• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Kizlar bata 1 gun kala test sonucum 73.70. Allahima bin sukur hamileyim :anneadayı: Insallah saglikla olsun bebeklerimiz... Aldi mi beni bi korku.

tebriklerrrr :21:
olumlu düşün olumlu olsun.
herşey güzel olacak Allah ın izniyle.
Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah.:dua:

Bende klomen kullandım canım. Sürekli kasıklarım ağrıyo

ya 6.günümde sadece 2-3 damla gelirdi benim ama şuan bildiğin pedin yarısı doldu :oops::KK12:
bugün abdest alırdım normalde akşamında ama biteceği yok gibi :KK12:
canım eşim ise hasretle beni beklemekte....:oops:
sen çatlatma iğnesi oldun mu?

Ben de öyle yapayım o zaman kuzum Allah razı olsun valla çok iyi geldin bana inşallah bu ay hayirlisiyla Rabbim hepimizin yüzüne güler.
Ayrıca da Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin kuzunu kucağına :dua:
Amin cnm cumlemize olsn insallh. Folik asitte al cnm

Benim bir defa öyle olmustu. Bir hafta erken gelmisti. Ilk gunler kahve suyah karisimi sonra hic durmadan kanama 10 gun surmustu. Dr a gitmistim durmasu icin duphaston vermisti. Yoksa kanama dyrmuyordu. Dr kontrolünde klomen in kist yapti demisti. Bence kontrole git

yaaa çok korktum şuan yaa benim de mi öyle oldu ? kist mi oldu ki ?
sen çatlatma iğnesi olmuşmuydun bunu yaşadığında peki ?
bu ay imtihanım çok ağır geçiyor Rabbim beterinden korusun :dua:

Canım onu bilmiyorum klomen kullanmadım ama bu ay benimde adetin 6.günü bugün kanamam bitti nerdeyse ama göğüs acısı ve şişliği geçmedi :KK43:

benim ne göğüs şişliği ve ağrısı geçti,ne kasık ağrım,ne de kanamam...
ayaklarım çok üşüyor patikle dolanıyorum ama üst kısmımı da ateş basıyor ne yaşıyorum anlamadım :KK43:

Kizlar bata 1 gun kala test sonucum 73.70. Allahima bin sukur hamileyim :anneadayı: Insallah saglikla olsun bebeklerimiz... Aldi mi beni bi korku.
Bak sana dedim dimi:) ovu testi yanltmaz:)) wala cok sewndm ya allah saglkla kucagina almayi da nasipe etsn

Yok canım gittim doktora çatlamış dedi

bana da gayet güzel yumurtalar demişti çatlatma iğnesinin tam zamanı demişti ve iğnenin ertesi günü hiç görmediğim kadar bol yumurta akı kıvamında akıntı gelmişti tamam çatladı demiştim kendi kendime.
eğer kist olduğu için böyleysem çatlatma iğnesine rağmen kist olabilyor demekki onu anlamış olcam.

bana da gayet güzel yumurtalar demişti çatlatma iğnesinin tam zamanı demişti ve iğnenin ertesi günü hiç görmediğim kadar bol yumurta akı kıvamında akıntı gelmişti tamam çatladı demiştim kendi kendime.
eğer kist olduğu için böyleysem çatlatma iğnesine rağmen kist olabilyor demekki onu anlamış olcam.
Bende çatlamazsa kist oluşuyo diye duymuştum.

Y YESIMBOZ X xDerinMavix

Ikinizi de tebrik ederim kızlar. Sağlıkla kucaginiza alıp güzel mutlu günler yaşayın inşallah.
Darısı tüm isteyenlere olsun.
Bir saat sonra benim de doktorda randevum var. Ilk defa gideceğim. Hayırlı haberlerle dönerim inşallah.

Amin canım Allah tüm isteyenlere ve sana da nasip etsin inşallah.

Back
X