- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Dedigim gibi umutlandirmak istemem ama benim gebeligimde oyle olmustu. Hatta surekli sag yumurtaligim batmisti 4-5 gun esime diyodum kist oldu muhtemelen diye cunku adet agrisi gibi agrim olmustu ovulasyondan sonra devam eden. Yani gercektende cogu belirti adetle ayni o yuzden insan delirebilir adet gecikmesinde :)Bende bi yerlerde gördüm sanki inş bakalim bebis habercisidir
Gunaydin canimm..napalim devlet meselesine donduu olay..Naza çekilmiş kocalara çözüm uretiyoruzReddedemeyecegi seyler vardir mutlakasikma canini. Olacagi varsa tek iliskiyle de oluyor zaten. Emineeemm harikasin yaaa
Reddedemeyecegi seyler vardir mutlakasikma canini. Olacagi varsa tek iliskiyle de oluyor zaten. Emineeemm harikasin yaaa
Gunaydin canimm..napalim devlet meselesine donduu olay..Naza çekilmiş kocalara çözüm uretiyoruz
canım valla ben pazardan beri değerlendiriyorum bu hafta hiç boş geçmiycem kaç aydır beklıyorumCanim ayni gun icnde ayni olmasi normal uzulme yarinda yap acilma gordugunde iliski olacak degerlendirme gunun bugunse bugunude degerlendirin
Gunaydin herkeseee :) Kiz sarzim yoktu dun gece elektriklerde gitti okuyamadim. Gulmekten oldum sabah sabah cok yasayin emi :)Gunaydin canimm..napalim devlet meselesine donduu olay..Naza çekilmiş kocalara çözüm uretiyoruz
O da iyiymis yaKizlar sabah komaya soktunuz beni ya cok guldum ben napiym bende iki gune bir olsun diye dizginlemeye calisiyorum o daha zor :) yumurtlama tarihimi kocam hesapliyo :)
ay valla dün uğraşmadım size yazdıktan sonra yattım uyudumenseyi karartmamak lazım zaten onun öncesindeki ilişkilerim ard arda oldu gibi bir şey cumartesi olması gereken ilişki 12yi geçtikten sonra oldu yani pazar günü sayılır birde pazartesi oldu salı çarşamba atlandı perşembe oldu nasip diyelim bugün devam edelim
yazdığını sabah gördüm canım valla güldürdün beniyok bende biraz inat ve çok bilmiş bir koca var benimde şansım bu ben öyle çok cıbıldak kaldım yatakta
Kizlar sabah komaya soktunuz beni ya cok guldum ben napiym bende iki gune bir olsun diye dizginlemeye calisiyorum o daha zor :) yumurtlama tarihimi kocam hesapliyo :)
Gunaydin herkeseee :) Kiz sarzim yoktu dun gece elektriklerde gitti okuyamadim. Gulmekten oldum sabah sabah cok yasayin emi :)
Ya bende oyle 'bu gece seviselim'deyince soguyanlardanim ama yine de kendi kendini motive etmesi lazim insanin
Sekerim bende insanim :) her gun oluyo sperm kalitesi dusuyo :) uzak dur benden git arkadaslarinla takil gez toz diyorum gel bakiym sen diyo :) ama yok bu ay kararliyim her gun olmayacak :) yeni evli olsak anlayacagim da bi uzak kalsin gunde 4 u biliyorum karta kacmis 37 yasinda adam nasi buluyosa enerjiyi :)Hepsi ayri telden caliyor kimi ikna edemiyor cibil kalakaldim dio.ne inatmis ya....adama bak sen nefsine zorla hakim oluyor Birak kardesim inadi.....dizginleme anacim dizginleme birakkkkk........yesimimm olağan iilerlemeli bencede hadi gel deyince olmuyor ya. ......
Huuuuuuu masalllah maşallah....nazar değmesin..Allah artirmasinnnn.Sekerim bende insanim :) her gun oluyo sperm kalitesi dusuyo :) uzak dur benden git arkadaslarinla takil gez toz diyorum gel bakiym sen diyo :) ama yok bu ay kararliyim her gun olmayacak :) yeni evli olsak anlayacagim da bi uzak kalsin gunde 4 u biliyorum karta kacmis 37 yasinda adam nasi buluyosa enerjiyi :)
Evet yaaa en sevdigim gelisi guzelHepsi ayri telden caliyor kimi ikna edemiyor cibil kalakaldim dio.ne inatmis ya....adama bak sen nefsine zorla hakim oluyor Birak kardesim inadi.....dizginleme anacim dizginleme birakkkkk........yesimimm olağan iilerlemeli bencede hadi gel deyince olmuyor ya. ......
