- 4 Aralık 2008
- 6.111
- 33
- 36
-
- Konu Sahibi landfloves
kızlar yaa evde bi dünya iş var evimi görseniz şaşarsınız çok dağınık evimi ilk defa böyle görüyorum ve yapmıyorum kocamda şaşırdı ama allahtan bşy demiyo çünkü kendimi iyi hissetsem yaparım öyle bırakmam biliyo
ben bile şimdi böyle oldum hamişlerimize allah yardım etsin
geciktirici kullanmıştım tatil dönüşü bıraktım dün başladı çok sancım var ben de bi iş yapmıyorum h.sonu yaparım dedim hem halı da yıkıcam eşim bugün için benim annemle yıkayacağını söyledi eğer yaparsa yoksa pazar günü yıkıcaz birazdan arar hatırlatırım akşam gittğimde yıkanmış bitmiş olur h.sonu sadece temizlik yaparım bi dünya çamaşır ütü var
bende saldım bikaç haftadır,yarın nasipse kadın gelicek temizlik yapıcaz birlikte halledicez herşeyi tabi annemin şefliğiylesen neden böyle oldun tatlım sıcklardan falan mı gerçi sen bi de tatilden geldin insanın canı istemez hiç bişi yapmak.
günaydın kızlar, hayırlı uğurlu olsun hepimize.
eşimin teyzelerini ve ailesini yemeğe davet ettim, akşam çok kalabalık olacağız, ama ne yemek yapsam bilemedim. zeytinyağlı taze fasulye, pilav, yoğurtlu semiz otu ve normal salata yapacam ama ana yemek olarak etli bişeyler yapsam, aklınıza gelen bişey var mı kızlar? şimdi dışarı çıkmam lazım, yoğurt falan alacam. et mi alsam tavuk mu alsam? acele fikirlerinizi bekliyorum. lütfeeeen.
günaydın kızlar, hayırlı uğurlu olsun hepimize.
eşimin teyzelerini ve ailesini yemeğe davet ettim, akşam çok kalabalık olacağız, ama ne yemek yapsam bilemedim. zeytinyağlı taze fasulye, pilav, yoğurtlu semiz otu ve normal salata yapacam ama ana yemek olarak etli bişeyler yapsam, aklınıza gelen bişey var mı kızlar? şimdi dışarı çıkmam lazım, yoğurt falan alacam. et mi alsam tavuk mu alsam? acele fikirlerinizi bekliyorum. lütfeeeen.
bende saldım bikaç haftadır,yarın nasipse kadın gelicek temizlik yapıcaz birlikte halledicez herşeyi tabi annemin şefliğiylesen neden böyle oldun tatlım sıcklardan falan mı gerçi sen bi de tatilden geldin insanın canı istemez hiç bişi yapmak.
günaydın hatunlarrrr
Sizi bulmam hiçte zor olmadıöteki topiğe baktım kimse günaydın dememiş o zaman bi bu7raya bakim dedim
Landflowerscim ben netten aldım tarifi yaptım çokk güzel oldu hatta dün annanemlere götürdüm hüplettik hepsinibi kaç tane bırakmıştım eve fotosunu çekip yayınlarım birazdan. yapılışınıda yazarım altına
ben hala diğer topicte bekçilik yapıyorum vafi ve buanbuan yazmış onlara domatislere bakmasını söyledim buanbuan özel msj attım vafiye de atarım
günaydın hatunlarrrr
Sizi bulmam hiçte zor olmadıöteki topiğe baktım kimse günaydın dememiş o zaman bi bu7raya bakim dedim
Landflowerscim ben netten aldım tarifi yaptım çokk güzel oldu hatta dün annanemlere götürdüm hüplettik hepsinibi kaç tane bırakmıştım eve fotosunu çekip yayınlarım birazdan. yapılışınıda yazarım altına
işte siyahdenizcim buda benim yaptığım sadrazam lokumu. ama seninkiyle çok farklı, şeklide tarifide. bide 4 yumurta yazıyordu tarifte, çok kokar diye 3 yumurtayla yaptım ben, ama sanki yine kokuyordu. merak edipte tadına bile bakmadım, akşam misafirlere ikram etsem mi bilmiyorum. belki bugün canım isterse keyfim yerinde olursa elifin brownisinden yaparım. evimi dün silmiştim, bugün mutfağı biraz temizlemem ve balkonları yıkamam lazım, sonrada fasulyemi ayıklar pişiririm.
Eki Görüntüle 445229