EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Selam kizlarr. Tamda kendime boylebi yer ariyodum :) bende bu ay bos gecmeyenlerdenim. İki yildir evliyiz 7 ay once , 5 ayda hamile kalabilmistim. Ama nasip olmadi erken dogum yaptim ucuzlerimi kaybettim malesf simdi cok sukur toparladim kendimi ve tekrar istyorum bu ay ilk kez denemeye basladik ins hayirlisiyla rabbim aratmadan hepimize nasip eder. Takipteyim sizi guzel haberler duyalimm hepppp

Ooooo ben bildiğin 45. Gün adet oldum benim bat a 35 gün var şuanda sen gene şükret kuzum. Ama insaAllah gelmez 9 ay sonra gelir bebisini kucağına alinca

senin adetin düzensiz galiba, İnşallah canım ya yaşım 28 benimle aynı geçen sene yazın 2 kuzenim daha evlendi biri doğum yaptı biri de 4 aylık hamile ikisi de küçük benden keşke bir mucize olsa da ne zaman olacağını ya da olmayacağını bilebilsek..

Hoşgeldin canım, aminn Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah en yakın zamanda dualarımız gerçek olur

Y YESIMBOZ canım sen bal tarcın çörek otu karısımını ne kadar ölçülerle yaptın bide KAçıncı günler kullandın çörek otunu çekilmiş mi koydun çekilmemiş mi
12 tatli kasigi corekotu(ogutulmemis, kendin cigneyince daha iyi oluyormus,aci oluyor biraz ama)
10 cay kasigi toz tarcin
10 temek kasigi dolu dolu bal(ben cicek baliyle yapmistim)

Adetin 4. gunu baslayabildim normalde 2. gunuymus. yumurtlamaya kadar 12 gun kullaniliyomus sabah aksam 1 yemek kasigi. Ben daha kisa yapabildim unuttugumdan. Ama eminim faydasi olmustur.

Hoş geldin canım basın sağolsun. Normal yolla mi ucuz oldu peki

Evet kuzum genç kizligimdan beri düzensiz çok şükür pko yok. Evlendikten sonra düzelir dedi Dr gerçekten 33 35 ler de geliyordu korunmayı bırakınca gene bozuldu

Evet kuzum genç kizligimdan beri düzensiz çok şükür pko yok. Evlendikten sonra düzelir dedi Dr gerçekten 33 35 ler de geliyordu korunmayı bırakınca gene bozuldu

Hormonlarına baktırdın mı canım nasıl ondan olabilir mi, ben de 24 günde fln regl olurum geç değil hep erken oluyorum tersine..

günaydın rosa :)
inşallah allah gönlümüzdekini nasip eder umut etmek güzel.. ben de sebepsiz yere mutluyum havadan mıdır nedir:)

Canım geçen haftadaki isteyenmeyen BAT'ımdan sonra hep bir mutsuzluk vardı içimde. Ben bir de çok umutlanmıştım yerleşme kanamasıdır diye ama regl olduğu ortaya çıkmıştı.

Yeni ay, yeni umutlar. Hadi inşallah içimizdeki güzel sonuca bağlansın :)

Hoş geldin canım basın sağolsun. Normal yolla mi ucuz oldu peki
Sagol hosbuldukk canim . 5 ay olmayinca doktora gittim bi sorun varmi diye. Bi sorun yoktu ama biranonce bebek istedgmden klomen verdi. 5 gun kullandim o ay hamile oldgumu ogrendim. Smdide korkuyorum yine olmazsa klomen icersem cogul gebelik yasarsam diye

eğer hamileliğe engel eşinle bir sorununuz yoksa demek ki zamanı değilmiş. allahın dediği olur.. bekliyoruz bakalım allaha emanet hayırlısıyla :)

Hormonlarına baktırdın mı canım nasıl ondan olabilir mi, ben de 24 günde fln regl olurum geç değil hep erken oluyorum tersine..
Ayy ne güzel mis keşke bende erken olsam en azından hemen çalışmaya baslarim yok kuzum hormonlar da da bir sıkıntı yoktu en son Dr hem şey dediyorum hormonlar a çok takılma değişir havadan sudan stresten hormonlar dedi.

Ben de hep istiyorum ikizlerim olsun ama nasip hayırlısı ile sağlıcakla olşunda.
Dr bi sebep demedi mi peki kayıplar için.
Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı sihhatli evlatlar nasip etsin sağlıcakla kucağına al insaAllah

klomen çoğul gebelik mi yapıyomuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…