Uuu anlasilan aramizda pekmezi cevizi fazla kaciranlar var hahahaSekerim bende insanim :) her gun oluyo sperm kalitesi dusuyo :) uzak dur benden git arkadaslarinla takil gez toz diyorum gel bakiym sen diyo :) ama yok bu ay kararliyim her gun olmayacak :) yeni evli olsak anlayacagim da bi uzak kalsin gunde 4 u biliyorum karta kacmis 37 yasinda adam nasi buluyosa enerjiyi :)
Nazar degsin ya :) ama bebelerle neticelensin tabi :) gobuslerimizin fotograflarini paylaştığımız gunler olsun insallah :)Huuuuuuu masalllah maşallah....nazar değmesin..Allah artirmasinnnn.
Baya enerjikkk....insallah bebelerle neticelensinnn...
Bi ara keci boynuzu ceviz badem falan yedirdim de artik yedirmiyorum :) hepimize gelsin bebisleerr :)Uuu anlasilan aramizda pekmezi cevizi fazla kaciranlar var hahahaAy Allah aratmasin saka bi yana :) Bebitolar getirsin bu ay bu enerji :)
Nazar degsin ya :) ama bebelerle neticelensin tabi :) gobuslerimizin fotograflarini paylaştığımız gunler olsun insallah :)
Yedirmisin bakkk depodaki stoklardan kullaniyorr simdi..senelik stoklamis..Bi ara keci boynuzu ceviz badem falan yedirdim de artik yedirmiyorum :) hepimize gelsin bebisleerr :)
Ayneen saglam stok yapmisYedirmisin bakkk depodaki stoklardan kullaniyorr simdi..senelik stoklamis...değmesin nazar degmesinnn...erkekler için onur verici ozguvenn sebebi..
Gelsinnn bebisler gelsinnn yesimimmmm.
At canım foto heyecanla bekliyoruzmorordek
Kizlar sagolun yardiminiz icin :)
Bugunu degerlendiricegimsabah 11 gibi bitane daha yapayim diyorum. Onun da fotosunu cekip gonderirim. Digeriyle bi karsilastirirm. Gerci isyerinde olacagim, nasil yapip foto koyacaksam. Hayir sadece klozet var bi de ustumu basimi batirmasam bari allah gazami mubarek etsin
Gunaydin canimm..napalim devlet meselesine donduu olay..Naza çekilmiş kocalara çözüm uretiyoruz
Ya valla benimki de öyle. İnat ve cok bilmis. Tam aslan burcu, ille onun dedigi olacakyazdığını sabah gördüm canım valla güldürdün beniyok bende biraz inat ve çok bilmiş bir koca var benimde şansım bu ben öyle çok cıbıldak kaldım yatakta
Valla aslında ben de dogal olmasından yanayım ama gecen hafta sonu iste ovu testi siliklestigini görünce yani o günü degerlendirmek zorundayım ne yapayım bu ay da mı bos gecsin. Artık hadi gel dedim yani mecburenHepsi ayri telden caliyor kimi ikna edemiyor cibil kalakaldim dio.ne inatmis ya....adama bak sen nefsine zorla hakim oluyor Birak kardesim inadi.....dizginleme anacim dizginleme birakkkkk........yesimimm olağan iilerlemeli bencede hadi gel deyince olmuyor ya. ......
Insallaah olurda tam bayram sekeri olurlar yaa :)) Ne tatli olur.At canım foto heyecanla bekliyoruz
KK'nın aile cinsel hayat danısmanı Eminem
Ya valla benimki de öyle. İnat ve cok bilmis. Tam aslan burcu, ille onun dedigi olacak
Valla aslında ben de dogal olmasından yanayım ama gecen hafta sonu iste ovu testi siliklestigini görünce yani o günü degerlendirmek zorundayım ne yapayım bu ay da mı bos gecsin. Artık hadi gel dedim yani mecburenÖnce bi sinir etti beni ama gec de olsa mutlu son Bakalım insallah tutar da musmutlu son olur
Kizlar bu da benim LH testim. Biraz gec basladim test yapmaya ama gorunen o ki yumurtlamayi kacir
Biraz once bir test daha yaptim. Zar zor klozetteKizlar bu da benim LH testim. Biraz gec basladim test yapmaya ama gorunen o ki yumurtlamayi kacirmamisim. Sizce de oyle mi? Dun iliski oldugu icin bugunu es geciyoruz. Dogru hamle degil mi? :) İlk defa yapiyorum. Bi yardimci oluverinEki Görüntüle 1872012
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?