• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Bende bi yerlerde gördüm sanki inş bakalim bebis habercisidir
Dedigim gibi umutlandirmak istemem ama benim gebeligimde oyle olmustu. Hatta surekli sag yumurtaligim batmisti 4-5 gun esime diyodum kist oldu muhtemelen diye cunku adet agrisi gibi agrim olmustu ovulasyondan sonra devam eden. Yani gercektende cogu belirti adetle ayni o yuzden insan delirebilir adet gecikmesinde :)

Reddedemeyecegi seyler vardir mutlaka :KK66: sikma canini. Olacagi varsa tek iliskiyle de oluyor zaten. Emineeemm Emineeemm harikasin yaaa :KK70:

ay valla dün uğraşmadım size yazdıktan sonra yattım uyudum:KK48:enseyi karartmamak lazım zaten onun öncesindeki ilişkilerim ard arda oldu gibi bir şey cumartesi olması gereken ilişki 12yi geçtikten sonra oldu yani pazar günü sayılır birde pazartesi oldu salı çarşamba atlandı perşembe oldu nasip diyelim bugün devam edelim:KK70:

Gunaydin canimm..napalim devlet meselesine donduu olay..Naza çekilmiş kocalara çözüm uretiyoruz:KK70::KK31:

yazdığını sabah gördüm canım valla güldürdün beni:KK70:yok bende biraz inat ve çok bilmiş bir koca var benimde şansım bu ben öyle çok cıbıldak kaldım yatakta:KK62:

Canim ayni gun icnde ayni olmasi normal uzulme yarinda yap acilma gordugunde iliski olacak degerlendirme gunun bugunse bugunude degerlendirin
canım valla ben pazardan beri değerlendiriyorum bu hafta hiç boş geçmiycem kaç aydır beklıyorum :(

Gunaydin canimm..napalim devlet meselesine donduu olay..Naza çekilmiş kocalara çözüm uretiyoruz:KK70::KK31:
Gunaydin herkeseee :) Kiz sarzim yoktu dun gece elektriklerde gitti okuyamadim. Gulmekten oldum sabah sabah cok yasayin emi :)
Ya bende oyle 'bu gece seviselim'deyince soguyanlardanim ama yine de kendi kendini motive etmesi lazim insanin :D

Kizlar sabah komaya soktunuz beni ya cok guldum ben napiym bende iki gune bir olsun diye dizginlemeye calisiyorum o daha zor :) yumurtlama tarihimi kocam hesapliyo :)
O da iyiymis ya :D Benim esimde ben yorgunum dedigimde regle 1 gun kala bile olsa 'yumurtlama yok mu yaa? kacirmayalim' diye salca oluyodu :D :D Manyaklar ayol hepsi ayri cins :)

ay valla dün uğraşmadım size yazdıktan sonra yattım uyudum:KK48:enseyi karartmamak lazım zaten onun öncesindeki ilişkilerim ard arda oldu gibi bir şey cumartesi olması gereken ilişki 12yi geçtikten sonra oldu yani pazar günü sayılır birde pazartesi oldu salı çarşamba atlandı perşembe oldu nasip diyelim bugün devam edelim:KK70:

yazdığını sabah gördüm canım valla güldürdün beni:KK70:yok bende biraz inat ve çok bilmiş bir koca var benimde şansım bu ben öyle çok cıbıldak kaldım yatakta:KK62:

Kizlar sabah komaya soktunuz beni ya cok guldum ben napiym bende iki gune bir olsun diye dizginlemeye calisiyorum o daha zor :) yumurtlama tarihimi kocam hesapliyo :)

Gunaydin herkeseee :) Kiz sarzim yoktu dun gece elektriklerde gitti okuyamadim. Gulmekten oldum sabah sabah cok yasayin emi :)
Ya bende oyle 'bu gece seviselim'deyince soguyanlardanim ama yine de kendi kendini motive etmesi lazim insanin :KK70:
:KK70::KK70::KK70:Hepsi ayri telden caliyor kimi ikna edemiyor cibil kalakaldim dio.ne inatmis ya....adama bak sen nefsine zorla hakim oluyor Birak kardesim inadi.....dizginleme anacim dizginleme birakkkkk........yesimimm olağan iilerlemeli bencede hadi gel deyince olmuyor ya. :KK48:......

:KK70::KK70::KK70:Hepsi ayri telden caliyor kimi ikna edemiyor cibil kalakaldim dio.ne inatmis ya....adama bak sen nefsine zorla hakim oluyor Birak kardesim inadi.....dizginleme anacim dizginleme birakkkkk........yesimimm olağan iilerlemeli bencede hadi gel deyince olmuyor ya. :KK48:......
Sekerim bende insanim :) her gun oluyo sperm kalitesi dusuyo :) uzak dur benden git arkadaslarinla takil gez toz diyorum gel bakiym sen diyo :) ama yok bu ay kararliyim her gun olmayacak :) yeni evli olsak anlayacagim da bi uzak kalsin gunde 4 u biliyorum karta kacmis 37 yasinda adam nasi buluyosa enerjiyi :)

kızlar size bişey anlatıcam benim ablam hamile 34 . haftasında dun hastanede kadının biri hamilelerden para toplamış ama öyle çok değil 50 kuruş falan ablam sormuş bu ne için diye benim eltimin çocuğu olmuyor bizim akraba denemiş olmuş bizde deniyoruz 41 hamileden para toplayıp toplanan parayla herhangi bişey alıp pişirip kendin ve eşin yiyecek demiş tabi bide pişerken şu çocuk isteyenlerin duası var ya (Hunalike dea zekeriyya rabbeh (rabbehu), kale rabbi hebli min ledunke zurriyyeten tayyibeh (tayyibeten), inneke semiud dua (duai).) okunacak
TABİ RABBİM BİLİR AMA HER ŞEY YER GÖK DUA RABBİM BİZEDE NASİP ETSİN İNŞALLAH

