- 7 Haziran 2016
- 2.297
- 3.185
- 83
- 36
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.901
Canım aynen. Allah'ın dediği olur. Sabırla beklemeye devam :)eğer hamileliğe engel eşinle bir sorununuz yoksa demek ki zamanı değilmiş. allahın dediği olur.. bekliyoruz bakalım allaha emanet hayırlısıyla :)
Bende hep istiyodum hala isterim ama artik korkuyorum.bitane olsun saglikli olsun. Zaten en basinda cok dedi doktrlarm sen tasiyamazsin alalim birini diye ben kiyamadim . erkn dogarlar dediler yine kiyamadim ozru olur dediler yine kiyamadim hersey allhtan dedim.kaderimiz boyleymis .Ben de hep istiyorum ikizlerim olsun ama nasip hayırlısı ile sağlıcakla olşunda.
Dr bi sebep demedi mi peki kayıplar için.
Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı sihhatli evlatlar nasip etsin sağlıcakla kucağına al insaAllah
Ayy ne güzel mis keşke bende erken olsam en azından hemen çalışmaya baslarim yok kuzum hormonlar da da bir sıkıntı yoktu en son Dr hem şey dediyorum hormonlar a çok takılma değişir havadan sudan stresten hormonlar dedi.
Evet canim ilacin prespektsundede yaziyo bende yok canim diyip ictim ama gercktn oyle.klomen çoğul gebelik mi yapıyomuş?
Ay tadı çok kötü ya midem almıyo ki içemiyorum
ne diyo ne diyo açamıyom ben
sıcak içmedin dimi soğuğa yakın ılık içilecek ozaman daha iyi oluyor tadı. ama 10 günden sonrası bayıyor tabi
İncir kuru nasil oluyoo nezamn baslaniyoo sogandansa bunu yapmak dahaiyii:)15 gün soğan kürü dedi,
21 gün de incir kürü dedi canım yumurta gelişimi için,
Ben incir kürüne başlıycam bugün yapcam şimdi :)
kızlar ben bu ay üstüme düşeni yaptım çok şükür sorunsuz gitti her şey artık bekleme aşamasına geçiyorum rabbim inşallah bu ay yüzüme bakar da dualarım kabul olur
İncir kuru nasil oluyoo nezamn baslaniyoo sogandansa bunu yapmak dahaiyii:)
teşekkürler:) inşallah faydasını görürsün canımcım:)15 gün soğan kürü dedi,
21 gün de incir kürü dedi canım yumurta gelişimi için,
Ben incir kürüne başlıycam bugün yapcam şimdi :)
Yarım litre soğuk suyun içine 5-6 tane kuru inciri atıyosun kaynıyo 10 dk sonra içiyosun canım günde 2 kez, 21 gün boyunca hergün yapacaksın ha incirleri önce soğuk suda yıka :)
Amin.kızlar ben bu ay üstüme düşeni yaptım çok şükür sorunsuz gitti her şey artık bekleme aşamasına geçiyorum rabbim inşallah bu ay yüzüme bakar da dualarım kabul olur
Belki reel olarak tanımıyoruz birbirimizi ama ben çok seviyorum seni burda herkesiilk bebeğimı düşünmeye baslayinca üye olmuştum buraya kasımda 1 yıl olacak nerdeyse.. ne çok şey yaşadım 1 yılda ne çok acı ne çok hüzün ama hep yanımda kk varDi daha önce de gelsin bebişler dolsun gobuslerde takibteydim tüm topikler ayrı güzel hepsinin yeri ayrı. .
Hepinizi çok seviyoruminşallah burda anneler topiklerine geçtiğimiz günler olur
teşekkürler:) inşallah faydasını görürsün canımcım:)
Ayy hemn bugun basliyorumm sagol canim :)Yarım litre soğuk suyun içine 5-6 tane kuru inciri atıyosun kaynıyo 10 dk sonra içiyosun canım günde 2 kez, 21 gün boyunca hergün yapacaksın ha incirleri önce soğuk suda yıka :)
Ayy hemn bugun basliyorumm sagol canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?