Eylül dostluğumuza burada devam (:

oohh süper olmuş. Ben yüzme bilmiyorum ya eşim çok uğraşıyo öğretmek için ama korkuyorum. küçükken öğrenmek gerekirdi galiba şimdi cesaret edemiyorum. balayına gittiğimizde biraz daha uğraşsa öğrenicektim nerdeyse :KK1:
çanakkaleye 5. sınıfta gitmiştim ama tam hatırlayamıyorum tabi. bidaha gitmeyi çok isterim. şehitlikte o küçücük halimle bile çok duygulanmıştım, truva atına binmiştik çok sallanıyodu :KK1: kuşadasında aqua parkada gitseydiniz.

İnşallah sizde en kısa zamanda gidersiniz canım Çanakkaleye tekrardan canım.

Aqupark olayına gelince, artık yaşlanmışız galiba canım ya. şimdilerde tırsık oldum ya. Bide ben çok sakarım :KK43:

Geçen sene balayında gene 4-5 kere kaymıştım ama bu sene sadece otelde 1 kere cesaret edebildim kaydıraktan kaymaya.

Geçen sene kayarken kollarım yanmıştı, bide geçen sene deniz paraşütüne binmek çok istemiştim. Binerken adam tekneyi bir döndürdü, denize düştük,halat gözümün kenarını kesmişti.

Bu sene sapa sağlam tatilden dönebilmek :)

ayy canım saol:)

bir ara çok geliyordum ama o zamanda sen yoktun :KK1:

bende emlak sitelerini geziyorum ev bakıyorum kızlar 3 aydır kirayı ben verince kira ödemektense kredi ödeyelim mantığındayım kiramız biraz fazla belki krediye daha az bile öderiz evde eski zaten :KK5:

Hayırlısı olsun canım ya,inşallah gönlünüze göre bulursunuz.

Ev kirası hatırladığım kadarı ile 1000 tl civarı veriyordunuz canım.Bencede ev kredisine girmeniz daha mantıklı canım.:KK34:

Bu arada bebiş mi düşünüyoruz :KK52:

Hayırlısı olsun canım ya,inşallah gönlünüze göre bulursunuz.

Ev kirası hatırladığım kadarı ile 1000 tl civarı veriyordunuz canım.Bencede ev kredisine girmeniz daha mantıklı canım.:KK34:

Bu arada bebiş mi düşünüyoruz :KK52:

galiba evet buan :KK17:ama düşünceyi hayata ne zaman geçiririz bilmiyorum , hafta sonu eşimle konuştuk bu konuyu eylül gibi yapabiliriz dedi , ama ben çok korktum nedense seneye eylül yapalım dedim galiba korkağım biraz .. yada bu fikre alışmam lazım bebek olursa hayatım tamamen değişecek gibi geliyor ... biraz cesaretlenlemeye ihtiyacım var ,

galiba evet buan :KK17:ama düşünceyi hayata ne zaman geçiririz bilmiyorum , hafta sonu eşimle konuştuk bu konuyu eylül gibi yapabiliriz dedi , ama ben çok korktum nedense seneye eylül yapalım dedim galiba korkağım biraz .. yada bu fikre alışmam lazım bebek olursa hayatım tamamen değişecek gibi geliyor ... biraz cesaretlenlemeye ihtiyacım var ,

Anam,ne güzel bir hbr bu :)
Hım, neden korkuyorsun canım ki, anladığım kadarı ile eşinle iyi anlaşıyorsunuz.
Gelirinizde şükür iyi gibi,

Mükemmel bir anne olacağından şüphe yok, neden korkuyosun ki :KK34:

Göbeğimde çatlak oluşcak diye mi korkuyon yoksa:26:

Anam,ne güzel bir hbr bu :)
Hım, neden korkuyorsun canım ki, anladığım kadarı ile eşinle iyi anlaşıyorsunuz.
Gelirinizde şükür iyi gibi,

Mükemmel bir anne olacağından şüphe yok, neden korkuyosun ki :KK34:

Göbeğimde çatlak oluşcak diye mi korkuyon yoksa:26:

yok ondan değil öle takıntılarım yok gibi evlendiğimden beri 10 kilo aldım zaten :) ama ne bileyim köprüden önce son çıkışı kaçırmak gibi o yola girdin mi dönüş yok :KK1: etrafımda da bebek yok ki bakıp biraz hevesleneyim bizim kızların göbekleri çıkmaya başlasın belki cesaretlenirim :KK49:

yok ondan değil öle takıntılarım yok gibi evlendiğimden beri 10 kilo aldım zaten :) ama ne bileyim köprüden önce son çıkışı kaçırmak gibi o yola girdin mi dönüş yok :KK1: etrafımda da bebek yok ki bakıp biraz hevesleneyim bizim kızların göbekleri çıkmaya başlasın belki cesaretlenirim :KK49:

Seni cesaretlendirebilcek en son insanım galiba ya :) Denedim ama olmuyor...

