- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.481
Klomen kullandigini soylemistin ağustosta o yuzden sordum ben bu ay doktora gitmedim klomen icin bakalim ne olacakİnşallah canımcım.
Açıkçası kafaya takmamak dışında hiçbir şey yapmadım.
Kafaya takacak zamanım olmadı doğrusu.
Bu ay klomen kullandırmıştı doktorum. Çatlatma iğnesi yapılmadı ve inofolic kullanmıştım o kadar.
İnşallah canım teşekkür ederim :)
Evet canım klomen kullandım iğne vermedi kendiliğinden çatlıyor zaten dedi.Klomen kullandigini soylemistin ağustosta o yuzden sordum ben bu ay doktora gitmedim klomen icin bakalim ne olacak
HayırlısıKızlar günaydın :) Eylül hamilesi olmak kısmette yokmuş, şimdiki dileğim Ekim hamilesi olabilmek :) Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Hayırlı olsun tedavinmeraba kızlarrr nasısınız M melekler-engelchen canım klomene başladım bugün yeni bat 19 ekim
Kizlar yaaa ovulasyon yaptim daha da koyulasmis.yesa yarin sabah 1 gun kala gebelik testi yapiliyooor
Kac gün kaldı bataEklememisim dosyayii. Tam bir leyla :)
2 tatlim. Yarin gebelik testi yapicam kismetse.Kac gün kaldı bata
ovulasyon koyulaşıyor diyorlar ya gebelikteEklememisim dosyayii. Tam bir leyla :)
X xDerinMavix hayırlı olsun canimm.
Y YESIMBOZ canimm sıra sende hadi gelsin haberlere.
Kontes001 ortalikkk senlemeye mi ne başladı demi canimmm...gelsin bebe haberleri patır patır dokulsun.
Aynen canım söyleye söyleye hamile haberleri gelmeye başladı biz sürekli söyleyelim :)X xDerinMavix hayırlı olsun canimm.
Y YESIMBOZ canimm sıra sende hadi gelsin haberlere.
Kontes001 ortalikkk senlemeye mi ne başladı demi canimmm...gelsin bebe haberleri patır patır dokulsun.
Saglikli olsunda canim benim inan herkes icin en buyuk duam bu. Hatirlarsan gecen ay benimde 2 gun once gelmisti bencede mevsim degisikliginden. Bu ay kismet bakalim.
Canım iki ay dinlenip biraz kilo verip mi tüpe başlasambaşla vakit kaybetme.
adetin 2. günü git hemen doktora çünkü 3. günü iğneye başlayacaksın.
ayy ben bile heyecanlandım.
tedaviye başladığında keşke daha önce yapsaydım diyeceksin.
tıpkı benim gibi.
Cok kilon yoksa bence ara verme su anda istiyoken tatlim. Ama tabii hangisi seni iyi hissettirecekse ona gore bi dusunme zamani ver kendine.Canım iki ay dinlenip biraz kilo verip mi tüpe başlasam
Canım iki ay dinlenip biraz kilo verip mi tüpe başlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?