- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.921
allaha büyük konuşmayim de sırayla istiyorum ben bitane bitane:) eşime kalsa o dördüz istiyomuş hatta dördü de erkek olacakmış annelerini koruyacaklarmışEvet canim ilacin prespektsundede yaziyo bende yok canim diyip ictim ama gercktn oyle.
Kızlar biraz önce doktorum aradı. Perşembeye HSG ÇEKİLECEMMMMMMM. Gebelik olmadığı kesin dedi, rahim filmi çekilmesinde bir sakınca yokmuş. Daha fazla vakit kaybetmeyelim dedi.
Ay korktum bi telaş yaptım. Dua edin bana ya nolur :)
En dogrusu en azindan akliniza takilan bi sorun olmaz hakkinda hayirlisi olsun canim telas yapma bi cok kisi biliyorum rahim flmi cekinip ertesi ay hamile kalan eger tup lerde sikinti varsa bile rahim filmi ceklirkn aciliyomus buda hamileligi kolaylastiriyo insallh bidahki ay guzl haberler veririsn :)Kızlar biraz önce doktorum aradı. Perşembeye HSG ÇEKİLECEMMMMMMM. Gebelik olmadığı kesin dedi, rahim filmi çekilmesinde bir sakınca yokmuş. Daha fazla vakit kaybetmeyelim dedi.
Bana senin bebeğin yolda gibi geliyo hep yakın inşallah :) senin benden bi kaç gün sonra bat ın dimi canım bende bekliyorum son 6-5-4 hatta hiç gelmesin istemiyorum evde yokum
Kızlar biraz önce doktorum aradı. Perşembeye HSG ÇEKİLECEMMMMMMM. Gebelik olmadığı kesin dedi, rahim filmi çekilmesinde bir sakınca yokmuş. Daha fazla vakit kaybetmeyelim dedi.
Hiiii dusunemiyorum :):):)allaha büyük konuşmayim de sırayla istiyorum ben bitane bitane:) eşime kalsa o dördüz istiyomuş hatta dördü de erkek olacakmış annelerini koruyacaklarmış
benim bat 11 ekim canım geç adet oluyorum hesaba göre 2-3 gün erken yumurtluyorum bakalım inşallah haziran annesi olabiliriz
ay hadi hakkında hayırlısı olsun canım ya ilaç verilcek ya tertemiz olcak tüplerin hemen gebe kalabilme ihtimalin yükseliyor
inşallah iyi olur herşey yolunda gider :)Kızlar biraz önce doktorum aradı. Perşembeye HSG ÇEKİLECEMMMMMMM. Gebelik olmadığı kesin dedi, rahim filmi çekilmesinde bir sakınca yokmuş. Daha fazla vakit kaybetmeyelim dedi.
Çekil bizede haber ver canım :)Kızlar biraz önce doktorum aradı. Perşembeye HSG ÇEKİLECEMMMMMMM. Gebelik olmadığı kesin dedi, rahim filmi çekilmesinde bir sakınca yokmuş. Daha fazla vakit kaybetmeyelim dedi.
Hoş geldin canım unutur muyum seni okullar açılınca ben de sık giremez oldum bir de kışlık hazirlik yapıyorum. Progesteron cok iyi çıkmış ama daha 10 gun varsa bence umutsuzluğa kapilma yumurtan yeni dölleniyor olabilir. İyi düşünelim iyi olsun inşallah canım benimFıstıklar :)bir garip oblomov M melekler-engelchen @yesa1 @YESIMBOZ beren20 @Emineeemm @nefertiti989 Kontes001 @ismetbeyinbiricikhanimi @nisandeniz ve daha etiketlerde bulamadığım diğer eski dostlarım
Ben geldim...
Beni unutmadınız değil mi? :)
Bu ay BAT tarihi vermemiştim. Bir de böyle deneyeyim demiştim hani.
Unutmadan yeni hamilelerimize de hayırlı uğurlu olsun :) Çok sevindim hepiniz adına. İçinizden kalbinizden bizi de geçirin.