Biraz daha hayatı yaşa canım ya, çok önemli bir karar bencede bebiş sahibi olmak.Dediğin gibi o yola girdin mi dönüş yok.Aynı evlilik gibi.
Seneye tatilide yapalım.Ondan sonra başlarız çalışmalara.

Anne olabilceğine insan kendini nasıl hazır hisseder ya, nasıl ben anne olabilrim artık dediniz kızlar?

Son düzenleme:
Seni cesaretlendirebilcek en son insanım galiba ya :) Denedim ama olmuyor...

Biraz daha hayatı yaşa canım ya, çok önemli bir karar bencede bebiş sahibi olmak.Dediğin gibi o yola girdin mi dönüş yok.Aynı evlilik gibi.
Seneye tatilide yapalım.Ondan sonra başlarız çalışmalara.

Anne olabilceğine insan kendini nasıl hazır hisseder ya, nasıl ben anne olabilrim artık dediniz kızlar?

bende bunu çok merak ediyorum nasıl karar veriliyor ama bizim kızlarda hep süpriz hamile kaldı sanırım :KK1:

bende bunu çok merak ediyorum nasıl karar veriliyor ama bizim kızlarda hep süpriz hamile kaldı sanırım :KK1:

bence biraz fazla hesap kitap yapmaktan dolayı korkak oluyoruz.

Jelonun süpriz olmamıştı galiba.
Jelodan bu konuda ders almakta fayda var :KK34:

ben ne zaman hazır olduğumu düşünücem acaba merak ediyorum ama insan içinde varlığını hissetmeye başladığı an anne olmaya da hazırdır artık yavaş yavaş diye düşünüyorum ama çevremden de gözlemlediğim kadarıyla evlenir evlenmez çocuk yapmak hiç iyi fikir değil hele de yaşı küçük evlenenler ve uzun süre flört etmeyenler için çünkü önce evlilik hayatına biriyle aynı evde yaşamaya alışmak lazım sonuçta iş yükün artıyo ve çocuk için ciddi sabır lazım en uslu çocuğa bile tahammül edemeyen sinir krizleri geçirenler biliyorum hem de daha 20 li yaşlarda hadi yaşlı insanlar kaldıramaz da gençlere ne oluyo

ben ne zaman hazır olduğumu düşünücem acaba merak ediyorum ama insan içinde varlığını hissetmeye başladığı an anne olmaya da hazırdır artık yavaş yavaş diye düşünüyorum ama çevremden de gözlemlediğim kadarıyla evlenir evlenmez çocuk yapmak hiç iyi fikir değil hele de yaşı küçük evlenenler ve uzun süre flört etmeyenler için çünkü önce evlilik hayatına biriyle aynı evde yaşamaya alışmak lazım sonuçta iş yükün artıyo ve çocuk için ciddi sabır lazım en uslu çocuğa bile tahammül edemeyen sinir krizleri geçirenler biliyorum hem de daha 20 li yaşlarda hadi yaşlı insanlar kaldıramaz da gençlere ne oluyo

benim ablam evlendi ve 1 senelik evliyken bebeği vardı sonra 2 sonra 3 şimdi hayatı cocuklarından ibaret kendine ait bir zamanı bile yok lavaboya bile kızıyla gidiyor ve üniversite mezunu ne çalışabildi nede sosyal bir hayatı oldu ama o böyle mutlu galiba :KK53:

Son düzenleme:
kızlar yalnız bende 91 liyim :KK1: ne demek oluyor şimdi:KK52:

anam küçük gelin alındın mı kısss yoksa :KK33:

benim daha önceki elemanım 91 liydi ve geçtiğimiz haziranda 2. evlilik yıldönümüydü ama maşallah çok akıllı ve olgundu yani neymiş akıl yaşta değil baştaymış ama genel olarak bakınca şimdiki gençlik hiç olgunlaşmıyo çok vurdumduymaz sorumsuz...çocuk gibiler tabi genellikle erkekler...
şimdiki elemanım 87 li ama pek olgunlaşmamış maalesef....
biraz pat pat konuşuyo burdaki müdürle falan ama şirket yani her düşündüğünüde söyleyemezsin di mi bazı şeylere katlanmak zorundasın eleman olarak üstelik daha yenisin onu hep frenliyorum mecburen

X