Eylül dostluğumuza burada devam (:

Selammm... Bugün anca uğrayabiliyorum kızlar yeni topikimiz hayırlı uğurlu olsun....

Benim de kv nin doğum günü bugün... Bilmiyorum napsak...

kızlar öğleden sonra kocam ve kardeşim hep yanımdaydı yazamadım size şimdide çıkıyorum anneme gidicez.
istanbulda yaşayan güzeller sizden bişey rica ediyorum. biz büyük ihtimal istanbula yerleşicez artık yani öyle konuşuyoruz burası çok sıktı artık olmuyo tutunamıyoruz. işler yoluna girmiyo bi türlü. eşim 2 yıllık bilgisayar prog, 4 yıllık işletme fakültesi mezunu. eğer bi iş duyarsanız eşlerinize filan söylerseniz bi iş imkanı olurmu benim için araştırabilirmisiniz ??

kızlar öğleden sonra kocam ve kardeşim hep yanımdaydı yazamadım size şimdide çıkıyorum anneme gidicez.
istanbulda yaşayan güzeller sizden bişey rica ediyorum. biz büyük ihtimal istanbula yerleşicez artık yani öyle konuşuyoruz burası çok sıktı artık olmuyo tutunamıyoruz. işler yoluna girmiyo bi türlü. eşim 2 yıllık bilgisayar prog, 4 yıllık işletme fakültesi mezunu. eğer bi iş duyarsanız eşlerinize filan söylerseniz bi iş imkanı olurmu benim için araştırabilirmisiniz ??

daha önce istanbuldayken HSBC nin maslaktaki genel müdürlüğünde çalışmıştı askerden gelince yine oraya giricekti ama işte ben aklımıza tüküreyim yaptık bi cahillik.

Daha sonra iyice konuşuruz canım.Sen üzme o tatlı canını, kendine ve bebişe iyi bak.İyi hafta sonları:KK34:

Selamlarr...
Topikimiz hayırlı uğurlu olsun bacılar...

Anca uğrayabildim bugün... Bugün benim kv nin de doğumgünü... Napsak acaba... Geçen barışmıştık anneler gününde ocak bekliyormuş oğlundan şimdi kendi doğumgünü ya uçak bile ister herhalde artık :KK1: Geçende de çiçek almıştık hiç bişey yapmadınız olmuştu o yüzden çok kasmaya gerek yok dimi... Beklentileri büyükmüş zaten anlaşıldığı kadarıyla...Ben bi çiçek alıp vereyim diyorum :KK34:

bebişim iyi çok şükür ben üzülünce o da üzülüyodur ama elimden gelmiyo işte. Camlarımıda silmedim dursunlar ya. Göbeğimde çıktı artık kızlar kıyafet yokken daha çok belli, dar bişey giydiğimdede çıkıyo. 2,5 aylık oldum artık :KK16:

Aklımda olsun canım, tanıdıklarıma söyliycem, belki kısmet bi yerlerden bişey çıkar :KK34:

sağol canım. bende doğumdan sonra gelirim. doğuma kadar kayınvalidemlerde kalır eşim, bende kendi annemde kalırım. doğum iznimden sonra giderim istanbula artık, o sürede banada iş bakar hem eşim.

Selamlarr...

Anca uğrayabildim bugün... Bugün benim kv nin de doğumgünü... Napsak acaba... Geçen barışmıştık anneler gününde ocak bekliyormuş oğlundan şimdi kendi doğumgünü ya uçak bile ister herhalde artık :KK1: Geçende de çiçek almıştık hiç bişey yapmadınız olmuştu o yüzden çok kasmaya gerek yok dimi... Beklentileri büyükmüş zaten anlaşıldığı kadarıyla...Ben bi çiçek alıp vereyim diyorum :KK34:

Valla canım,aranızdaki samimiyeti hiç bilmiyorum ki.Çiçek aldınız,oda sizin yüzünüze bişi almadınız mı dedi?

Aklımda olsun canım, tanıdıklarıma söyliycem, belki kısmet bi yerlerden bişey çıkar :KK34:

Selamlarr...

Haklısın canım beklentisi büyükmüş, şimdilik alsanda daha sonraki seneler o beklenti dahada büyür.. Nasıl bir tarzı var bilmiyorum ama şal,t-shirt tarzı küçük bişey alsan:44:

Canım eşin, bilgisayar konusunda nasıl? Yani yazılım şirketinde falan mı çalışmak istiyor. Hanig programlama dillerini biliyor?

Biraz öyle oldu buanbuancım... Kutusunda büyük hissediyormuş dicem ama... Anneler gününden önce bi çanta almıştım bi hafta önceden vermiştim hiç bişey almadın da bi yazma vermedin de oldum... Rahat olalım yaw...

Haklısın canım beklentisi büyükmüş, şimdilik alsanda daha sonraki seneler o beklenti dahada büyür.. Nasıl bir tarzı var bilmiyorum ama şal,t-shirt tarzı küçük bişey alsan:44:
selam canımm
bence küçükte olsa bişey al, kullanmazsada paran boşa gitmez enazından :KK4:
tatmin olmazsada bizim gücümüz bukadar imasında bulunuversin eşin. O günü bu günü şu günü derken batıyoruz valla :KK33:

sağol canım. bende doğumdan sonra gelirim. doğuma kadar kayınvalidemlerde kalır eşim, bende kendi annemde kalırım. doğum iznimden sonra giderim istanbula artık, o sürede banada iş bakar hem eşim.

Canın benim hakkınızda hayırlısı olsun, bebişiniz kısmetiyle gelsin, sizde kısa sürede bu stresten kurtulursunuz inşallah..

selam canımm
tatmin olmazsada bizim gücümüz bukadar imasında bulunuversin eşin. O günü bu günü şu günü derken batıyoruz valla :KK33:

Hediye kabul etmem filan diye trip yaptı geçen çiçek alıcam galiba... Baksın koklasın hediye gibi kullanılacak bişey olmasın... Çekemem triplerini...

selam canımm

Sorma bu ay bizim için çok kötü oldu :KK43: Elimizden geldiğince bişiler aldık,biraz küçükler ama anca napalım :)

3 haziran eşimin doğum günü,
6 haziran annemin doğum günü,
16 haziran kardeşimin doğum günü,
17 haziran babalar günü*2
22 haziran yengenin doğum günü.

sorma bu ay bizim için çok kötü oldu :KK43: elimizden geldiğince bişiler aldık,biraz küçükler ama anca napalım :)

3 haziran eşimin doğum günü,
6 haziran annemin doğum günü,
16 haziran kardeşimin doğum günü,
17 haziran babalar günü*2
22 haziran yengenin doğum günü.

işiniz zormuş bu ay

Hediye kabul etmem filan diye trip yaptı geçen çiçek alıcam galiba... Baksın koklasın hediye gibi kullanılacak bişey olmasın... Çekemem triplerini...

Çiçek al canım o zaman,güzelce süsletirsin, pastayı falan kim alcak? Siz alcaksınız ne bilim belki o konuda orjinallik falan yapabilirsiniz canım.

X