- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- Konu Sahibi landfloves
- #1.101
bebek geliyor bebek lale lale
Bencedee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebek geliyor bebek lale lale
Bencedee
eşim kahvaltıya anneme gitmişti benide beklediler öğlen oraya gittim kahvaltıya oh güzelce yedim yemeğimi
chitlenbik ben ayvalığa bayıldım bence çook iyi gelir. sarımsaklıya filanda gidersiniz. belki bebiş temelleri atılır oralarda
:)))))
Allah hayırlısını versin
amin canım herkes için hayırlısı olsun ben sıramı chitlenbik e veriyorum ya allah önce isteyenlere versin sırasıyla gelsin bebişler inşallah...
nerdesiniz fıstıklar ? neden yazmıyosunuz?
merhaba ,
penguen bende rüyanda seni gördüm hemen anlatıp kaçacağım ,
şimdi senin kardeşine ben yüksek lisans ayarlıyorum burslu olarak istanbul da baya seviniyoruz sanırım sıcaklardan rüyalarımda değişik oldu
ewet needen yazmıyosunuz kızlar? buancım senin tatilin nasıl geçti neler yaptınız ?
merhaba ,
penguen bende rüyanda seni gördüm hemen anlatıp kaçacağım ,
şimdi senin kardeşine ben yüksek lisans ayarlıyorum burslu olarak istanbul da baya seviniyoruz sanırım sıcaklardan rüyalarımda değişik oldu
Güzel geçti canım ya. Kuşadasındaki oteli çok sevdik hiç otelden çıkmadık 5 gün boyunca. :) Ben suyun altına hiç dalamıyordum.Toto hep yukarda kalıyordu.Hırs yaptım sürekli dalmaya çalıştım. Sonuç başarılı :)
Eve gelip birgün dinlendikten sonrada çanakkaleye gittik eşimle.
Merkezde bir tane otel ayarladık. Merkezden turlar kalkıyormuş şehitliği gezdirmek için onlara katıldık.
İkimizde çok istiyorduk,çanakkale şehitlik abidesini görmek çok güzel oldu bizim için.
Bu arada çanakkaleyi çok begendik biz.Küçük izmir resmen. Saat kulesinden tut,kordonu,ilçe isimleri bile aynı.
özden hiç gelmiyorsun buralara,özlüyoruz seni.
hayır olsun canım. Belkide olur kız. Kardeşim son sınıfa geçti psikoloji bölümü. belki okulu bitirdikten sonra yapar yüksek lisans
ayy canım saol:)
bir ara çok geliyordum ama o zamanda sen yoktun
bende emlak sitelerini geziyorum ev bakıyorum kızlar 3 aydır kirayı ben verince kira ödemektense kredi ödeyelim mantığındayım kiramız biraz fazla belki krediye daha az bile öderiz evde eski zaten
ayy canım saol:)
bir ara çok geliyordum ama o zamanda sen yoktun
bende emlak sitelerini geziyorum ev bakıyorum kızlar 3 aydır kirayı ben verince kira ödemektense kredi ödeyelim mantığındayım kiramız biraz fazla belki krediye daha az bile öderiz evde eski zaten
insallah yapar canım bitmiş okulu masallah daha küçük duruyor halbuki
ne taraftan bakıyosunuz canım
oo ne güzel. işallah bulursunuz gönlünüze göre bi ev. kirası yüksekse bencede kredi ödemek daha mantıklı hiç değilse kendi evim dersin içinde istediğin değişikliği yaparsın. sen emlak sitelerinede bak bizide ihmal etme canımız sıkılıyo sohbet etcek kimse kalmıyo bazen topikte.
minyondur o, bide zayıfya göstermiyo yaşını. 91 doğumlu. zaten huyu suyuda çocuk daha küçükler öle oluyo heralde.