- 28 Haziran 2016
- 3.479
- 2.585
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.301
Ovu testn varsa fazladn onu da dene :) test manyagi olduk malum4 gun var daha tatlim. Bi yanim dedigin gibi bi umut olmazsa silinirdi diyo. Ama bi sakladim yine de. Sabaha ne olacak. Olmadi 2 gun sonra tekrarlarim zaten dayanamamHayirlisi olsunda saglikla.
Aynen cildircaz artikOvu testn varsa fazladn onu da dene :) test manyagi olduk malum
Kiz sanrm hamilesn ha. ayyy hadi insallh. Ben 3 gun kala kanda netlestrmistm yarn testin biyle olursa sabah kan ver en azndan acabalarla delirmezsnAynen cildircaz artikay asabim bozuldu ovulasyonda boyle. Koyu gibi sanki...
Yarindan sonra yapayim diyorum iki gunde iki katina yukselmesi gerekiyo ya ilk zamanlar. En azindan idrar testinde belli olur varsa. Bi yandan da hala bel agrim ve ara ara kasik agrim var regl olcak gibi gelip gidiyo. Kafam tamamen karisti :) Allahtan az kaldi belli olur iki gune insallah.Kiz sanrm hamilesn ha. ayyy hadi insallh. Ben 3 gun kala kanda netlestrmistm yarn testin biyle olursa sabah kan ver en azndan acabalarla delirmezsn
Dayanabilirsen bekle cnm. Ben cok sabrszdm kiz:) zaten yarnki testte daha koyu olmasi lazm oyle de anlasilir. Ben adet gunm gec3ne kadr adet belirtileri yasamistm ha geldi ha gel3ck die:)Yarindan sonra yapayim diyorum iki gunde iki katina yukselmesi gerekiyo ya ilk zamanlar. En azindan idrar testinde belli olur varsa. Bi yandan da hala bel agrim ve ara ara kasik agrim var regl olcak gibi gelip gidiyo. Kafam tamamen karisti :) Allahtan az kaldi belli olur iki gune insallah.
Teşekkür ederim ne güzel ne içten yazmışsın. Inşallah Rabbim o anı birdaha yaşatmasın. Hiç kimseye yaşatmasınBazen bikac cumleyle bile tertemiz bi kalp hissediyo ya insan o an icim titriyo... Allahim sabir versin basin sagolsun arkadasim. Insallah bi daha yasamayiz boyle bi aci. Ne mutlu ki burada birbiri icin dua eden insanlar da var,birbirinin iyiligini isteyen... Bir sorun varsa umarim hemen tespit edilir ve tedavisi olur.
Acikcasi hevesimin kursagimda kalmasindan korkuyorum. Yoksa merak ediyorum etmez miyim :) kesin sonucu almadan heveslenmek istemiyorum. Iki gun sonra gebelik testi yapicam tekrardan. Varsa cikar zaten sanirim.Dayanabilirsen bekle cnm. Ben cok sabrszdm kiz:) zaten yarnki testte daha koyu olmasi lazm oyle de anlasilir. Ben adet gunm gec3ne kadr adet belirtileri yasamistm ha geldi ha gel3ck die:)
Heycanlandım inşallah vardır sağlıkla :)Ya iste bende neye yoracagimi bilemedim. Cok hastayim sinuzitten dolayi vucudum resmen dokuluyo canim bisi istemiyo basim donuyo o derece. Sabah ilac icmeden once ne olur ne olmaz test yapayim dedim ne kadar sonra cikti bilmiyorum ama cope baktigimda 2.silik cizgiyi gordum. 2 gun sonra tekrarlayayim bakalim varsa cikar muhtemelen. Ama boyle cizgi gorup regl olanda olmus. Sonradan o cizgi kayboldu demisler. Bendeki hala duruyo ona sasirdim acikcasi.
Ya iste bende neye yoracagimi bilemedim. Cok hastayim sinuzitten dolayi vucudum resmen dokuluyo canim bisi istemiyo basim donuyo o derece. Sabah ilac icmeden once ne olur ne olmaz test yapayim dedim ne kadar sonra cikti bilmiyorum ama cope baktigimda 2.silik cizgiyi gordum. 2 gun sonra tekrarlayayim bakalim varsa cikar muhtemelen. Ama boyle cizgi gorup regl olanda olmus. Sonradan o cizgi kayboldu demisler. Bendeki hala duruyo ona sasirdim acikcasi.
Yesimimmmm ayyy heyecan yaptim hakk.AllahiM sağlıkla nasip et yarabbbiim...neyse heyecan fazla olmasın sabırsızlıkla bekliyeyim...Hmm olabilir tatlim guvenmemek lazim pek ama insan merak ediyo yine de. Bak ekledim iki fotograf. Hala boyle duruyo. Ilk yaptigimda hayalet cizgi goruyorum gibi geldi ama sonra isiktandir dedim. Bekleyince cikmis bu. Seninki silinmis miydi?
Insallah vardir tatlim yaa heyecanlanmadim desem yalan olur :)Heycanlandım inşallah vardır sağlıkla :)
Tatliskooom saglikli hayirli olacaksa olsun insallah. Beklemedeyiz bakalim strese gerek yook :) (ama icim icimi yemiyo degil :) )Yesimimmmm ayyy heyecan yaptim hakk.AllahiM sağlıkla nasip et yarabbbiim...neyse heyecan fazla olmasın sabırsızlıkla bekliyeyim...
Şu kurumuslukta bi ihtimal bile sevindirdi bizi..
Hmm olabilir tatlim guvenmemek lazim pek ama insan merak ediyo yine de. Bak ekledim iki fotograf. Hala boyle duruyo. Ilk yaptigimda hayalet cizgi goruyorum gibi geldi ama sonra isiktandir dedim. Bekleyince cikmis bu. Seninki silinmis miydi?
Puff temam bekleyecezAcikcasi hevesimin kursagimda kalmasindan korkuyorum. Yoksa merak ediyorum etmez miyim :) kesin sonucu almadan heveslenmek istemiyorum. Iki gun sonra gebelik testi yapicam tekrardan. Varsa cikar zaten sanirim.
Canım ben zor görürüm normalde ama görüyorum ya dur bi daha bakacağım birazdan da tabletten ve bilgisayardan bakacağım hatta eşime soyleyım tv ye yansitsin
Canım ben zor görürüm normalde ama görüyorum ya dur bi daha bakacağım birazdan da tabletten ve bilgisayardan bakacağım hatta eşime soyleyım tv ye yansitsin
Yook yok siz projeksiyonla duvara yansitinn.ancaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?