• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

kızlar bugün kontrolüm vardı. herşey güzel dedi doktor. ilaca başladım. 29 ekimde kontrolüm var tekrar. transfer tarihim o gün belli olur Allah ın izniyle. dualarınızı bekliyorum.:dua:

İnşallah sımsıkı tutunur bebeğin sana canım Allah yardımcın olsun :KK200:

BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi güzel geçmesine sevindim canimm..Inşallah tek seferde tutunur annesi..birde canım aklında bulunsun tranfer sonrası bi ananas al eşit 5 parçaya bol hergün bi dilim ye ama içinin sert yeriyle birlikte.bebeğin tutunmasını sagliyormus.hatta aşılama yapanlarda bile..bende bunu okuduktan sonra yumurtlama Sonrası yemeye başladım .ins faydasını görürüz.
yalnız herkestede kız bebek resmi :)
Güzel tespit canimm:super:

kızlar bugün kontrolüm vardı. herşey güzel dedi doktor. ilaca başladım. 29 ekimde kontrolüm var tekrar. transfer tarihim o gün belli olur Allah ın izniyle. dualarınızı bekliyorum.:dua:
ay hadi hayirlisi olsun canim :)
29 ekim senin de bayramin olsun canjm benim :)

BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi güzel geçmesine sevindim canimm..Inşallah tek seferde tutunur annesi..birde canım aklında bulunsun tranfer sonrası bi ananas al eşit 5 parçaya bol hergün bi dilim ye ama içinin sert yeriyle birlikte.bebeğin tutunmasını sagliyormus.hatta aşılama yapanlarda bile..bende bunu okuduktan sonra yumurtlama Sonrası yemeye başladım .ins faydasını görürüz.

Güzel tespit canimm:super:

evet canım bende okumuştum onu tüp bebek sayfasında.
aslında kimisi yenilmeli kimisi yenilmemeli diyor.
bende yemeyi düşünüyorum bakalım.
Çook teşekkür ederim tatlım benim.
Rabbim hepimize gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah.

yalnız herkestede kız bebek resmi :)

benim eşim çok istiyor kızı olsun o yüzden ben bu resmi beğenip koymuştum.:KK76:
benim içimden hiç kız ya da erkek geçmemiştir bu zamana kadar.
olmayınca herşeye razı oluyorsun herhalde :olamaz:
Rabbim sağlıklı sıhhatli tastamamını nasip etsin inşallah.:dua:

benim eşim çok istiyor kızı olsun o yüzden ben bu resmi beğenip koymuştum.:KK76:
benim içimden hiç kız ya da erkek geçmemiştir bu zamana kadar.
olmayınca herşeye razı oluyorsun herhalde :olamaz:
Rabbim sağlıklı sıhhatli tastamamını nasip etsin inşallah.:dua:
aminn canım herşeyin hayırlısı. kız erkek farketmez. Hayırlı sağlıklı olsun yeterki.

Back