EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Kizlar bata 1 gun kala test sonucum 73.70. Allahima bin sukur hamileyim Insallah saglikla olsun bebeklerimiz... Aldi mi beni bi korku.
Ayyyyy Allahımmm çok sevindim canım yaaa. Maşallah Allah tamamına erdirsin. İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın canım. Güzel düşün, güzel olsun lütfen :):)

Canım klomen çok farklı etkiler yapıyor böyle. Bana da benzerleri olmuştu. Hatta klomenden sonraki ay tam on gün erken olmuştum

Canımm hemen git doktora. Hap mı aldın eczaneden? Belki bu sefer jel verir

Kizlar iyi geceler hepinize. ben artik tamamen ayriliyorum aranizdan cunku bebek fikrinden vazgectim. kariyerimle ilgili cok guzel bir firsat cikti onume kasim da sinav var sinavdan bir kac ay sonra mulakat var. mulakata hamile gidemem direk elenirim firsati da kacirmak istemiyorum. esimle tartistik o bebekten vazgecmek istemiyo ama ben vazgectim bile. Bu ay olmamıştır umarim diyorum sadece. Allah hepinizin gonlune gore versin inşallah

Hayırlısı olsun canım senin için

Her şey gönlünce olsun inşallah

çok sevindim canım kucağına da sağlıkla sıhhatle al inşallah

Gunaydinnnn canlarrr canlarrrr aman Allahimmmmm topissss bi senlenmis bir senlenmiss masalllahhhhhh.

Y YESIMBOZ hamislik tescillendigineeee gore hayirliii olsunnn cnimmmm korkmaa hersey o kadar guzel olacakki yarana merhem olacak bu kuzucuk.

dimaam masallahhh kalp atimida duyulmus coook sukur insallah saglikla kucagina almak nasip olur.

Kuzugiller caniim hakkinda hayirlisi diyelim ama hayat oyleki tam olmasin dedgin anda yawrucun sana tutunmusta olabilir..yolun acik olsun canimm.

yesa ahhh yesammm ahhh voltranlar tek tek dokuluyor artikin sira bize mi ne geliyor? insallah canim hakkimizda hayirlisi.

ismetbeyinbiricikhanimi canim kurlerin hepsini bir kullanmasan iyi olur hepsinin amaci saglikli yumurta gelistirmek ,bu kez kas yapayim derken goz cikarma! Bircok yumurtan olusup sonradan kiste donusmesin .karar ver bi tanesini kullan..hatta sogan suyu ile bi ikinci kürüde kullanma.İ.saracoglu bile siralamis once sunu kullanin sonra sunu diye ,hic yazilarinda hepsi bir olur die gormedim.canimmm.

kızlar günaydın dün yaptığım ovu testleri koyulaşmaya başladı ama ilişki olmadı dün... bugün daha koyu göreceğime eminim bugün yarın ve pazartesi ilişki olacak bakalım kısmet. bence adet sonrası gebe kalanlar ya da ovuda koyu görenlerin tek sebebi bir önceki yumurtlamada çatlamadan kalan ve adetle atılmayan yumurtalar sonradan çatlıyor yoksa başka bir sebep göremiyorum 10, 11. ve 12.gün hem akıntım oldu hem ikinci çizgi koyu oldu bunun hakkında hiç bir doktor bilgi vermez ama uzman doktor solii sizi bilgilendiriyor

ismetbeyinbiricikhanimi canım Emineeemm e katılıyorum hepsini bir arada sakın yapma hatta sıraya koy yapacaklarını ilk rahmini soğan kürüyle temizle sonra yumurtalarını büyütücü kür kullan sonra çatlatıcı işte sen kürlerin içeriklerini biliyorsundur bu şekilde bir sıraya koy. bu arada eşinede keçiboynuzu kürü uygulayabilirsin

Hadi bakalimm soliii gosterr hunerlerini...yumuslar dollensinn..

Oluyodu ama ya adetten önce ya adet bitiminde bu kadar sık değildi. Klomen kullandım acaba kist mi yaptı ki.

Adette ultrasonla bakılmamış mıydı?
Olsaydı o zaman çıkardı canım.
Ha bu ay kullandıysan da hemen kist yapmaz.
Yumurta büyüyüp çatlamazsa diğer adette kiste döner ancak.

Bem bu ay senden ümitliyim canım :) hadi bakalım :)

Adette ultrasonla bakılmamış mıydı?
Olsaydı o zaman çıkardı canım.
Ha bu ay kullandıysan da hemen kist yapmaz.
Yumurta büyüyüp çatlamazsa diğer adette kiste döner ancak.
Doktora salı günü gittim bişy demedi. Ama polistikover var zaten bende belki ondan da oluyo olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…