• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

10unda başladıysa bugün 8. günün oluyor olduğun gün sabahsa 1. gün olarak sayıyorsun canım akşam güneş battıktan sonra ertesi gün 1. gün sayılıyor. bence bu akşam başla evinde soğanın varsa regl iken yapanlarda var ama saraçoğlu adetin 7. günü diyor yani 10 gün sürerse adet bitince yapın demiyor o da biliyordur kimisinin adetinin 5 günden uzun sürdüğünü eğer sakıncası olsaydı tam temizlenin öyle yapın derdi
adeti az gelenlerinkinin söküyor o yüzden yani daha çok getirtirse diye korkuyorum vücduma kan yetiştirmekten bacak kemiklerim sızlıyor.

10unda başladıysa bugün 8. günün oluyor olduğun gün sabahsa 1. gün olarak sayıyorsun canım akşam güneş battıktan sonra ertesi gün 1. gün sayılıyor. bence bu akşam başla evinde soğanın varsa regl iken yapanlarda var ama saraçoğlu adetin 7. günü diyor yani 10 gün sürerse adet bitince yapın demiyor o da biliyordur kimisinin adetinin 5 günden uzun sürdüğünü eğer sakıncası olsaydı tam temizlenin öyle yapın derdi

valla canım herkeste oluyor diye duydum iç çamaşıra gelmesi gerekmiyormuş illa tuvalette silinirken bile geliyor farkında olmamış olabilirsin. ama akıntıya takılma eğer sen kuruyum kendimi biliyorum dersen ağrılarınla hareket et azalınca ilişkinide sıklaştır

bende şimdiye kadar hiç kist oluşmadı ne kızken ne evlendikten sonra gebelik içinde çok erken bu ay 4. ilişki olacak biri adetten 1gün önceydi zaten:KK48: senin bat yakınsa inşallah hamilesindir ve ondan ağrın vardır:KK36:
Insallah kist falan degilde bebek icin bekleriz sorun yok canim :) benim ovulasyondan itibaren agriyordu gebeligimde ondan sebep dedim. Yoksa benim icinde erken daha ay sonunda bat.

Aaa bu sogan kürü iyiymis ya
Ben tee mayıs ayında reglim 15 gün gecikince söksün diye yapmıstım ama 2 gün anca dayanabildim sabırsız bünyem :KK48: O da işe yaramamıstır kesin :KK70:
Bu ay olmazsa ben de mi baslasam sogan kürüne acaba :kahve:

valla mide problemin yoksa başla 15 gün boyunca yap biri olmazsa diğer bir faydasından kesin yararlanıyoruz yani fayda garanti:KK48:

Aaa azaldıktan sonra mı ilişki önce değil mi?

canım ağrılar çatlama ağrısı yumurta çatlayınca da ovu testinde çizginin rengi açılıyor o gün ilişki olması gerekiyormuş yumurta 24 saat dayanıyor çatladıktan sonra ağrı azalıyormuş. işte ince çizgi yakaladık yakaladık yakalayamazsan öteki aya kalıyor:KK51:

adeti az gelenlerinkinin söküyor o yüzden yani daha çok getirtirse diye korkuyorum vücduma kan yetiştirmekten bacak kemiklerim sızlıyor.

biten adeti tekrar getirmez canım ya da adet içindeyken daha da fazlalaştırmaz hiç duymadım böyle bir şeyi yine sen bilirsin kendi vücudunu sen tanıyorsun :KK66:

Insallah kist falan degilde bebek icin bekleriz sorun yok canim :) benim ovulasyondan itibaren agriyordu gebeligimde ondan sebep dedim. Yoksa benim icinde erken daha ay sonunda bat.
ben soğan küründen de şüpheleniyorum acaba o içii temizliyorda ondan mı ağrıyor diye ama öyle temizleme akıntısı falanda yok:KK64: bakalım batlar yaklaşınca anlıcaz:KK48: benimde bat eylül 8 bayram hediyem gelse keşke:KK68:

ben soğan küründen de şüpheleniyorum acaba o içii temizliyorda ondan mı ağrıyor diye ama öyle temizleme akıntısı falanda yok:KK64: bakalım batlar yaklaşınca anlıcaz:KK48: benimde bat eylül 8 bayram hediyem gelse keşke:KK68:
İkimiz bataşız canım :) soğan suyundada 5. günüm. Sürekli bi akıntı halim var

valla mide problemin yoksa başla 15 gün boyunca yap biri olmazsa diğer bir faydasından kesin yararlanıyoruz yani fayda garanti:KK48:

canım ağrılar çatlama ağrısı yumurta çatlayınca da ovu testinde çizginin rengi açılıyor o gün ilişki olması gerekiyormuş yumurta 24 saat dayanıyor çatladıktan sonra ağrı azalıyormuş. işte ince çizgi yakaladık yakaladık yakalayamazsan öteki aya kalıyor:KK51:
Oyyyy çok karisik ilk gebeligimde öyle spontene oldu denk gelmiş zaten dogru duzgun adet duzenim de yoktu o siralat geçen ay kaşık ağrımı akıntımı takip ettim ağrımin en fazla olduğu gün ilişki oldu ama bebek olmadi

