- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi melekler-engelchen
Evet ya erken catladi ya da vakti var ama ovu testlerinde cok tecrübem olmadigindan bilemedimErken çatlama da olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya erken catladi ya da vakti var ama ovu testlerinde cok tecrübem olmadigindan bilemedimErken çatlama da olabilir
33 gun dongum yani benim icin cok erken bir zamanda ikinci cizgiyi koyu gordum cok koyu degildi ama yine bekledigimden koyu cikti yumurtlama yakin diye yapmaya devam ettim bakalim bugunde iliski olacak benden umutlumusunuzCanim adetin kaç gün sürüyor belki erken catlamistir sen aynen dewam et bu arada adet günün ne zaman bu ay senden umutluyuz bakalim
Bencede daha var canim en koyu degil ilk agrim oldu yapayim dedim ve beklenenden koyu cikti netten baktigimda 10.gun yapanlarin hayalet cizgi gibi cikmis ama benim baya belliydi bizde acaba dedik10. Gun en koyu oldugu gun muydu?
Ay ne desem bilemedim ki daha vakti var galiba ya :)
evet kızlar buda akşam ki testim bana aynı gibi geldi
33 gun dongum yani benim icin cok erken bir zamanda ikinci cizgiyi koyu gordum cok koyu degildi ama yine bekledigimden koyu cikti yumurtlama yakin diye yapmaya devam ettim bakalim bugunde iliski olacak benden umutlumusunuz
Canim ayni gun icnde ayni olmasi normal uzulme yarinda yap acilma gordugunde iliski olacak degerlendirme gunun bugunse bugunude degerlendirinevet kızlar buda akşam ki testim bana aynı gibi geldi
Ben senden umutluyum ya hem sogan kürü hem ovu testi. Bangır bangır geliyosun33 gun dongum yani benim icin cok erken bir zamanda ikinci cizgiyi koyu gordum cok koyu degildi ama yine bekledigimden koyu cikti yumurtlama yakin diye yapmaya devam ettim bakalim bugunde iliski olacak benden umutlumusunuz
Senin LH artista ama pik yapmadi demek ki... Birkac gune yapar bence, teste devam :)Bencede daha var canim en koyu degil ilk agrim oldu yapayim dedim ve beklenenden koyu cikti netten baktigimda 10.gun yapanlarin hayalet cizgi gibi cikmis ama benim baya belliydi bizde acaba dedik
Canim senin baya az kalmis tam koyu olmasına. Teste devam et ve bugunleri degerlendir umutsuz ve uzgun olma :)evet kızlar buda akşam ki testim bana aynı gibi geldi
Ya ben bu adamlari anlasam zatenKizlar bugun iliski diyordum esim yanasmiyor ya sinir oldum sonra pesimden geldi ben istemedim isteksiz olacaksa hic olmasin dinlencekmis iste cok yorulmus sperm bir gunde birikmezmis sinir etti beni. Dedim benim yumurtam 24 saatlik senin spermin 3 gunluk demez olaydim 3 gun olmamis ozaman daha icimde sperm varsa yumurtayla dollenirmis bu adamlar duz mantik yemin ederim ya yoksa ya yumurtladiysam off dertli basim ya
Ooooo baya koyu canim yarina çatlayabilir yumurtanKizlar bu da benim LH testim. Biraz gec basladim test yapmaya ama gorunen o ki yumurtlamayi kacirmamisim. Sizce de oyle mi? Dun iliski oldugu icin bugunu es geciyoruz. Dogru hamle degil mi? :) İlk defa yapiyorum. Bi yardimci oluverin Eki Görüntüle 1872012
Kizlar bugun iliski diyordum esim yanasmiyor ya sinir oldum sonra pesimden geldi ben istemedim isteksiz olacaksa hic olmasin dinlencekmis iste cok yorulmus sperm bir gunde birikmezmis sinir etti beni. Dedim benim yumurtam 24 saatlik senin spermin 3 gunluk demez olaydim 3 gun olmamis ozaman daha icimde sperm varsa yumurtayla dollenirmis bu adamlar duz mantik yemin ederim ya yoksa ya yumurtladiysam off dertli basim ya
Ayyy kiz kopardin beni...kocaninn beyni degilll beliii isticekkk anamm.hadi gel değil sen cibil gir yatağa bak koca sana atlamiyor muBen senden umutluyum ya hem sogan kürü hem ovu testi. Bangır bangır geliyosun
Senin LH artista ama pik yapmadi demek ki... Birkac gune yapar bence, teste devam :)
Zaten olur da catlamissa da degerlendirdin o yuzden aklın kalmasin
Canim senin baya az kalmis tam koyu olmasına. Teste devam et ve bugunleri degerlendir umutsuz ve uzgun olma :)
Ya ben bu adamlari anlasam zaten
Kadinlar nazli olur sozde ama bizimkiler bizden nazlı
Ayyy kiz kopardin beni...kocaninn beyni degilll beliii isticekkk anamm.hadi gel değil sen cibil gir yatağa bak koca sana atlamiyor mu
Yarini mutlaka degerlndr hatta diger gunu de :)Kizlar bu da benim LH testim. Biraz gec basladim test yapmaya ama gorunen o ki yumurtlamayi kacirmamisim. Sizce de oyle mi? Dun iliski oldugu icin bugunu es geciyoruz. Dogru hamle degil mi? :) İlk defa yapiyorum. Bi yardimci oluverin Eki Görüntüle 1872012
morordekYarini mutlaka degerlndr hatta diger gunu de :)
Reddedemeyecegi seyler vardir mutlaka sikma canini. Olacagi varsa tek iliskiyle de oluyor zaten. Emineeemm harikasin yaaaKizlar bugun iliski diyordum esim yanasmiyor ya sinir oldum sonra pesimden geldi ben istemedim isteksiz olacaksa hic olmasin dinlencekmis iste cok yorulmus sperm bir gunde birikmezmis sinir etti beni. Dedim benim yumurtam 24 saatlik senin spermin 3 gunluk demez olaydim 3 gun olmamis ozaman daha icimde sperm varsa yumurtayla dollenirmis bu adamlar duz mantik yemin ederim ya yoksa ya yumurtladiysam off dertli basim ya