplere bakiliyor rahim filminde. Alttan veya normal ultrasonla tuplerin acik olup olmadigi anlasilmiyor. Gebelik bir sene boyunca olusmamissa tuplerden supheleniliyor. Rahme spekulum yerlestirliyor ve sonrasinda rahim ve tuplere ozel bir sivi enjekte ediliyor. Eger sivi tuplrden gecip karin bosluguna ulasirsa tupler acik demek.
Cok korkulacak bir sey yok canim. Usta ellerle yapildiginda cok agrili gecmiyor. Sadece sivi verildiginde asiri adet sancisi hissediyorsun kisa bir sure. Dayanilmayacak bir sey degil. Ancak tercihe gore bu islem anestezili de yapiliyor. Ama 5 dakikalik bir islem icin anestezi altina girmeye hic gerek yok.
Rahim filminden sonra tupler acik olsa bile biriken herhangi bir mukustan da da tupler arinacagi icin ve antibakteriyal ozellikte bir islem oldugu icin rahim filminden sonraki ilk aylarda hamilelik sansinin ℅50 oraninda arttigi soyleniyor.
rahim tersliği ya da rahim duvarı kalınlığı vajinal ultrasonda da görülüyor..Ama sanırım sadece tüplere bakılmıyor rahim tersliği rahim duvarı gibi vs..şeyler içinde benim tüplerim açık hamile kaldım bende çekilicem ama rahim filminin tek amacı bu değil sanırım
Tabi tabi değil. Ben onu genel amaç olarak söyledim. Aslında rahimin ters olup olmadığı ve rahim kalınlığı alttan ultrasonla da görülüyor. Ama işte rahim filmi çekinmişken onların da ne olduğu ortaya çıkıyor. Mesela benim tüpler açık çıktı ama, rahmim hafif kalp şeklindeymiş. Bunu da tespit ettiler. Neyse ki kalp rahim sorun değilmiş gebelik için :)Ama sanırım sadece tüplere bakılmıyor rahim tersliği rahim duvarı gibi vs..şeyler içinde benim tüplerim açık hamile kaldım bende çekilicem ama rahim filminin tek amacı bu değil sanırım
Aaa gerçekten mi canım.. Çok iyiymiş o zaman ben doktorumla konuşayım perşembe günü gidince. Zaten bizim de 1 yıldır olmuyor belki kendiliğinden isteyecektir. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için :)Canim tuplere bakiliyor rahim filminde. Alttan veya normal ultrasonla tuplerin acik olup olmadigi anlasilmiyor. Gebelik bir sene boyunca olusmamissa tuplerden supheleniliyor. Rahme spekulum yerlestirliyor ve sonrasinda rahim ve tuplere ozel bir sivi enjekte ediliyor. Eger sivi tuplrden gecip karin bosluguna ulasirsa tupler acik demek.
Cok korkulacak bir sey yok canim. Usta ellerle yapildiginda cok agrili gecmiyor. Sadece sivi verildiginde asiri adet sancisi hissediyorsun kisa bir sure. Dayanilmayacak bir sey degil. Ancak tercihe gore bu islem anestezili de yapiliyor. Ama 5 dakikalik bir islem icin anestezi altina girmeye hic gerek yok.
Rahim filminden sonra tupler acik olsa bile biriken herhangi bir mukustan da da tupler arinacagi icin ve antibakteriyal ozellikte bir islem oldugu icin rahim filminden sonraki ilk aylarda hamilelik sansinin ℅50 oraninda arttigi soyleniyor.
Canım ekim sayfası çoğumuz için kapandı :) Umutlar kasım'da olduğu için herkes kasım gruplarında :)Artık buraya uğrayan yok sanırım....
O grupta çok kalabalık bir yandan güzel bir yandan da Bütün konuya hakim olamıyorum o yüzden burası güzeldi daha az kişili kasım grubu olsa Neyse öyle bi yazıyım dedim cnm bende orayı takip ediyorumCanım ekim sayfası çoğumuz için kapandı :) Umutlar kasım'da olduğu için herkes kasım gruplarında :)
Canım bir de burası var, daha çok burda takılıyoruz Daha sakin, sen de gelO grupta çok kalabalık bir yandan güzel bir yandan da Bütün konuya hakim olamıyorum o yüzden burası güzeldi daha az kişili kasım grubu olsa Neyse öyle bi yazıyım dedim cnm bende orayı takip ediyorum