EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Valla öyle ağrılarım da yok anlamadım ki her ikisi için de belirtim yok Bi kac gün daha bekleyip test yapayım dıyorum ama

@merve-mete canım nasılsın daha iyisin dimi:) katiplik sınavı belli oldu mu. sen girdin sınava dimi eşin değil? benim koçamın amerikadan geliş tarihi uzadı canım sıkkın uf ya

@merve-mete canım nasılsın daha iyisin dimi:) katiplik sınavı belli oldu mu. sen girdin sınava dimi eşin değil? benim koçamın amerikadan geliş tarihi uzadı canım sıkkın uf ya

Canım yeni uyandım sabah yetiştik eve, yorgunum biraz sınavı eşim geçti ben yazamadım, mülakatı olacak ay sonunda bakalım hayırlısı..
Çok mu uzadı gelmesi canım kötü birşeyler yoktur İnşallah sıkma canını..

Ha bu arada hala regl olmadım..

Canım ilk günler bana da acı geliyordu ama bir süre sonra alışıyorsun ve ben sanırım faydasını gördüm daha emin değilim ama sanırım zamanın da yumurtladim beklicem bakalım inşallah hayit otu Rabbim in izniyle bebeklerimizin gelmesine vesile olur aminnn

Evet ikisi de zor ilk gebeliğim de ilk ay hamile kalmıştım çok istiyordum Rabbim hemen nasip etmişti. Sonra benim de miniğim kalbi durmuştu. Bu çok çok çok acı bişey Dr un kalp atışı alamadım demesini duymak ekranda pit pit atan kalbi minicik bebeğin kipirtisini görememek..
Hep duam Rabbim bu acımı unutturacak acı büyük evlat acısı vermesin.. kimseye düşmanıma yaşatmasın. .

işi dolayısıyla uzadı aksaklıklar varmış. inşallah sınavı kazanır. ciddi misin kaç gün gecikti şu anda?

Canım hormon bozukluğunu düzenliyormuş. Sende hormon bozukluğu var mıydı? Ben de progesteron düşük çıkmıştı, o yüzden içiyorum. Benim de reglim düzenli , inşallah bozmaz ya korktum şimdi

Ben de şükür hormon bozukluğu yok canım. Zaten ilacı da doktor vermedi, ben kendim kullandım. Gerçi doktora da sormuştum sonradan, bir zararı yok ama gebelik olursa sıkıntı olur demişti.

Canım ben havanda ezip çayını yapıyordum, o yüzden çok acı oluyordu. Artık ezmiyorum, ada çayına benziyor şimdikötü gelmiyor

işi dolayısıyla uzadı aksaklıklar varmış. inşallah sınavı kazanır. ciddi misin kaç gün gecikti şu anda?

Gecikmedim canım yarın reglm günüm, 3 aydır 6 gün erken oluyodum bu ay olmadım belki yarın belki de bu akşam olurum hiç olacak gibi değilim şu anda ama çok stresliydi bu ay belki dengem şaşmıştır..

Hayırlısı olsun canım sağ salim gelir inşallah Allah kavuştursun :)

yarın ayın 3ü bile.
zaman geçiyor transfer zamanı yaklaşıyor.
çook heyecanlıyım ne yapacağım bilmiyorum kızlar
Sakin ol canim. Sen stres yapma mumkun oldugunca rahat ol ki bebegin guzelce tutunsun sanaa :) sevdigin seyleri yap. Eger calismiyorsan arkadaslarinla bulus vakit gecir ya da hobi edin.

Sakin ol canim. Sen stres yapma mumkun oldugunca rahat ol ki bebegin guzelce tutunsun sanaa :) sevdigin seyleri yap. Eger calismiyorsan arkadaslarinla bulus vakit gecir ya da hobi edin.

hiç böyle olmamıştım acayip heyecanlıyım sana anlatamam. çalışıyorum Allah tan kendimle hep baş başa değilim ama ne bileyim. transfer olduktan sonra bir hafta kadar evde dinlenmem gerekiyormuş beni sakın yalnız bırakmayın aklımı üşütürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…