EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

yok canım bı kac kere sultan pınar guttım

bu ay gunnur hanım deneyecegım ılk defa
Ben de bir kere sultan hanımı denedim cuma günü de Günnur hanıma gittim daha iyi gibi geldi bana. O yüzden sana sordum ikisine de gittiysen sen ne düşünüyorsun diye... gidince bana haber ver. Bakalim senhangisine karar vereceksin.

Tamam canım. Yazarim mutlaka sultan pinar hanima 1 2 kere gittim sanırım emin değilim

Bi de günnur a bakalimm bakalim:)

İyi akşamlar kızlar

2 haftadır hergün eşime muz, kuru incir, fındık, badem bitter çikolata yediriyorum bugün de havuç aldık kestim şimdi bi tabak, arada bir de ilişkiden önce sade türk kahvesi içiyorum

Ben hiç yemiyorum ona yediriyorum valla daha ne yapayım ben söyleyin ne yapayım

inşallah temiz çıkar

Şu hamilelik muhabbeti olmasa bakmayız kocalara ya.kim ot kaynatir hergün resmen damızlık oldular.
Bu kadar malzemeyle düz duvara tırmanır insan

Fıstıklar :) @solitarywoman M melekler-engelchen yesa Y YESIMBOZ beren20 Emineeemm @nefertiti989 Kontes001 ismetbeyinbiricikhanimi @nisandeniz ve daha etiketlerde bulamadığım diğer eski dostlarım

Ben geldim...

Beni unutmadınız değil mi? :)

Bu ay BAT tarihi vermemiştim. Bir de böyle deneyeyim demiştim hani.

Unutmadan yeni hamilelerimize de hayırlı uğurlu olsun :) Çok sevindim hepiniz adına. İçinizden kalbinizden bizi de geçirin.

Kızlar cumartesi doktora gittim tekrar. HSG için. Ama önce doktorumun takip etmesi gerekiyormuş. Yani pat diye gidip ben HSG çektircem diyemiyormuşsun. Neyse benim de 21. gündü. Madem öyle progesteronuna bakalım önce dedi. Sonra adetin 3. günü gelip diğer hormonlara bakarız. Gerek görürsek adetten sonra HSG çekeriz dedi. Ben de HCG'ye de bakabilir miyiz? sonuç verir mi 21. günde? dedim. Aşağı yukarı fikir verebileceğini söyledi. Ve akşam sonuçlarımı aldım...

Beta HCG - 0.24
Progesteron - 23

Çıktı.

Yani yumurtlamışım, güzelce çatlamış ama gebelik yok... Bugün doktorum arayıp bilgilendirecek ama işte diyorum ki daha 10 gün varken yaptırdım bunu. Yükselir mi acaba Beta HCG? 8. deneme olacak. Kafamda deli sorular

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…