- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #3.241
günaydın kızlar valla iyiki varsınız dertleşecek kimsem olmayacaktı çok şükür bugün daha iyiyim
canım nasılsın ? nasıl gidiyor hamilelik iş yerini çok takma kafana alışmaya iyi yönlerini görmeye bak çalışmak zorundaysan ve burdan başka bir seçeneğin yoksa yapacak bir şey yok...
aynen canım ilk bir sene bende düşünmedim zaten eşim hazır hissetmedi kendini ve abisinin kızı borcun içinde dünyaya geldiği için çok etkilenmişti ve borç bahanemiz oldu aslında. dün okullar açıldı ya arkadaşlarımın çocukları ya anasınıfına ya da ilk okula başladı benim daha gebelik umudum bile yok baya hüzünlendim ablamın da olayı üstüne tuz biber oldu işte
Moralimin bozukluğu hamilelikle ilgili değil işle ilgili canım. Yeni ve pek de istemediğim bir yerde başlıyorum. Çok gerginim.
Rabbim en hayirli zamanda isteyen herkese nasip etsin. Bugün istedigimiz kıymetini bildiğimiz gibi doğumdan sonra da bir ömür boyu hep kiymetlerini bildirsin...
canım nasılsın ? nasıl gidiyor hamilelik iş yerini çok takma kafana alışmaya iyi yönlerini görmeye bak çalışmak zorundaysan ve burdan başka bir seçeneğin yoksa yapacak bir şey yok...
Gunaydin kizlarbir garip oblomov sen hic uzme kendini kendinizi hazir hissetmediginiz zamanda olsaydi daha mi iyi olacakmis yani anlamıyorum ben bu mantigi. O donem esin kendini babaliga hazir hissetmezken sen hamileyim dediginde nasil bi tepki verecegini bile bilmezken iyi ki olmamis bence. Simdi ne guzel maddi manevi hazirlamissiniz kendinizi birileri sevsin yegenim torunum var desin diye cocuk yapilir mi insan uretiyoruz sonucta :) en yakin en guzel zamanda olacak insallah @Masal_ayaz canim yerlesme kanamasi herkeste olmaz mi bekleme sen onu ilk gebeligimde bende olmustu kaybettim biliyosun her bunye farkli birbirinden
aynen canım ilk bir sene bende düşünmedim zaten eşim hazır hissetmedi kendini ve abisinin kızı borcun içinde dünyaya geldiği için çok etkilenmişti ve borç bahanemiz oldu aslında. dün okullar açıldı ya arkadaşlarımın çocukları ya anasınıfına ya da ilk okula başladı benim daha gebelik umudum bile yok baya hüzünlendim ablamın da olayı üstüne tuz biber oldu işte