EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

günaydın kızlar valla iyiki varsınız dertleşecek kimsem olmayacaktı çok şükür bugün daha iyiyim

canım nasılsın ? nasıl gidiyor hamilelik iş yerini çok takma kafana alışmaya iyi yönlerini görmeye bak çalışmak zorundaysan ve burdan başka bir seçeneğin yoksa yapacak bir şey yok...

aynen canım ilk bir sene bende düşünmedim zaten eşim hazır hissetmedi kendini ve abisinin kızı borcun içinde dünyaya geldiği için çok etkilenmişti ve borç bahanemiz oldu aslında. dün okullar açıldı ya arkadaşlarımın çocukları ya anasınıfına ya da ilk okula başladı benim daha gebelik umudum bile yok baya hüzünlendim ablamın da olayı üstüne tuz biber oldu işte

Bosver canim ya hakikaten borc varken bebek akil kari gelmiyo bana dusunsene bir sürü seyi almak icinde kalacakti en iyisini yapmissiniz hepimizin var tabi ki borclari maalesef kredisiz yasayamaz hale geldik :) ama yine de cocugunun gelecegini yapabilecekken bebek sahibi olmak en guzeli takilma kimseye bayramda kayinvalidem sordu bana tekrar ne zaman olacak diye ben yapmayacagim da cok bebek istiyosan sen yap bi tane de sevelim dedim 65 yasinda kadina :) insanlari kirmamaya calisirim genelde ama biri cocuk dediginde inanilmaz kirici olabiliyorum sende uzulmek yerine ablan bile olsa cevap ver bence

kızlar az önce tuvalete gittim peçeteyle silindiğimde kıpkırmızıydı peçete kanama değildi pancar yersin de idrarın boyanır ya onun gibiydi dün bir şey de yemedim öyle renk çıkaracak.anlamadım ne olduğunu dünden beri kasıklarımda hassasiyet ve bu günde belimde ağrı vardı ama umursamadım hiç ay kafayı yicem valla çocuk istemeye başladım vücudun dengesi şaştı.

verdim bende cevabını ama hiç bir şey yazmadı oğlu var 1 yaşında şimdi eşi korunuyor bende dedim sizin yaptığınız ne oluyor benim ki günah Allah'a karşı gelmekse sizde korunmayın olsun bir tane daha nasılsa Allah verir rızkını dedim. saçma sapan şeyler işte laf soksun kullandığım hapa mana bulacak ya...bu bayram bana Allahtan bir şey soran olmadı rahattım yani...

Yerlesme olabilir mi acaba bata bi hafta falan kaldiysa ?

Haptan olsaydi bi cok kisinin olmazdi bende kullaniyorum bi ay bile korunacaksam kullaniyorum nedir yani amaann bosver ya insan en yakinlarindan boyle seyler duyuyo ya o daha cok acitiyo

Yerlesme olabilir mi acaba bata bi hafta falan kaldiysa ?
yok canım daha çok var bata daha yumurtlama dönemine girmedim dün ovu yaptım 2. çizgi koyuydu ama o kadarda değil 2-3 güne girerim diyorum dün ilişki oldu gayet sorunsuzdu geçen ay ağrım oluyordu şükür bu ay yok. acaba geçen ay kist falan oldu da bu ay patlıyolar mı anlamadım hiç yaşamadım böyle bişi. inofolik kullanıyorum ayın 14ünden beri erken yumurtlatmış olsa dicem ama 14ünden sonrada 2 kere ilişki oldu döllense bile yerleşiyor olamaz çok erken... ne bileyim ya bu ay rahattım güzel başladım ama hep böyle oluyor

Bazen yumurtlama da kanama oluyomus ya belki oyle bi seydir canim kist patlayinca adetle atiliyo bi de agrisi cok fena oluyo patlarken dogum kontrol hapini birakinca ilk ay hep kist oluyo bende ordan biliyorum

Bazen yumurtlama da kanama oluyomus ya belki oyle bi seydir canim kist patlayinca adetle atiliyo bi de agrisi cok fena oluyo patlarken dogum kontrol hapini birakinca ilk ay hep kist oluyo bende ordan biliyorum

onu biliyorum ama kan değildi pembe kırmızı idrar gibiydi boyanmış gibi düşünüyorum kırmızı sadece domates yedim akşam o da boyamaz ki kan olsa akıntının içinde damar şeklinde uzun kırmızılıklar oluyor benim yumurtlama döneminde onuda hiç sorun etmedim bu seferki bir garip

Hadi inşallah sağlıklı bir bebişe işarettir canım

Hayirli olsun. Ben tozunu kullanmistim. Sabah iki poset aksam iki poset icmistim. Adet bitimini bekleme hemen basla. Kullanimi için prospektusu oku. Hap gunluk kac tane icilmeli bilmiyorum
Saol canım Allah razı olsun. Bugün başlayım ozaman inşallah bu ay nasip olur hayırlısıyla hepimize

Kızlar yumurtlama dönemimdeyim sabah ovü testi yaptım 2 çizgi de çok koyu..

2 gündür tansiyonum çok dengesiz dün 9 a 6 ydı bugün 13 e 6 başım sepet gibi belim de ağrıyo ayakta zor duruyorum sizce ne yapmalıyım neden bu durum

dengesiz büyük tansiyon bir düşmüş bir yükselmiş havalardan olabilir ya da yorulduysan sıkıldıysan falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…