- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.978
- 373
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.761
Ben de bir kere sultan hanımı denedim cuma günü de Günnur hanıma gittim daha iyi gibi geldi bana. O yüzden sana sordum ikisine de gittiysen sen ne düşünüyorsun diye... gidince bana haber ver. Bakalim senhangisine karar vereceksin.yok canım bı kac kere sultan pınar guttım
bu ay gunnur hanım deneyecegım ılk defa
Ben de bir kere sultan hanımı denedim cuma günü de Günnur hanıma gittim daha iyi gibi geldi bana. O yüzden sana sordum ikisine de gittiysen sen ne düşünüyorsun diye... gidince bana haber ver. Bakalim senhangisine karar vereceksin.
Salı yaptırmıştım canım çıkmadı bişeyKontes001 kanda hamilelik testi yyaptr. Böyle cikmasi normal degil
Yumurtlaman erken olduysa çıkar yoksa yeniyse çıkmayabilir canım.İkizlerimi kaybetmiştir ondan biraz acele ediyorum galiba merak içindeyim hayırlısı olsun artık.
Bugün kan testi verdim adetine 10 gün var belli olur mu kızlar?
Bazı adetler cok ağrılı geçiyor nedense. Benim de haziranda boyle bir durumum olmuştu. Cok fazla agrim oldu birkaç gün kahverengi leke geldi. Sonra da adetim başlamıştı ama Karnım patlayacakti. Hormonlarla mi alakalı bilemiyorum. Kist yok dediyse yoktur. Stres yapma. Yarın tahlillerin de temiz çıkar inşallah
Hayırlısı olsun kuzumKızlar yarın tüp bebeğe başlamak için gidiyorum
İnşallah canım. Şimdiye kadar istediğim şeyler geç gerçekleştiğinde hep "en iyi zamanda oldu" dedim. İnşallah yine öyle diyebilirimHayırlısı olsun kuzum
İnşallah canım Rabbim en hayırlısını versin hakkindaİnşallah canım. Şimdiye kadar istediğim şeyler geç gerçekleştiğinde hep "en iyi zamanda oldu" dedim. İnşallah yine öyle diyebilirim
Inşallah güzel bir adım olur sizin için canım...Emeklerinizi boşa cikarmasin AllahiM.İnşallah canım. Şimdiye kadar istediğim şeyler geç gerçekleştiğinde hep "en iyi zamanda oldu" dedim. İnşallah yine öyle diyebilirim
Şu hamilelik muhabbeti olmasa bakmayız kocalara ya.kim ot kaynatir hergün resmen damızlık oldular.İyi akşamlar kızlar
2 haftadır hergün eşime muz, kuru incir, fındık, badem bitter çikolata yediriyorum bugün de havuç aldık kestim şimdi bi tabak, arada bir de ilişkiden önce sade türk kahvesi içiyorum
Ben hiç yemiyorum ona yediriyorum valla daha ne yapayım ben söyleyin ne yapayım
İnşaAllah bebeğine kavuşursun tüp bebekle gönülden dua ediyorum...ne kdr sürüyor tedavisi sonuç alması ?Kızlar yarın tüp bebeğe başlamak için gidiyorum
Şu hamilelik muhabbeti olmasa bakmayız kocalara ya.kim ot kaynatir hergün resmen damızlık oldular.
Bu kadar malzemeyle düz duvara tırmanır insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?