Allahım bu bayram bizim bayramimiz olsun aminn :dua::dua::dua:

Ayyy tam bayram sekeri olu ayol :) Keske olsa saglikli sihhatlii.

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi
Canim su gün yumurtladim diyemiyorum,ovulasyon ttestimde yok.burada kizlari takip ederken akintiya rastliyordum o zaman korunuyorduk simdi bebe cabasindayim akinti yok tersine:KK48: adet olcakmis gibi agrim oldu sol kasikta batma birde bisey akiyormus gibi icimde ama dista birsey yokk...birde benim kizim sagolsun alarm gibi bana dokunupp annee senin atesinn var dio...(dogal ovulasyon testim) gun belli olmadigi icin surekli degerlendiriyorum:confused:

Merhaba Arkadaşlar.

Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.

Herkese sevgiler, saygılar. ..

BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR

M Masal_ayaz 1 Eylül

Emineeemm Emineeemm 1 Eylül (soğan kürü uygulayacak )

@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test uygulayacak)

M melekler-engelchen 3 Eylül ( ovulasyon test)

@titiz gelin 3 Eylül

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül

Y YESIMBOZ 5 Eylül

@Asuszooad 6 Eylül

bir garip oblomov bir garip oblomov 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )

@birdgirl 8 Eylül

Kontes001 Kontes001 8 Eylül

@dimaam 9 Eylül

@maya_gallo 11 Eylül (Klomen kullanacak doktor kontrolünde)

@LadeyNa 12 Eylül

@mtkt 15 Eylül

@Ayla ak 20 Eylül

Yaz deftere beni de bakim:) bat 1 eylul sogan kuru kullaniyrm ve folik asite de basladm adetm bitince.

bu saat oldu ağrım arttı benim iç bacakta da sızlamam oluyo üşütmüş olabilirm bir kaç akşam baya açık yattım havalar rüzgarlı gidiyo sanırım gece üşüdüm fark etmedim:KK51: çok çabuk üşütüyorum ben saoğan suyu da korumadıysa demekki

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi
Canim su gün yumurtladim diyemiyorum,ovulasyon ttestimde yok.burada kizlari takip ederken akintiya rastliyordum o zaman korunuyorduk simdi bebe cabasindayim akinti yok tersine:KK48: adet olcakmis gibi agrim oldu sol kasikta batma birde bisey akiyormus gibi icimde ama dista birsey yokk...birde benim kizim sagolsun alarm gibi bana dokunupp annee senin atesinn var dio...(dogal ovulasyon testim) gun belli olmadigi icin surekli degerlendiriyorum:confused:
Ay ben yerim o doğal ovu testini ama:KK200: anlamadım gitti bu işi kasık ağrımı takip edeyim ben bugün başladı ve karnım taş gibi ya yumurtluyorum ya üşütüm işte. Eskiden kadınlar yumurtlama filan bilmezlermis hemen hamile kalirlarmis biz :bicak:

Kızlar bi yerde okumuştum yumurta dollenmede hafif ağrılar olabiliyor kasiklarim diye bilgisi olan varmı benim kasik agrilarim geçmişti bugün içten içe hafif ağrım var ymurtlama günüm geçti dollenmede böyle hafif agrlar olabiliyor mu

Kızlar bana da bu bakıverin var mı bilgisi olan @yesa1 nerelerdesin cancagazim

Kızlar bana da bu bakıverin var mı bilgisi olan @yesa1 nerelerdesin cancagazim
Canim yesa tatilde bakamıyor buraya
Dollenmede kasık agrisi olur mu hic bilmiyorum valla. Sanirim hic yumurta dolleyemedik biz henuz :KK53:
Y YESIMBOZ kasık agrisi yasadigini soylemisti, belki oluyordur

20160817_201454.jpg kizlar az once yaptigim test ya catladi ya daha erken bilemedim valla
20160816_130744.jpg 10. Gun yaniltti beni ben tam ikisinin ayni renk olmasini bekliyeyim tabi iliskiye tam gazdevam :KK48:

Back