- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.873
- 298
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.641
Canım fazla kilom var. Bunalımlarla sürekli kilo aldımkaç kilosun bilemiyorum ki..
beklerim yıpranmam diyorsan bekle öyle yap ama yok üzülmeye devam ederim dersen elini çabuk tut
bu sorunun cevabı tamamen sana bağlı canım.
Ayyyyy Allahımmm çok sevindim canım yaaa. Maşallah Allah tamamına erdirsin. İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın canım. Güzel düşün, güzel olsun lütfen :):)Kizlar bata 1 gun kala test sonucum 73.70. Allahima bin sukur hamileyimInsallah saglikla olsun bebeklerimiz... Aldi mi beni bi korku.
Canım klomen çok farklı etkiler yapıyor böyle. Bana da benzerleri olmuştu. Hatta klomenden sonraki ay tam on gün erken olmuştumöncelikle hamile arkadaşları çok tebrik ediyorum.
ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım ama adetim 5 gün erken geldi.
herhalde klomenden böyle erken geldi dedim.
adetim pazar akşamı bildiğin koyu kahve yada siyah bir kanama ile başladı.
ertesi gün akşama doğru kırmızıya dönmeye başladı rengi.
bugün 6. günüm normalde 4. günden sonra damla damla gelir ama şuan sanki 2. günüm gibi hem gelmeye devam ediyor hemde kasıklarım ağrıyor ve göğsümün şişliği ve ağrısı hiç geçmedi.
klomen kullanıp böyle yaşayan var mı yoksa farkında olmadan düşük filan mı yapıyorum.
hiç böyle bir şey yaşamamıştım. böyle bir şey yaşayan oldumu ?
Canımm hemen git doktora. Hap mı aldın eczaneden? Belki bu sefer jel verirCanim benim yaaa cok cok tesekkurler hepinize. Insallah saglikla buyucek bende bol bol dinlenicem. Kaybim sonrasi doktorum bir sonraki gebeliginde hemen progestana baslicaz her ihtimale karsi demisti. Bende gidip aldim eczaneden basladim. Kontrole haftaya gitmeyi dusunuyorum kismetse.
Canım klomen çok farklı etkiler yapıyor böyle. Bana da benzerleri olmuştu. Hatta klomenden sonraki ay tam on gün erken olmuştum
Kizlar iyi geceler hepinize. ben artik tamamen ayriliyorum aranizdan cunku bebek fikrinden vazgectim. kariyerimle ilgili cok guzel bir firsat cikti onume kasim da sinav var sinavdan bir kac ay sonra mulakat var. mulakata hamile gidemem direk elenirim firsati da kacirmak istemiyorum. esimle tartistik o bebekten vazgecmek istemiyo ama ben vazgectim bile. Bu ay olmamıştır umarim diyorum sadece. Allah hepinizin gonlune gore versin inşallah
Korkma birkaç gün daha bekle 10 günden fazla sürerse kanama doktora gidersin. geçer inşallah. ben de 3 sene önce klomen kullanmıştım, çatlatma iğnesi yapmadı doktor sonra kafam kadar kist oldubaşka bir doktora gitmiştim, doktor kistten yumurtalığını göremiyorum demişti. bir ay bekledim kendiliğinden geçti. sonraki ay hamile kalmıştım. gönlünü ferah tut. her şey psikolojiye bağlı.
geldim canım. kalp atışını da gördük. 7. haftanın ortasındayım. bu ay senden ve bu topikteki tüm kızlardan güzel haberler bekliyorum.
Kızlarrr yaa çok kötüyüm. Artık sinirlerim bozuldu. Sürekli kahverengi akıntı görmekten sıkıldım. Offff
Günlerim karıştı canım ya. Ovulasyon testi de yapıyorum koyulaşmıyo.Canım yumurtlama döneminde misin?
Ya da adet yakın mı?
Bir muayene olsan keşke.
Günlerim karıştı canım ya. Ovulasyon testi de yapıyorum koyulaşmıyo.
Hadi bakalimm soliii gosterr hunerlerini...yumuslar dollensinn..kızlar günaydın dün yaptığım ovu testleri koyulaşmaya başladı ama ilişki olmadı dün... bugün daha koyu göreceğime eminim bugün yarın ve pazartesi ilişki olacak bakalım kısmet. bence adet sonrası gebe kalanlar ya da ovuda koyu görenlerin tek sebebi bir önceki yumurtlamada çatlamadan kalan ve adetle atılmayan yumurtalar sonradan çatlıyor yoksa başka bir sebep göremiyorum 10, 11. ve 12.gün hem akıntım oldu hem ikinci çizgi koyu oldu bunun hakkında hiç bir doktor bilgi vermez ama uzman doktor solii sizi bilgilendiriyor
ay tatlım inşallahHadi bakalimm soliii gosterr hunerlerini...yumuslar dollensinn..
Oluyodu ama ya adetten önce ya adet bitiminde bu kadar sık değildi. Klomen kullandım acaba kist mi yaptı ki.İlk defa mı oluyor peki kahverengi leke?
Önceki aylarda da oluyor muydu?
Oluyodu ama ya adetten önce ya adet bitiminde bu kadar sık değildi. Klomen kullandım acaba kist mi yaptı ki.
Bem bu ay senden ümitliyim canım :) hadi bakalım :)kızlar günaydın dün yaptığım ovu testleri koyulaşmaya başladı ama ilişki olmadı dün... bugün daha koyu göreceğime eminim bugün yarın ve pazartesi ilişki olacak bakalım kısmet. bence adet sonrası gebe kalanlar ya da ovuda koyu görenlerin tek sebebi bir önceki yumurtlamada çatlamadan kalan ve adetle atılmayan yumurtalar sonradan çatlıyor yoksa başka bir sebep göremiyorum 10, 11. ve 12.gün hem akıntım oldu hem ikinci çizgi koyu oldu bunun hakkında hiç bir doktor bilgi vermez ama uzman doktor solii sizi bilgilendiriyor
Doktora salı günü gittim bişy demedi. Ama polistikover var zaten bende belki ondan da oluyo olabilirAdette ultrasonla bakılmamış mıydı?
Olsaydı o zaman çıkardı canım.
Ha bu ay kullandıysan da hemen kist yapmaz.
Yumurta büyüyüp çatlamazsa diğer adette kiste döner ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?