- 12 Mayıs 2009
- 3.934
- 51
- 40
- Konu Sahibi landfloves
- #1.141
ben kendi adıma söyleyeyim çok büyük konuştum, gerisini bilmem
güzel bir büyük konuşma olmuş ama hayırlı bir iş en azından eşin kaç yaşında
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kendi adıma söyleyeyim çok büyük konuştum, gerisini bilmem
jeloo canım benim biraz iteklenmem lazım bir el bence bana
bence biraz fazla hesap kitap yapmaktan dolayı korkak oluyoruz.
Jelonun süpriz olmamıştı galiba.
Jelodan bu konuda ders almakta fayda var
anam küçük gelin alındın mı kısss yoksa
benim daha önceki elemanım 91 liydi ve geçtiğimiz haziranda 2. evlilik yıldönümüydü ama maşallah çok akıllı ve olgundu yani neymiş akıl yaşta değil baştaymış ama genel olarak bakınca şimdiki gençlik hiç olgunlaşmıyo çok vurdumduymaz sorumsuz...çocuk gibiler tabi genellikle erkekler...
şimdiki elemanım 87 li ama pek olgunlaşmamış maalesef....
biraz pat pat konuşuyo burdaki müdürle falan ama şirket yani her düşündüğünüde söyleyemezsin di mi bazı şeylere katlanmak zorundasın eleman olarak üstelik daha yenisin onu hep frenliyorum mecburen
güzel bir büyük konuşma olmuş ama hayırlı bir iş en azından eşin kaç yaşında
kızlar ben çıkıyorum misafirim gelecek koşturmaca başlıyor...
kızlar ben çıkıyorum misafirim gelecek koşturmaca başlıyor...
Canlarım...
Yenı uyandım, hıc ıyı degılım ben...
Dun erken yattım sabah esım geldı zorla bı dılım ekmek yedım gerı yattık ve ben daha bu saatte uyanıyorum... ıcım dısıma cıktı bulantıdan kendı elımın kokusuna bıle tahammul edemıyorum kafamı yastıktan kaldıramıyorum. Sızlerden bol bol dua ıstıyorum, ben boyle bıse yasamadım hayatımda... Mutfaga gırdıgım an fenalasıyorum. Anneme solemıyorum o arayınca sesımı duzeltıyorum uzulmesın taa oralardan dıye. bıze dua edın nolur buna cok ıhtıyacım var
bende bunu çok merak ediyorum nasıl karar veriliyor ama bizim kızlarda hep süpriz hamile kaldı sanırım
Canlarım...
Dun erken yattım sabah esım geldı zorla bı dılım ekmek yedım gerı yattık ve ben daha bu saatte uyanıyorum... ıcım dısıma cıktı bulantıdan kendı elımın kokusuna bıle tahammul edemıyorum kafamı yastıktan kaldıramıyorum. Sızlerden bol bol dua ıstıyorum, ben boyle bıse yasamadım hayatımda... Mutfaga gırdıgım an fenalasıyorum. Anneme solemıyorum o arayınca sesımı duzeltıyorum uzulmesın taa oralardan dıye. bıze dua edın nolur buna cok ıhtıyacım var
Canlarım...
herkes hamile maşallah,allah sağlıkla bebeğinizi dünyaya getirmeyi nasip etsin ..
ya bende işi bıraktım geçen hafta,ondan sonra 1 hafta kayınvalidem,kayınbabam ve kaynım 3 lüsü 1 hafta kaldı bizde :) baya yoruldum,bu hafta ise evdeyim,ama evde oturmak hiç bana göre değil ya,salak gibi oluyorum bir miskinlik bir miskinlik,hiçbirşey yapmadan oturuyorum ölece..
eşimle beraber şirket açtık.iş güvenliği danışmanlığı,periyodik kontrol üzerine..şu an tek başına,bende ona yardım edicem artık.
böle işte görüşmeyeli bende bukadar değişiklik var..Hamilelik fln uzak şu anda bana.Biz işle uğraşıyoruz şimdilik..
Teşekkür ederiz canım,işten ayrıldın demek hayırlısı olsun hakkında,misafir olunca zaman bulamıyor insan iyi gelmiştir sanada hem evinde biraz dinlenirsin,evde oturmak evet başlarda iyi sanırım ama düşününce bana bile sıkıcı geliyor hayırlı olsun yeni işiniz hem eşine destek olursun hemde evde oturmamış olursun,hamilelik içinde kısmet diyelim şimdilik önünüze bakın