• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Insallaah olurda tam bayram sekeri olurlar yaa :)) Ne tatli olur.
Ya valla bazen böyle hayallere daldıgım oluyor benim de.. Tuttuysa şöyle olur böyle olur, bayrama güzel haberlerle girmis oluruz falan
Sonra hayal kırıklıgı yasamam umarım :)

Biraz once bir test daha yaptim. Zar zor klozette :KK70: dun aksamkine gore baya siliklesmis. Yumurtladim mi simdi ben. E ama aksama daha cok var yaa. Aksama kadar yetistiremem ben bu yumurtayi :KK70:Eki Görüntüle 1872163
Canım endiselenme dünden önceki gün iliski olmus ya iceride yasayan sperm vardır :) bir de sen o en koyuyu dün aksam yakaladın, en az 24 saat vaktin var ;) İşten eve gidince artık direkt atla adamın üstüne :D

Biraz once bir test daha yaptim. Zar zor klozette :KK70: dun aksamkine gore baya siliklesmis. Yumurtladim mi simdi ben. E ama aksama daha cok var yaa. Aksama kadar yetistiremem ben bu yumurtayi :KK70:Eki Görüntüle 1872163
canım 24 saatin var yani akşam oldu mu tamamdır:KK48: ağrı durumun nasıl dün var mıydı? benim dün dayanılmaz ağrılarım vardı bugün hiç yok acaba benimde mi çatladı ya ama ben seninki kadar çok koyu çizgi görmedim:KK51:

Canım endiselenme dünden önceki gün iliski olmus ya iceride yasayan sperm vardır :) bir de sen o en koyuyu dün aksam yakaladın, en az 24 saat vaktin var :KK66: İşten eve gidince artık direkt atla adamın üstüne :KK70:
Hahahah :D simdi konustum onunla, ben hemn yemekten once olsun dedim, her dakika onemli. O da ben ac karna hic bisey yapamam dedi :D kismet artik canim ya. :)

At canım foto heyecanla bekliyoruz :KK70:

:KK70: :KK70:
KK'nın aile cinsel hayat danısmanı Eminem :KK70:

Ya valla benimki de öyle. İnat ve cok bilmis. Tam aslan burcu, ille onun dedigi olacak :KK70:

Valla aslında ben de dogal olmasından yanayım ama gecen hafta sonu iste ovu testi siliklestigini görünce yani o günü degerlendirmek zorundayım ne yapayım bu ay da mı bos gecsin. Artık hadi gel dedim yani mecburen :KK70: Önce bi sinir etti beni ama gec de olsa mutlu son :KK200: Bakalım insallah tutar da musmutlu son olur :KK48:

benimkisi balık burcu bencil herifin tekiEn Büyük KK:KK11:

Hahahah :KK70: simdi konustum onunla, ben hemn yemekten once olsun dedim, her dakika onemli. O da ben ac karna hic bisey yapamam dedi :KK70: kismet artik canim ya. :)
Bu adamların hepsi mi böyle Allahım :D
Olsun olsun siz degerlendirin de tutacagı varsa tutar zaten ;)

canım 24 saatin var yani akşam oldu mu tamamdır:KK48: ağrı durumun nasıl dün var mıydı? benim dün dayanılmaz ağrılarım vardı bugün hiç yok acaba benimde mi çatladı ya ama ben seninki kadar çok koyu çizgi görmedim:KK51:
Canim benim oyle cok agrim olmaz zaten ama dun hafif hafif vardi. Bugun bellli belirsiz daha hafif (kendimi dinlersem) agri var.

Bence seninki henuz catlamadi. Ya da catladi da testlerde mi bi sikinti oldu acaba? Agrin gecmis cunku. Sen yine de degerlendir ve test yapmaya devam et canim. Bakalim gidisat nasil olacak.

Ayneen saglam stok yapmis :KK70: Gelsin kuzum. Gecenkinde oldugu gibi sag yumurtaligim batiyo bi de bi doluluk hissi var sismis gibi ama umutlanmakta istemiyorum. Benim manyak vucuduma belli olmaz sak diye regl olabilir :KK70:
Uyku halsizlikten hic anlamiyorum zaten, dun 8-9 gibi uyudum hala uykum var :) Miskinlikte bir dunya markasiyim :KK70:
Kurtajdan sonra korunmayinca daha kolay oluyomus olabilir sen de ben 3 ay dogum kontrol hapiyla korundum en az bir sene yapmam tekrar diyodum.o psikolojiyle simdi cok pismanim :)

Kurtajdan sonra korunmayinca daha kolay oluyomus olabilir sen de ben 3 ay dogum kontrol hapiyla korundum en az bir sene yapmam tekrar diyodum.o psikolojiyle simdi cok pismanim :)
Bilmiyorum ki canim ama ne yalan soyleyeyim hic umitli degilim bu bel agrisindan sonra. Hayirlisi olsunda saglikla...
Yok yaa doktorum gerek yok dedi zaten, ben hala anne olmak istiyorum o yuzden korunmayi hic dusunmedim her kadar icim yansada.

Bilmiyorum ki canim ama ne yalan soyleyeyim hic umitli degilim bu bel agrisindan sonra. Hayirlisi olsunda saglikla...
Yok yaa doktorum gerek yok dedi zaten, ben hala anne olmak istiyorum o yuzden korunmayi hic dusunmedim her kadar icim yansada.
Canim insallah o gunler geride kalmis olsun da sagliklli sihhatli evlatlarin olsun..

Back