- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.861
aminnn:) hayır başlamadım kafama göre almayayım dedim. yada eczaneden gidip alayım mı ki ?? doktor mu yazsın?Rabbim yolumuzu açık etsin kuzum insaAllah hayırlısıyla herşey çok güzel olur en kisa zaman da tutunur miniklerimiz annelerine.
Olsun daha 3 yıl var Allahın izniyle bir kaç aya tutunur miniğin. 35 e kadar ikinciyi dogurursun insaAllah.
FoliC asiye başladın mı canım ?
Ayyy tüylerimi diken diken yaptın kıızzz :) resmen omzumda bir el hisstettim :) inşallah kuzum inşallah :)Gel şöyle bi sarilayim kız sanaolcak insaAllah inanıyorum ben
Al al biz ler baya folik asit uzmanı olduk burda :) ben folk iod kullandım ilk gebeligimde hemen hamile kalmıştım ona devam ettim sonra folik trio sonra yine folik iod kullandım bu ay inofolic combiye başladım İnternete arastir istersen inofolic combiye Bayaa iyi diyorlar bakalım bekliyorum ben deaminnn:) hayır başlamadım kafama göre almayayım dedim. yada eczaneden gidip alayım mı ki ?? doktor mu yazsın?
Belki reel olarak tanımıyoruz birbirimizi ama ben çok seviyorum seni burda herkesiAyyy tüylerimi diken diken yaptın kıızzz :) resmen omzumda bir el hisstettim :) inşallah kuzum inşallah :)
Ben de sarılayım şöyle koccaamannn
tamam başlayayım folike.Al al biz ler baya folik asit uzmanı olduk burda :) ben folk iod kullandım ilk gebeligimde hemen hamile kalmıştım ona devam ettim sonra folik trio sonra yine folik iod kullandım bu ay inofolic combiye başladım İnternete arastir istersen inofolic combiye Bayaa iyi diyorlar bakalım bekliyorum ben de
kızlar beni de sarın beni deAyyy tüylerimi diken diken yaptın kıızzz :) resmen omzumda bir el hisstettim :) inşallah kuzum inşallah :)
Ben de sarılayım şöyle koccaamannn
Sen de iyi ki varsıntamam başlayayım folike.
ay iyi ki varsınız yaa
Gel kız buraya önce bikızlar beni de sarın beni deburaya HAMİLEYİM KIZLAAAR diye yazacaz bigün heheyyt be :))
ay gerçekten mi eheheGel kız buraya önce bikız yüreğim yerinden çıkıyordu hamileyim yazısını okuyunca sonra okudum . Gel şimdi kocamaaan sana insaAllah balım Rabbim hepimize o günleri göstersin insaAllah en kısa en hayırlı zamanda saglicakla
tamam not alıyorum tatlış sağol. 3 liraya folik asit mi olur o kadar ucuz :/ neyse parası kıyarım iyisi olsunSen de iyi ki varsıninofolic combi kullanabilirsin canım ben en son 32 75 e aldım burda 2 3 liraya da var folk asit ama bana sorarsan uğraşma onlarla ben faydası olduğuna inanıyorum
Bas parayı al iyisini kıztamam not alıyorum tatlış sağol. 3 liraya folik asit mi olur o kadar ucuz :/ neyse parası kıyarım iyisi olsun
allah iyiliğini versin:)) alırım tabi bebikime feda olsun hatta üç beş yutarım ohh mis:))Bas parayı al iyisini kızşifa olsun insaAllahhh
günaydın rosa :)Kızlar günaydın :) Bu sabah sebepsiz bir umut var içimde... İnşallah kalplerimizdeki en kısa sürede gerçek olur :) Amin...
Kas yapayım derken göz çıkarmaallah iyiliğini versin:)) alırım tabi bebikime feda olsun hatta üç beş yutarım ohh mis:))
Ooooo ben bildiğin 45. Gün adet oldum benim bat a 35 gün var şuandaBata son 6,
Sanki şafak sayıyorum, Günler geçmiyor, kasıklarıma sancı giriyor arada, göğüslerim şişti ve acıyor ama adet zamanı da oluyor bunlar lavaboya heyecanla gidiyorum pembe kahve bişeyler var mı diye başka da bir belirtim yok regl olacaksam erkenden olıym böyle beklemek çooook zor
vuhuu 45 gün müOoooo ben bildiğin 45. Gün adet oldum benim bat a 35 gün var şuandasen gene şükret kuzum. Ama insaAllah gelmez 9 ay sonra gelir bebisini kucağına alinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?