EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

aminnn:) hayır başlamadım kafama göre almayayım dedim. yada eczaneden gidip alayım mı ki ?? doktor mu yazsın?

aminnn:) hayır başlamadım kafama göre almayayım dedim. yada eczaneden gidip alayım mı ki ?? doktor mu yazsın?
Al al biz ler baya folik asit uzmanı olduk burda :) ben folk iod kullandım ilk gebeligimde hemen hamile kalmıştım ona devam ettim sonra folik trio sonra yine folik iod kullandım bu ay inofolic combiye başladım İnternete arastir istersen inofolic combiye Bayaa iyi diyorlar bakalım bekliyorum ben de

Ayyy tüylerimi diken diken yaptın kıızzz :) resmen omzumda bir el hisstettim :) inşallah kuzum inşallah :)

Ben de sarılayım şöyle koccaamannn
Belki reel olarak tanımıyoruz birbirimizi ama ben çok seviyorum seni burda herkesi ilk bebeğimı düşünmeye baslayinca üye olmuştum buraya kasımda 1 yıl olacak nerdeyse.. ne çok şey yaşadım 1 yılda ne çok acı ne çok hüzün ama hep yanımda kk varDi daha önce de gelsin bebişler dolsun gobuslerde takibteydim tüm topikler ayrı güzel hepsinin yeri ayrı. .
Hepinizi çok seviyorum inşallah burda anneler topiklerine geçtiğimiz günler olur

tamam başlayayım folike.
ay iyi ki varsınız yaa

Ayyy tüylerimi diken diken yaptın kıızzz :) resmen omzumda bir el hisstettim :) inşallah kuzum inşallah :)

Ben de sarılayım şöyle koccaamannn
kızlar beni de sarın beni de buraya HAMİLEYİM KIZLAAAR diye yazacaz bigün heheyyt be :))

kızlar beni de sarın beni de buraya HAMİLEYİM KIZLAAAR diye yazacaz bigün heheyyt be :))
Gel kız buraya önce bi kız yüreğim yerinden çıkıyordu hamileyim yazısını okuyunca sonra okudum . Gel şimdi kocamaaan sana insaAllah balım Rabbim hepimize o günleri göstersin insaAllah en kısa en hayırlı zamanda saglicakla

ay gerçekten mi ehehe
İnşallah ya amin kuzum :)

Sen de iyi ki varsın inofolic combi kullanabilirsin canım ben en son 32 75 e aldım burda 2 3 liraya da var folk asit ama bana sorarsan uğraşma onlarla ben faydası olduğuna inanıyorum
tamam not alıyorum tatlış sağol. 3 liraya folik asit mi olur o kadar ucuz :/ neyse parası kıyarım iyisi olsun

Kızlar günaydın :) Bu sabah sebepsiz bir umut var içimde... İnşallah kalplerimizdeki en kısa sürede gerçek olur :) Amin...
günaydın rosa :)
inşallah allah gönlümüzdekini nasip eder umut etmek güzel.. ben de sebepsiz yere mutluyum havadan mıdır nedir:)

Bata son 6,

Sanki şafak sayıyorum, Günler geçmiyor, kasıklarıma sancı giriyor arada, göğüslerim şişti ve acıyor ama adet zamanı da oluyor bunlar lavaboya heyecanla gidiyorum pembe kahve bişeyler var mı diye başka da bir belirtim yok regl olacaksam erkenden olıym böyle beklemek çooook zor

ya bende de aynısı oluyor hamilelik belirtisi diye saçma sapan triplere giriyorum hatta adet oluyorum yerleşme kanaması diye hala zoraki yersiz bi umut

Ooooo ben bildiğin 45. Gün adet oldum benim bat a 35 gün var şuanda sen gene şükret kuzum. Ama insaAllah gelmez 9 ay sonra gelir bebisini kucağına alinca

Ooooo ben bildiğin 45. Gün adet oldum benim bat a 35 gün var şuanda sen gene şükret kuzum. Ama insaAllah gelmez 9 ay sonra gelir bebisini kucağına alinca
vuhuu 45 gün mü ya hani leylekler getiriyordu bebekleri noldu sonra

Y YESIMBOZ canım sen bal tarcın çörek otu karısımını ne kadar ölçülerle yaptın bide KAçıncı günler kullandın çörek otunu çekilmiş mi koydun çekilmemiş mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…