• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Ben de hep istiyorum ikizlerim olsun ama nasip hayırlısı ile sağlıcakla olşunda.
Dr bi sebep demedi mi peki kayıplar için.
Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı sihhatli evlatlar nasip etsin sağlıcakla kucağına al insaAllah
Bende hep istiyodum hala isterim ama artik korkuyorum.bitane olsun saglikli olsun. Zaten en basinda cok dedi doktrlarm sen tasiyamazsin alalim birini diye ben kiyamadim . erkn dogarlar dediler yine kiyamadim ozru olur dediler yine kiyamadim hersey allhtan dedim.kaderimiz boyleymis .:(

Ayy ne güzel mis keşke bende erken olsam en azından hemen çalışmaya baslarim yok kuzum hormonlar da da bir sıkıntı yoktu en son Dr hem şey dediyorum hormonlar a çok takılma değişir havadan sudan stresten hormonlar dedi.

Hormonlarda bişey yoksa iyi canım demekki havadan sudan belki sıkıntı stresten olur geçer düzelirsin inşallah, ben daha hormonlarıma baktıramadım bu ay regl olursam gidicem inşallah

kızlar ben bu ay üstüme düşeni yaptım çok şükür sorunsuz gitti her şey artık bekleme aşamasına geçiyorum rabbim inşallah bu ay yüzüme bakar da dualarım kabul olur:dua:

Bana senin bebeğin yolda gibi geliyo hep yakın inşallah :) senin benden bi kaç gün sonra bat ın dimi canım bende bekliyorum son 6-5-4 hatta hiç gelmesin istemiyorum evde yokum :confused:

Belki reel olarak tanımıyoruz birbirimizi ama ben çok seviyorum seni burda herkesi En Büyük KK ilk bebeğimı düşünmeye baslayinca üye olmuştum buraya kasımda 1 yıl olacak nerdeyse.. ne çok şey yaşadım 1 yılda ne çok acı ne çok hüzün ama hep yanımda kk varDi daha önce de gelsin bebişler dolsun gobuslerde takibteydim tüm topikler ayrı güzel hepsinin yeri ayrı. .
Hepinizi çok seviyorum En Büyük KKinşallah burda anneler topiklerine geçtiğimiz günler olur :dua:

Ay ben de seviyorum hepiniziiii :) Amin canım inşallah :)

Back
X