Kızlar cumartesi doktora gittim tekrar. HSG için. Ama önce doktorumun takip etmesi gerekiyormuş. Yani pat diye gidip ben HSG çektircem diyemiyormuşsun. Neyse benim de 21. gündü. Madem öyle progesteronuna bakalım önce dedi. Sonra adetin 3. günü gelip diğer hormonlara bakarız. Gerek görürsek adetten sonra HSG çekeriz dedi. Ben de HCG'ye de bakabilir miyiz? sonuç verir mi 21. günde? dedim. Aşağı yukarı fikir verebileceğini söyledi. Ve akşam sonuçlarımı aldım...
Beta HCG - 0.24
Progesteron - 23
Çıktı.
Yani yumurtlamışım, güzelce çatlamış ama gebelik yok... Bugün doktorum arayıp bilgilendirecek ama işte diyorum ki daha 10 gün varken yaptırdım bunu. Yükselir mi acaba Beta HCG? 8. deneme olacak. Kafamda deli sorular
kız ne evi çalışıyom benAminn yaza da bebişlerimizle gireriz kışın hamilelik daha kolay olur evde yatarız bol bol yazın düğün telaş çok oluyo :)
kız ne evi çalışıyom beno nedenle çok korkuyom kış hamileliğinden ama yapacak bir şey yok olsun da yağmur çamur idare ederim artık
benim kayınvalidem çalışıyor Allahtan çalışmadığı zamanlar sürekli arıyordu. bir şey duymasın o da arar ne yaptınız hallettiniz mi diye. birde evime çok karışıyor nadir gelirler ama geldi mi içim sıkılır eşime göre benim iyiliğim için yahu 29 yaşında kadınım ev düzenimi benden iyi mi bilcek ay aklıma geldikçe sinir oluyorum ilk başlarda birlikte otururuz demiştim Allahtan öyle bir durum olmamış diyorum şimdiSizin kaynanalar nasıl ya. Sürekli ne yaptın ne ettin diye soruyo mu. Çok bunaldım ya.
verir tatlım ilk ben olmucam hem hamile hem çalışanAy pardon canım yaa ben çalışmıyorum bu aralar da seni de bi an öyle sandım kaptırmışım kendimi :) olsun da gerisi sorun değil Allah kolaylık verir inşallah canım
kaynanam yarın kahvaltıya çağırıyor hiç gidesim yok hayır desem olmaz
benim kaynana allah var iyi biri ama gereğinden fazla ilgili bu da sıkıyor insanı bi rahat bırak iki dakika yok.. hele ilk zamanlar günde 30 kez kapım ve telefonum çalardı açmazsam bide sorardı niye açmıyon diye. yav her defasında açmak zorunda mıyım belki işim var. şimdi azaldı neyseki bu huyu biraz. bide benim ki az ötede oturuyor bu da psikolojik baskı yapıyor üzerimde. uzakta oturmak en iyisi hatta mümkünse şehir dışında:))Sizin kaynanalar nasıl ya. Sürekli ne yaptın ne ettin diye soruyo mu. Çok bunaldım ya.
ben de saygı da kusur etmem de canım istemiyor evde pineklemek istiyorum hiç sırıtasım yok insanlara bu ara evde kalıp surat asmak istiyorumGit git aranı iyi tut ben de çok sevmem kaynanamı ama saygı da kusur etmem çünkü oğlunu seviyorum :) kayınvaldemin 4 yıl çocuğu olmamış o yüzden bana hiçbişey demiyo sağolsun..
güya kendilerince ilgileniyorlar.. bana da herşeyime karışırdı sanki 18lik taze gelinimbenim kayınvalidem çalışıyor Allahtan çalışmadığı zamanlar sürekli arıyordu. bir şey duymasın o da arar ne yaptınız hallettiniz mi diye. birde evime çok karışıyor nadir gelirler ama geldi mi içim sıkılır eşime göre benim iyiliğim için yahu 29 yaşında kadınım ev düzenimi benden iyi mi bilcek ay aklıma geldikçe sinir oluyorum ilk başlarda birlikte otururuz demiştim Allahtan öyle bir durum olmamış diyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?