EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Yaaa super iste calisiyosan harika. Bi hafta mis gibi dinlen bebegine uygun ortam hazirliyosun gibi dusun. Sonra hayirlisiyla tutunacak kuzucuk :) akil usutmekte yok oyleee kismet canim benim.

Yaaa super iste calisiyosan harika. Bi hafta mis gibi dinlen bebegine uygun ortam hazirliyosun gibi dusun. Sonra hayirlisiyla tutunacak kuzucuk :) akil usutmekte yok oyleee kismet canim benim.

doktora yalvaracağım iki tane koyması için bakalım ne olacak.
heyecanı beklemesi bile güzel ya.
çook teşekkür ederim desteğin için.
Allah ım bu sefer bebeğini sağ salim sana bağışlasın inşallah.

Ay sagolasin vallaha Allah razi olsun. Insallah bu sefer yuzumuz guler saglikla devam eder. Kismetse 12 gun sonra kalp atisi icin. Ikimizinde bol bol duaya ihtiyaci var :) hayirlisi olsun insallaah.

Simdilik hersey yolunda gorunuyor tatlim bakalim 12 gun snra kontrolum var kismetse kalp atislari icin. Dua ediyoruz bi sorun olmasin diye. Sen nasilsiin?
Maşallah canım. Hiçbir sorun olmayacak inşallah :) Ben de ay sonu tüp bebeğe başlayacağım

Çoğul gebelik hamileliği çok zor kızlar,riskleri çok fazla.size tavsiyem tek gebelik inş hayırlısiyla.ikizlere hamileydim 6 ay taşıdım erken doğumla kaybettim.simdi tekrar ikiz olur diye korkuyorum genetik olarak var ailede benim de ikiz kardeşim var.hayirlisi olsun herkes için.

tabi zordur bir de onu düşünsene dört tane ya annede daha 21 yaşındaymış.
Allah kolaylık versin.
ben ikiz istiyorum ama tabi takdir i ilahi Allah ım ne nasip ederse razıyım.

Canim hakkinda hayirlisi olsun valla stres yapma demeyecegim cok heyecanli olur insan ama dusuncelerini hep guzel seylere yonlendir hep olumlu ol insallah annesine siki siki tutunur bebisin ya da bebislerin

Kizlar bugun sag kasigimin ve belimin agrisindan maf oldum yere egilemiyorum resmen sanki top gibi bir sey var kasigimda acaba kist mi ? Hic yasamadim bilmiyorum kist hissedilir mi ya agri yaptigini duymustum ama... Bata 9 gun var bu arada sikintidan test yaptim tabi negatifi gordumesimden de azari isittim

bende çoğul gebelik istiyorum ya topikleri geziyordum bir tane arkadaş dördüzlere hamileymiş dördü de erkekmiş delirecektim düşünsenize ya kızlar maşallah sübhanallah.
ay düşünemiyorum aynı anda ağlayan 4 bebek :) allah bağışlasın sahiplerine

Kisti bende hiç bilmiyorum canım belki de üşütmüşsündür dikkat et..

Tatlim kistim vardi benim 5cm kadarda buyuktu. Resmen hissediliyordu yururken bile. Ama bi de soyle dusun ben bu gebeligimden once yumurtalamadan 2-3 sonra resmen regl olmus gibi agri sanci cektim. Meger ufaklik yerlesmeye calisiyormus. Iyi dusun iyi olsun. Eger kistse simdi gitsen gorebilir doktor. Belki reglle atilan folikul kistidir sayet kistse sonra goremeyebilir atilirsa adetle. O yuzden aklinda kalacagina vaktin varsa git kontrol ettir derim.

Haklisin canim adetle atilma ihtimali var carsamba gunu islerimin en az oldugu gun insallah randevu alirsam gideyim olmadi bu arada carsamba gidersem bata 6 gun kalacak bebek varsa kanda cikar mi ya da rahmin durumuna gore anlar mi ki doktor
Bu arada sen masilsin bebis nasil

Rabbim birdaha yaşatmasın o anı kelimeler yetmiyor anlatmaya

İyi geceler Hadi yine hayaller kurup uyuyalım uyumak için yatıp bebeğimin hayallerini kurmayı çok seviyorum inşallah gerçeğinide Rabbim hepimize nasip eder sarılıp koklayıp uyuduğumuz geceler hayal gibi ya bugün eltimin bebek Kurânı vardı ilk bebeğimi kaybetmeseydim bende Eylül 23 de doğum yapıcaktım kendi doğum günümde bebeğim dünyaya gelicek ti nasip değilmiş benim de bebeğimin Kurânı olucak tı bugün hep aklıma geldi içim burkuldu eltimi çok severim Rabbim evladıyla uzun ömürler nasip etsin ama işte Neyse gece gece öyle bir An içimden geldi k.bakmyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…