• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

İnşallah canımcım.
Açıkçası kafaya takmamak dışında hiçbir şey yapmadım.
Kafaya takacak zamanım olmadı doğrusu.
Bu ay klomen kullandırmıştı doktorum. Çatlatma iğnesi yapılmadı ve inofolic kullanmıştım o kadar.

İnşallah canım teşekkür ederim :)
Klomen kullandigini soylemistin ağustosta o yuzden sordum ben bu ay doktora gitmedim klomen icin bakalim ne olacak

Klomen kullandigini soylemistin ağustosta o yuzden sordum ben bu ay doktora gitmedim klomen icin bakalim ne olacak
Evet canım klomen kullandım iğne vermedi kendiliğinden çatlıyor zaten dedi.
Bu ay hamilelik olmasaydı ben de bu ay klomen kullanmayı düşünmüyordum.
Gerçi daha kan testiyle de kesinleştirmedim ama :)

Eklememisim dosyayii. Tam bir leyla :)

Eklentiler

• 20160922_175132.webp
    20160922_175132.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 50
Emineeemm Emineeemm Y YESIMBOZ Canlarim ben adetim basliyor kahve pembe lekeler geliyor ama ağrım çok fazla kasiklarimda anlamıyorum ne oluyor 22 günde bir adet görüyorum sürekli 5 gun geri geliyor gebelik testi negatif olduğu için hamile olma durumu yok büyük ihtimal yarın sokulur

Emineeemm Emineeemm Y YESIMBOZ Canlarim ben adetim basliyor kahve pembe lekeler geliyor ama ağrım çok fazla kasiklarimda anlamıyorum ne oluyor 22 günde bir adet görüyorum sürekli 5 gun geri geliyor gebelik testi negatif olduğu için hamile olma durumu yok büyük ihtimal yarın sokulur

benim de hiç şaşmaz 27-28 günde bir olur 3 aydır benim de erken geliyor canım ben mevsime bağlıyorum sende meraklanma.

Saglikli olsunda canim benim inan herkes icin en buyuk duam bu. Hatirlarsan gecen ay benimde 2 gun once gelmisti bencede mevsim degisikliginden. Bu ay kismet bakalim.

Back
X