- 27 Ekim 2014
- 3.120
- 4.250
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.401
Valla öyle ağrılarım da yok anlamadım ki her ikisi için de belirtim yok Bi kac gün daha bekleyip test yapayım dıyorum amabende 2 gün gecikebiliyor belki sende de öyledir ama belirti yok diyosun. hamilelik belirtisi olarak kasık veya bel ağrısı diyorlar o var mı? geç döllenme olabiliyomuş o da geç zamanda belli oluyomuş. kan testi mi yaptırsan
Predictor early ile yap , tavsiye ederim cnmValla öyle ağrılarım da yok anlamadım ki her ikisi için de belirtim yok Bi kac gün daha bekleyip test yapayım dıyorum ama
Iyi gecelerrrHerkese iyi geceler kızçeler
@merve-mete canım nasılsın daha iyisin dimi:) katiplik sınavı belli oldu mu. sen girdin sınava dimi eşin değil? benim koçamın amerikadan geliş tarihi uzadı canım sıkkın uf ya
Canım ilk günler bana da acı geliyordu ama bir süre sonra alışıyorsun ve ben sanırım faydasını gördüm daha emin değilim ama sanırım zamanın da yumurtladim beklicem bakalım inşallah hayit otu Rabbim in izniyle bebeklerimizin gelmesine vesile olur aminnn33 ay oldu canım. Üç yıl bitecek bu gidişleDün reglimin 5. günü hayıt otu tohumunu çay yapıp içmeye başladım. Herkes çok acı diyordu. Ben de ne olacak ki diye düşünüyordum. Meğer sadece içerken acı değilmiş. Beş dakika oldu içeli hâlâ dilim cayır cayır yanıyor
Evet ikisi de zor ilk gebeliğim de ilk ay hamile kalmıştım çok istiyordum Rabbim hemen nasip etmişti. Sonra benim de miniğim kalbi durmuştu. Bu çok çok çok acı bişey Dr un kalp atışı alamadım demesini duymak ekranda pit pit atan kalbi minicik bebeğin kipirtisini görememek..Kimse kimseyi anlayamaz ama ben kendi acımdan yola çıkarsam bana da bulup kaybetmek zor geliyor mesela ilk düşüğüm 5 haftalıktı kaybedince kendimi mahfettim ikinci bebeğim 4 aylıktı onun kollarını ellerini yüZünü gördüm elleri kolları hareket ediyordu kalbini duydum dünyanın en güzel sesiydi sonra hepsi durdu kızım gitti be anladım ki ne kdr çok şey paylaşırsan o kdr üzülüyorsun ilk bebeğime bu kdr üzülmemişim onu anladım Rabbim beterinden korusun bulup kaybetmek çok zor ama herkes kendi çektiğini bilir hepsi ayrı zor...sizin kaybınız varmı
hayırlı olsun kuzum Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin bizlere de dua etMerhaba kızlar,
Ilk size soyluyorum bu haberi !!! İki cizgi cikti nihayettt!!!!ohh be
Darisi sizin başiniza amin
Amin cnm, insallah allah herkese saglikli bebekler nasip etsinhayırlı olsun kuzum Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin bizlere de dua et
işi dolayısıyla uzadı aksaklıklar varmış. inşallah sınavı kazanır. ciddi misin kaç gün gecikti şu anda?Canım yeni uyandım sabah yetiştik eve, yorgunum biraz sınavı eşim geçti ben yazamadım, mülakatı olacak ay sonunda bakalım hayırlısı..
Çok mu uzadı gelmesi canım kötü birşeyler yoktur İnşallah sıkma canını..
Ha bu arada hala regl olmadım..
Canım hormon bozukluğunu düzenliyormuş. Sende hormon bozukluğu var mıydı? Ben de progesteron düşük çıkmıştı, o yüzden içiyorum. Benim de reglim düzenli , inşallah bozmaz ya korktum şimdi
Canım ben havanda ezip çayını yapıyordum, o yüzden çok acı oluyordu. Artık ezmiyorum, ada çayına benziyor şimdikötü gelmiyorCanım ilk günler bana da acı geliyordu ama bir süre sonra alışıyorsun ve ben sanırım faydasını gördüm daha emin değilim ama sanırım zamanın da yumurtladim beklicem bakalım inşallah hayit otu Rabbim in izniyle bebeklerimizin gelmesine vesile olur aminnn
işi dolayısıyla uzadı aksaklıklar varmış. inşallah sınavı kazanır. ciddi misin kaç gün gecikti şu anda?
Sakin ol canim. Sen stres yapma mumkun oldugunca rahat ol ki bebegin guzelce tutunsun sanaa :) sevdigin seyleri yap. Eger calismiyorsan arkadaslarinla bulus vakit gecir ya da hobi edin.yarın ayın 3ü bile.
zaman geçiyor transfer zamanı yaklaşıyor.
çook heyecanlıyım ne yapacağım bilmiyorum kızlar
Sen ne yapıyorsun canım. Nasıl gidiyor?Sakin ol canim. Sen stres yapma mumkun oldugunca rahat ol ki bebegin guzelce tutunsun sanaa :) sevdigin seyleri yap. Eger calismiyorsan arkadaslarinla bulus vakit gecir ya da hobi edin.
Sakin ol canim. Sen stres yapma mumkun oldugunca rahat ol ki bebegin guzelce tutunsun sanaa :) sevdigin seyleri yap. Eger calismiyorsan arkadaslarinla bulus vakit gecir ya da hobi edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?