- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.261
dengesiz büyük tansiyon bir düşmüş bir yükselmiş havalardan olabilir ya da yorulduysan sıkıldıysan falan
Offf kızlarr yaa bu nedir ya bi kişide hamileyim desin de mutlu olalımmm
Baktı doktor bişey demedi. Bende niye bilmiyorum bişey soramadım :) kan verdim bhcg bide yumurtluyo muyum diye ona bakıcak. Bu ay adet olmadım. Kahverengi akıntı ile geçti.İnşallah canım ya hiç iyi haber yok bu ara..
Sen naptın bugün hastanede
Baktı doktor bişey demedi. Bende niye bilmiyorum bişey soramadım :) kan verdim bhcg bide yumurtluyo muyum diye ona bakıcak. Bu ay adet olmadım. Kahverengi akıntı ile geçti.
Bişey yoktur da. Bari yumurtalarım çatlamış olsa.Ya hadi hayırlısı bakalım inşallah canım :)
ah keşke tatlım yaHadi inşallah sağlıklı bir bebişe işarettir canım
aynen bende girmicektim güya bu aya ama güzel habere ihtiyacımız var umut oluyor sıranın bizede geleceğini düşündükçe mutlu oluyorumOfff kızlarr yaa bu nedir ya bi kişide hamileyim desin de mutlu olalımmm
başın saolsun çocuk istemekle bitmiyor iş sağlıklı olmasını da istemek bol bol dua etmek gerekiyor inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur güzel hamilelik dönemleri geçiririz...Arkadaşlar ben pek yorum yapmıyorum o yüzden beni tanımaya bilirsiniz ama be bu konuyu mayıs belkide daha öncesinden takip ediyorum kendim kdr sizlerinde bebeklerinize kavuşmanızı istiyorum Y YESIMBOZ Senle subat anneleri grubundaydık ilk burdan tanımıştım seni sonra aynı ay hamile kalmıştık senin kaybına çok üzülmüştüm senden bir ay sonra da 4 aylıkken benim bebeğiminde kalbi durdu o zmn dahada iyi Anladım benim birde düşüğüm var ondan önce bebeğimi kaybedeli Yaklaşık 50 gün oldu şu An korunuyorum bebeğim genetik araştırmya gitti sonuçlar bekliyorum iki kaybım var ama araştırma yapmadan hamile kalmak istemiyorum ama bir yandan da biri hamileyim yazınca mutlu olurum diye burdayımyesa seni ve daha bir çok kişiyi hamileyken bile girip takip ettim dua ettim hamilelik beklemiyorum ama burdayım siz hamile kalın inşallah bende mutlu olayım diye.. Beklemek te zor bulup kaybetmekte hepsi ayrı zor
dikkat et o zaman kendine tuzlu ayran mı derler limon mu pek anlamam biliyorsan ikisinden birini iç düzenler belki tansiyonunuYok canım yorulmadım tersine iş yapamıyorum evde, yumurtlama dönemi ilk defa böyle oldum 2 gündür iyi değilim ama hayırlısı..
ah keşke tatlım yadimaam gibi süpriz olur benimde 12. gün mü tuttu acaba 6,9,ve 12, gün ilişki oldu birde regl den 3 gün önce oldu ilişki bir kaç gündür su gibi akıntım vardı yumurta akı kıvamında akıntı görmedim daha
İnşallah canım ya çok istiyoruz inşaallah olur Rabbim görüyo :)Saol canım Allah razı olsun. Bugün başlayım ozaman inşallah bu ay nasip olur hayırlısıyla hepimize
dikkat et o zaman kendine tuzlu ayran mı derler limon mu pek anlamam biliyorsan ikisinden birini iç düzenler belki tansiyonunu
Geçmiş olsun canım,benim bebeğiminde kalbi durmuştu,doktor coraspin ve folikasit verdi onları kullanıyorum ,sendede kan pıhtılaşması yoktur inşaallahArkadaşlar ben pek yorum yapmıyorum o yüzden beni tanımaya bilirsiniz ama be bu konuyu mayıs belkide daha öncesinden takip ediyorum kendim kdr sizlerinde bebeklerinize kavuşmanızı istiyorum Y YESIMBOZ Senle subat anneleri grubundaydık ilk burdan tanımıştım seni sonra aynı ay hamile kalmıştık senin kaybına çok üzülmüştüm senden bir ay sonra da 4 aylıkken benim bebeğiminde kalbi durdu o zmn dahada iyi Anladım benim birde düşüğüm var ondan önce bebeğimi kaybedeli Yaklaşık 50 gün oldu şu An korunuyorum bebeğim genetik araştırmya gitti sonuçlar bekliyorum iki kaybım var ama araştırma yapmadan hamile kalmak istemiyorum ama bir yandan da biri hamileyim yazınca mutlu olurum diye burdayımyesa seni ve daha bir çok kişiyi hamileyken bile girip takip ettim dua ettim hamilelik beklemiyorum ama burdayım siz hamile kalın inşallah bende mutlu olayım diye.. Beklemek te zor bulup kaybetmekte hepsi ayrı zor
Sağolun Rabbim kimseye yaşatmasın aynen sağlıklı olsun da o kaybetmekte korkusu çok zorbaşın saolsun çocuk istemekle bitmiyor iş sağlıklı olmasını da istemek bol bol dua etmek gerekiyor inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur güzel hamilelik dönemleri geçiririz...
OTE="i006, post: 48123988, member: 607978"]Bişey yoktur da. Bari yumurtalarım çatlamış olsa.
Arkadaşlar ben pek yorum yapmıyorum o yüzden beni tanımaya bilirsiniz ama be bu konuyu mayıs belkide daha öncesinden takip ediyorum kendim kdr sizlerinde bebeklerinize kavuşmanızı istiyorum Y YESIMBOZ Senle subat anneleri grubundaydık ilk burdan tanımıştım seni sonra aynı ay hamile kalmıştık senin kaybına çok üzülmüştüm senden bir ay sonra da 4 aylıkken benim bebeğiminde kalbi durdu o zmn dahada iyi Anladım benim birde düşüğüm var ondan önce bebeğimi kaybedeli Yaklaşık 50 gün oldu şu An korunuyorum bebeğim genetik araştırmya gitti sonuçlar bekliyorum iki kaybım var ama araştırma yapmadan hamile kalmak istemiyorum ama bir yandan da biri hamileyim yazınca mutlu olurum diye burdayımyesa seni ve daha bir çok kişiyi hamileyken bile girip takip ettim dua ettim hamilelik beklemiyorum ama burdayım siz hamile kalın inşallah bende mutlu olayım diye.. Beklemek te zor bulup kaybetmekte hepsi ayrı zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?