- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.281
Arkadaşlar ben pek yorum yapmıyorum o yüzden beni tanımaya bilirsiniz ama be bu konuyu mayıs belkide daha öncesinden takip ediyorum kendim kdr sizlerinde bebeklerinize kavuşmanızı istiyorum Y YESIMBOZ Senle subat anneleri grubundaydık ilk burdan tanımıştım seni sonra aynı ay hamile kalmıştık senin kaybına çok üzülmüştüm senden bir ay sonra da 4 aylıkken benim bebeğiminde kalbi durdu o zmn dahada iyi Anladım benim birde düşüğüm var ondan önce bebeğimi kaybedeli Yaklaşık 50 gün oldu şu An korunuyorum bebeğim genetik araştırmya gitti sonuçlar bekliyorum iki kaybım var ama araştırma yapmadan hamile kalmak istemiyorum ama bir yandan da biri hamileyim yazınca mutlu olurum diye burdayımyesa seni ve daha bir çok kişiyi hamileyken bile girip takip ettim dua ettim hamilelik beklemiyorum ama burdayım siz hamile kalın inşallah bende mutlu olayım diye.. Beklemek te zor bulup kaybetmekte hepsi ayrı zor
haklısın ne zaman olacağı belli olmuyor bebek olduğuna ihtimal vermesem de umut içinde olmak iyi geliyor geçen ay her gün sanki bebeğim var gibi karnımla konuşup durmuştum sonra hastalanınca olsun bebeğe ön hazırlık yapıyorum dediminşallah tutmuştur sımsıkı canım,
Ne zaman tutacağı belli olmazmış bu yumurtaların şans oyunu gibi bizde yumurtalarla oynuyoruz2 aydır bende ilk defa bu ay gördüm yumurta akını :)
Baktım şimdi sonuç çıkmış. Progesteron 2.99 nasıl ki acaba yeni mi yumurtlama oluyo acaba ovulayon testi yaptım tam koyu olmaya az kalmış[/QUOTE]İnşallah çatlamıştır canım geçen ay bende baktırdım progesteron a 12.5 çıktı
haklısın ne zaman olacağı belli olmuyor bebek olduğuna ihtimal vermesem de umut içinde olmak iyi geliyor geçen ay her gün sanki bebeğim var gibi karnımla konuşup durmuştum sonra hastalanınca olsun bebeğe ön hazırlık yapıyorum dedim
Baktım şimdi sonuç çıkmış. Progesteron 2.99 nasıl ki acaba yeni mi yumurtlama oluyo acaba ovulayon testi yaptım tam koyu olmaya az kalmış
Bazen bikac cumleyle bile tertemiz bi kalp hissediyo ya insan o an icim titriyo... Allahim sabir versin basin sagolsun arkadasim. Insallah bi daha yasamayiz boyle bi aci. Ne mutlu ki burada birbiri icin dua eden insanlar da var,birbirinin iyiligini isteyen... Bir sorun varsa umarim hemen tespit edilir ve tedavisi olur.Arkadaşlar ben pek yorum yapmıyorum o yüzden beni tanımaya bilirsiniz ama be bu konuyu mayıs belkide daha öncesinden takip ediyorum kendim kdr sizlerinde bebeklerinize kavuşmanızı istiyorum Y YESIMBOZ Senle subat anneleri grubundaydık ilk burdan tanımıştım seni sonra aynı ay hamile kalmıştık senin kaybına çok üzülmüştüm senden bir ay sonra da 4 aylıkken benim bebeğiminde kalbi durdu o zmn dahada iyi Anladım benim birde düşüğüm var ondan önce bebeğimi kaybedeli Yaklaşık 50 gün oldu şu An korunuyorum bebeğim genetik araştırmya gitti sonuçlar bekliyorum iki kaybım var ama araştırma yapmadan hamile kalmak istemiyorum ama bir yandan da biri hamileyim yazınca mutlu olurum diye burdayımyesa seni ve daha bir çok kişiyi hamileyken bile girip takip ettim dua ettim hamilelik beklemiyorum ama burdayım siz hamile kalın inşallah bende mutlu olayım diye.. Beklemek te zor bulup kaybetmekte hepsi ayrı zor
regl günün geçti mi? malesef vakti saati gelmedi mi olmuyor sabredicez bir sürü arkadaşım hamile doğuranlar okula çocuğunu gönderenler ben çürük yumurta çıktım aralarından diyorumKızlar dün gece dayanamayıp test yaptım, sonuç maalesef negatif :/ Çok da umutluydum ama hamile değilim. Ben de eşimde emin gibiydik, hatta eşim karnımı bile öpmüştü. Oturup ağladım, ama napalım kısmet değilmiş. Daha vakti gelmemiş demek ki. Aklıma geldikçe üzülüyorum. Başka bir ay inşallah.
