- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.421
Simdilik hersey yolunda gorunuyor tatlim bakalim 12 gun snra kontrolum var kismetse kalp atislari icin. Dua ediyoruz bi sorun olmasin diye. Sen nasilsiin?Sen ne yapıyorsun canım. Nasıl gidiyor?
Yaaa super iste calisiyosan harika. Bi hafta mis gibi dinlen bebegine uygun ortam hazirliyosun gibi dusun. Sonra hayirlisiyla tutunacak kuzucuk :) akil usutmekte yok oyleee kismet canim benim.hiç böyle olmamıştım acayip heyecanlıyım sana anlatamam. çalışıyorum Allah tan kendimle hep baş başa değilim ama ne bileyim. transfer olduktan sonra bir hafta kadar evde dinlenmem gerekiyormuş beni sakın yalnız bırakmayın aklımı üşütürüm
Yaaa super iste calisiyosan harika. Bi hafta mis gibi dinlen bebegine uygun ortam hazirliyosun gibi dusun. Sonra hayirlisiyla tutunacak kuzucuk :) akil usutmekte yok oyleee kismet canim benim.
Ay sagolasin vallaha Allah razi olsun. Insallah bu sefer yuzumuz guler saglikla devam eder. Kismetse 12 gun sonra kalp atisi icin. Ikimizinde bol bol duaya ihtiyaci var :) hayirlisi olsun insallaah.doktora yalvaracağım iki tane koyması için bakalım ne olacak.
heyecanı beklemesi bile güzel ya.
çook teşekkür ederim desteğin için.
Allah ım bu sefer bebeğini sağ salim sana bağışlasın inşallah.
Maşallah canım. Hiçbir sorun olmayacak inşallah :) Ben de ay sonu tüp bebeğe başlayacağımSimdilik hersey yolunda gorunuyor tatlim bakalim 12 gun snra kontrolum var kismetse kalp atislari icin. Dua ediyoruz bi sorun olmasin diye. Sen nasilsiin?
Maşallah canım. Hiçbir sorun olmayacak inşallah :) Ben de ay sonu tüp bebeğe başlayacağım
Çoğul gebelik hamileliği çok zor kızlar,riskleri çok fazla.size tavsiyem tek gebelik inş hayırlısiyla.ikizlere hamileydim 6 ay taşıdım erken doğumla kaybettim.simdi tekrar ikiz olur diye korkuyorum genetik olarak var ailede benim de ikiz kardeşim var.hayirlisi olsun herkes için.
Canim hakkinda hayirlisi olsun valla stres yapma demeyecegim cok heyecanli olur insan ama dusuncelerini hep guzel seylere yonlendir hep olumlu ol insallah annesine siki siki tutunur bebisin ya da bebislerinhiç böyle olmamıştım acayip heyecanlıyım sana anlatamam. çalışıyorum Allah tan kendimle hep baş başa değilim ama ne bileyim. transfer olduktan sonra bir hafta kadar evde dinlenmem gerekiyormuş beni sakın yalnız bırakmayın aklımı üşütürüm
ay düşünemiyorum aynı anda ağlayan 4 bebek :) allah bağışlasın sahiplerinebende çoğul gebelik istiyorum ya topikleri geziyordum bir tane arkadaş dördüzlere hamileymiş dördü de erkekmiş delirecektim düşünsenize ya kızlar maşallah sübhanallah.
Kizlar bugun sag kasigimin ve belimin agrisindan maf oldum yere egilemiyorum resmen sanki top gibi bir sey var kasigimda acaba kist mi ? Hic yasamadim bilmiyorum kist hissedilir mi ya agri yaptigini duymustum ama... Bata 9 gun var bu arada sikintidan test yaptim tabi negatifi gordumesimden de azari isittim
Yok tatlim ya usutme degil gecen ayda olmustu ama bu kadar rahatsiz etmedi regl olursam 3. Gun gidicem doktora baksin bakalim ya neymis neyin nesiymisKisti bende hiç bilmiyorum canım belki de üşütmüşsündür dikkat et..
Tatlim kistim vardi benim 5cm kadarda buyuktu. Resmen hissediliyordu yururken bile. Ama bi de soyle dusun ben bu gebeligimden once yumurtalamadan 2-3 sonra resmen regl olmus gibi agri sanci cektim. Meger ufaklik yerlesmeye calisiyormus. Iyi dusun iyi olsun. Eger kistse simdi gitsen gorebilir doktor. Belki reglle atilan folikul kistidir sayet kistse sonra goremeyebilir atilirsa adetle. O yuzden aklinda kalacagina vaktin varsa git kontrol ettir derim.Kizlar bugun sag kasigimin ve belimin agrisindan maf oldum yere egilemiyorum resmen sanki top gibi bir sey var kasigimda acaba kist mi ? Hic yasamadim bilmiyorum kist hissedilir mi ya agri yaptigini duymustum ama... Bata 9 gun var bu arada sikintidan test yaptim tabi negatifi gordumesimden de azari isittim
Haklisin canim adetle atilma ihtimali var carsamba gunu islerimin en az oldugu gun insallah randevu alirsam gideyim olmadi bu arada carsamba gidersem bata 6 gun kalacak bebek varsa kanda cikar mi ya da rahmin durumuna gore anlar mi ki doktorTatlim kistim vardi benim 5cm kadarda buyuktu. Resmen hissediliyordu yururken bile. Ama bi de soyle dusun ben bu gebeligimden once yumurtalamadan 2-3 sonra resmen regl olmus gibi agri sanci cektim. Meger ufaklik yerlesmeye calisiyormus. Iyi dusun iyi olsun. Eger kistse simdi gitsen gorebilir doktor. Belki reglle atilan folikul kistidir sayet kistse sonra goremeyebilir atilirsa adetle. O yuzden aklinda kalacagina vaktin varsa git kontrol ettir derim.
Rabbim birdaha yaşatmasın o anı kelimeler yetmiyor anlatmayaEvet ikisi de zor ilk gebeliğim de ilk ay hamile kalmıştım çok istiyordum Rabbim hemen nasip etmişti. Sonra benim de miniğim kalbi durmuştu. Bu çok çok çok acı bişey Dr un kalp atışı alamadım demesini duymak ekranda pit pit atan kalbi minicik bebeğin kipirtisini görememek..
Hep duam Rabbim bu acımı unutturacak acı büyük evlat acısı vermesin.. kimseye düşmanıma yaşatmasın. .
Tüp bebekmi anlamadım k.bakma cnmdoktora yalvaracağım iki tane koyması için bakalım ne olacak.
heyecanı beklemesi bile güzel ya.
çook teşekkür ederim desteğin için.
Allah ım bu sefer bebeğini sağ salim sana bağışlasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?