Sekerim bende insanim :) her gun oluyo sperm kalitesi dusuyo :) uzak dur benden git arkadaslarinla takil gez toz diyorum gel bakiym sen diyo :) ama yok bu ay kararliyim her gun olmayacak :) yeni evli olsak anlayacagim da bi uzak kalsin gunde 4 u biliyorum karta kacmis 37 yasinda adam nasi buluyosa enerjiyi :)
Huuuuuuu masalllah maşallah....nazar değmesin..Allah artirmasinnnn.:KK70::KK70::KK4::KK4:
Baya enerjikkk....insallah bebelerle neticelensinnn...

Evet yaaa en sevdigim gelisi guzel :D zaten oluyor hastalik,extra yorgunluk falan olmazsa o yuzden cok kasma taraftari degil. Mesela simdi kurtajdan sonra esim kestiremiyor yumurtlama gunlerini. Ona stres olmuyor en azindan. Bende illa olsun demiyorum zaten tesaduf denk geliyo cok sukur o yuzden saldim gitti :D Zaten regl agrisi gibi agri var belimde bu ay hepten saldim :D

Uuu anlasilan aramizda pekmezi cevizi fazla kaciranlar var hahaha :D Ay Allah aratmasin saka bi yana :) Bebitolar getirsin bu ay bu enerji :)

Nazar degsin ya :) ama bebelerle neticelensin tabi :) gobuslerimizin fotograflarini paylaştığımız gunler olsun insallah :)

Bi ara keci boynuzu ceviz badem falan yedirdim de artik yedirmiyorum :) hepimize gelsin bebisleerr :)
Yedirmisin bakkk depodaki stoklardan kullaniyorr simdi..senelik stoklamis..:KK70::KK70:.değmesin nazar degmesinnn...erkekler için onur verici ozguvenn sebebi..
Gelsinnn bebisler gelsinnn yesimimmmm.

Yedirmisin bakkk depodaki stoklardan kullaniyorr simdi..senelik stoklamis..:KK70::KK70:.değmesin nazar degmesinnn...erkekler için onur verici ozguvenn sebebi..
Gelsinnn bebisler gelsinnn yesimimmmm.
Ayneen saglam stok yapmis :D Gelsin kuzum. Gecenkinde oldugu gibi sag yumurtaligim batiyo bi de bi doluluk hissi var sismis gibi ama umutlanmakta istemiyorum. Benim manyak vucuduma belli olmaz sak diye regl olabilir :D
Uyku halsizlikten hic anlamiyorum zaten, dun 8-9 gibi uyudum hala uykum var :) Miskinlikte bir dunya markasiyim :D

morordek morordek

Kizlar sagolun yardiminiz icin :)

Bugunu degerlendiricegim :KK66: sabah 11 gibi bitane daha yapayim diyorum. Onun da fotosunu cekip gonderirim. Digeriyle bi karsilastirirm. Gerci isyerinde olacagim, nasil yapip foto koyacaksam. Hayir sadece klozet var bi de :KK70: ustumu basimi batirmasam bari :KK70: allah gazami mubarek etsin :KK70:
At canım foto heyecanla bekliyoruz :D
:D :D
KK'nın aile cinsel hayat danısmanı Eminem :D
Ya valla benimki de öyle. İnat ve cok bilmis. Tam aslan burcu, ille onun dedigi olacak :D
Valla aslında ben de dogal olmasından yanayım ama gecen hafta sonu iste ovu testi siliklestigini görünce yani o günü degerlendirmek zorundayım ne yapayım bu ay da mı bos gecsin. Artık hadi gel dedim yani mecburen :D Önce bi sinir etti beni ama gec de olsa mutlu son :KK200: Bakalım insallah tutar da musmutlu son olur :KK48:

At canım foto heyecanla bekliyoruz :D

:D :D
KK'nın aile cinsel hayat danısmanı Eminem :D

Ya valla benimki de öyle. İnat ve cok bilmis. Tam aslan burcu, ille onun dedigi olacak :D

Valla aslında ben de dogal olmasından yanayım ama gecen hafta sonu iste ovu testi siliklestigini görünce yani o günü degerlendirmek zorundayım ne yapayım bu ay da mı bos gecsin. Artık hadi gel dedim yani mecburen :D Önce bi sinir etti beni ama gec de olsa mutlu son :KK200: Bakalım insallah tutar da musmutlu son olur :KK48:
Insallaah olurda tam bayram sekeri olurlar yaa :)) Ne tatli olur.

Kizlar bu da benim LH testim. Biraz gec basladim test yapmaya ama gorunen o ki yumurtlamayi kacir
Kizlar bu da benim LH testim. Biraz gec basladim test yapmaya ama gorunen o ki yumurtlamayi kacirmamisim. Sizce de oyle mi? Dun iliski oldugu icin bugunu es geciyoruz. Dogru hamle degil mi? :) İlk defa yapiyorum. Bi yardimci oluverin :KK66:Eki Görüntüle 1872012
Biraz once bir test daha yaptim. Zar zor klozette :D dun aksamkine gore baya siliklesmis. Yumurtladim mi simdi ben. E ama aksama daha cok var yaa. Aksama kadar yetistiremem ben bu yumurtayi :D
IMG_20160818_110605-1.jpg

Back