• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Herkes hamile olup tek tek gittiler buradan emineem kimse kalmadı 3-5 kişi kaldık yine de başka topikde takılmıyorum kopamıyorum buradan,

birimiz bi topik açalım yav ekim de bitiyor kalıcaz ortada :)

İyiyim canim ben de adet olunca bakip çıkar oldum. Topic de zaten sessizlige gömüldü kimse kalmadi. En iyisi baska topic acmak galiba canim.
Ay ay kizlar gercekten sessizlik cökttu ...ya insan alışınca arıyor özlüyor.başka topiklere baksamda burası başka tabi..unutmayalım birbirimizi.:110::KK19:

Ay ay kizlar gercekten sessizlik cökttu ...ya insan alışınca arıyor özlüyor.başka topiklere baksamda burası başka tabi..unutmayalım birbirimizi.:110::KK19:

Ben açsam uğurlu gelir mi cesaret edemiyorum normalde çok şanssız biriyim malesef..

Bencede kopmayalım canım..

Ha bu arada bat ım 29 ekim cumhuriyet bayramıı inşallah zafer bayramını bebeğimle taçlandırırım :KK73:

Kizlarrrrr niye yoksunuz ? Ayran ictikte ayri mi dustuk? Nasilsinz iyi misiniz?
canim her gun girip bakiyorum var mi bi haber bir gelisme diye. Cok sessizlesti buralar. Aslinda bu iyi de bir sey, demek ki hamileler cogaldi :) Gerci ben onceden gorustugum hamilelerden de haber almak istiyorum. En iyisi takiplesmek galiba.

havalar soğudukça insanın canı bir şey istemiyor yazın daha bir enerjik oluyo insan ya da ben çalıştığım için öyleyim artık hava kararıyor işten çıkarken canım eve gidip yemek yapmak bile istemiyorken bebek işi zor:KK51:ev de oturan hatunlar hadi sizden gelsin hareket:KK48: benim sağ kasığım hala acıyor tutunmaya çalıştı yavrum hep beceremedi acısı kaldı bende dün oturup ağladım kendin gittin acını bıraktın diye:KK61:acımaya devam ederse doktora gidicem normal mi diye dün bankalara gittim gezdim biraz ama ne acı yolda mafoldum:KK51:

havalar soğudukça insanın canı bir şey istemiyor yazın daha bir enerjik oluyo insan ya da ben çalıştığım için öyleyim artık hava kararıyor işten çıkarken canım eve gidip yemek yapmak bile istemiyorken bebek işi zor:KK51:ev de oturan hatunlar hadi sizden gelsin hareket:KK48: benim sağ kasığım hala acıyor tutunmaya çalıştı yavrum hep beceremedi acısı kaldı bende dün oturup ağladım kendin gittin acını bıraktın diye:KK61:acımaya devam ederse doktora gidicem normal mi diye dün bankalara gittim gezdim biraz ama ne acı yolda mafoldum:KK51:
Canim yaa yazini okuyunca benim de aglayasim geldi üzülme olur mu rabbim verir inşallah tez vakitte

Canim yaa yazini okuyunca benim de aglayasim geldi üzülme olur mu rabbim verir inşallah tez vakitte
inşallah canım ama işte acı hissedince unutamıyor insan.bu günlerde gececek Allahın izniyle daha çok yeni:KK51: az önce @kutuphanekedisi nin paylaştığı yazıyı okudum kötü düşüncelere iptal iptal iptal diyoruz...:KK48:

Ben açsam uğurlu gelir mi cesaret edemiyorum normalde çok şanssız biriyim malesef..

Bencede kopmayalım canım..

Ha bu arada bat ım 29 ekim cumhuriyet bayramıı inşallah zafer bayramını bebeğimle taçlandırırım :KK73:

Açma var canım etiketlerim seni kiz çok yakın baatlr benimde 28 ekim.

bende girip bakıyorum ama yazamıyorum çok fazla inşallah ekim bitmeden güzel haberler gelir baya kısır bir ay olacak yoksa :KK51: bu arada ben solii geçen seneden beri nickimi değiştirecektim anca fırsat oldu...

Kız soli kaç yerde gördüm seni elim kaç kez gitti sen misin soli diye soracaktım.dedim tek profil onda mi var.şimdi yanlış birine derim diye vzgecmistim.

ya 22 ekimde 31. gün olacak.geçen aylar 26-29 gün civarı sürmüştü.mevsim geçişine uğrayıp geciken var mı?

yani doğru benimde öyle günde bir oluyor.insanı fıtık ediyor böyle bi 21. bi 28 yada 32. günde olursa.

Sorma canım ya. Bu da ayrı bir gerilim. :( Bir de PMS sendromları da uzuyor gecikince, valla olsam da rahatlasam diyorum artık. Belirtiler oluyordu arada onlar da gitti. Sende belirti var mı?

Hello kizlarrrr

Kocalarina artistik yapamayip gelip burada artistik yapmaya çalışanlar sağolsun

Tabii bi de okuduğunu anlamayan

Tabii de de hakaret eden

Sağolsun

Ama bitti çektim cezami:)

Aslında iyi geldi bana bu ceza daha az düşündüm bebek fikrini

Hani aklından atınca oluyormus ya bu ay 30 gün ban mi yesem acaba

Back