geçen hafta değil önceki hafta klomen kullandım canım. Adet olmadım malesef o yüzden belli değil kaçıncı gün olduğu[/QUOTE]Canım 21. Gününde baktırdın dimi
regl günün geçti mi? malesef vakti saati gelmedi mi olmuyor sabredicez bir sürü arkadaşım hamile doğuranlar okula çocuğunu gönderenler ben çürük yumurta çıktım aralarından diyorumbenim eşimde sürekli kesin hamilesin diyordu geçen ay bu ayda yumurtlama günümü sorup duruyor.
yeni ay yeni umutlar canım regl olduktan sonra önüne umutla bak mutlaka gelip yerleşecek bebeklerimiz annelerinin göbüşlerine
Kizlar gebelik testinde sonradan cikan 2.cizgi ile ilgili bilgisi olan var mi? Ya da basina gelen?
Kizlar gebelik testinde sonradan cikan 2.cizgi ile ilgili bilgisi olan var mi? Ya da basina gelen?
Ya iste bende neye yoracagimi bilemedim. Cok hastayim sinuzitten dolayi vucudum resmen dokuluyo canim bisi istemiyo basim donuyo o derece. Sabah ilac icmeden once ne olur ne olmaz test yapayim dedim ne kadar sonra cikti bilmiyorum ama cope baktigimda 2.silik cizgiyi gordum. 2 gun sonra tekrarlayayim bakalim varsa cikar muhtemelen. Ama boyle cizgi gorup regl olanda olmus. Sonradan o cizgi kayboldu demisler. Bendeki hala duruyo ona sasirdim acikcasi.Başıma hiç gelmedi cnim benim hep tek :)
Senin mi geldi yoksa inşallah hamilesindir:)
foto varsa atsana canım ben geçen ay gördüm ama sonuç yine negatif olduYa iste bende neye yoracagimi bilemedim. Cok hastayim sinuzitten dolayi vucudum resmen dokuluyo canim bisi istemiyo basim donuyo o derece. Sabah ilac icmeden once ne olur ne olmaz test yapayim dedim ne kadar sonra cikti bilmiyorum ama cope baktigimda 2.silik cizgiyi gordum. 2 gun sonra tekrarlayayim bakalim varsa cikar muhtemelen. Ama boyle cizgi gorup regl olanda olmus. Sonradan o cizgi kayboldu demisler. Bendeki hala duruyo ona sasirdim acikcasi.
Hmm olabilir tatlim guvenmemek lazim pek ama insan merak ediyo yine de. Bak ekledim iki fotograf. Hala boyle duruyo. Ilk yaptigimda hayalet cizgi goruyorum gibi geldi ama sonra isiktandir dedim. Bekleyince cikmis bu. Seninki silinmis miydi?foto varsa atsana canım ben geçen ay gördüm ama sonuç yine negatif oldu
Cnm benm ilk kimyasal gebeligmde yarm saat sonra falan cikmisti yani tam atacaktm. Yani olmasa hicbisi cikmaz. Batina kac gun varHmm olabilir tatlim guvenmemek lazim pek ama insan merak ediyo yine de. Bak ekledim iki fotograf. Hala boyle duruyo. Ilk yaptigimda hayalet cizgi goruyorum gibi geldi ama sonra isiktandir dedim. Bekleyince cikmis bu. Seninki silinmis miydi?
ertesi gün silinmişti benimkisi kızlar kuruyunca uçmuş demişlerdi ama olmadığını anlamıştımHmm olabilir tatlim guvenmemek lazim pek ama insan merak ediyo yine de. Bak ekledim iki fotograf. Hala boyle duruyo. Ilk yaptigimda hayalet cizgi goruyorum gibi geldi ama sonra isiktandir dedim. Bekleyince cikmis bu. Seninki silinmis miydi?
4 gun var daha tatlim. Bi yanim dedigin gibi bi umut olmazsa silinirdi diyo. Ama bi sakladim yine de. Sabaha ne olacak. Olmadi 2 gun sonra tekrarlarim zaten dayanamamCnm benm ilk kimyasal gebeligmde yarm saat sonra falan cikmisti yani tam atacaktm. Yani olmasa hicbisi cikmaz. Batina kac gun var
Insallah saglikla olsun da beklicez olmazsa da tatlim. Sakladim bakalim sabaha ne olcak. 4gun var.ertesi gün silinmişti benimkisi kızlar kuruyunca uçmuş demişlerdi ama olmadığını anlamıştımama inşallah sen hamilesindir canım ya hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?