Eylül dostluğumuza burada devam (:

Yukarıdaki yazım baya uzun olmuş ama anne olmaya cesaret edemeyenler okuyun lütfen :KK1:

Pingum süper yazmışsın çok açıklayıcı olmuş doğru söylüyorsun ne borçlar biter ne gezme ne tozma hevesi biter bizimde var borçlarımız ama düşünmüyoruz artıkın inanki bebek olursa nasıl altından kalkarız diye düşünmedik,saolsun anane ve dede şimdiden odasıydı arabasıydı bunun gibi masraflarını üstleniceklerini söylüyorlar,zaten bebiş kısmetiyle geliyor Rabbim büyüktür:KK34:

Günaydın sabah erken uyanmana hastayım biz uyku peşindeyiz:KK1:

ilk başlarda bende hep uyurdum canım da şimdi kalıkıyım işime gücüme bakıyım diyorum hemde seninki farklı durum senin dinlenmeye ihtiyacın var.

pingucum çok güzel anlatmışsın içindeki duyguları o kadar içtenki, rabbim isteyen herkese verir inşallah aratmasın hiç bir şekilde

vede herkesin berat kandili mübarek olsun

ilk başlarda bende hep uyurdum canım da şimdi kalıkıyım işime gücüme bakıyım diyorum hemde seninki farklı durum senin dinlenmeye ihtiyacın var.

pingucum çok güzel anlatmışsın içindeki duyguları o kadar içtenki, rabbim isteyen herkese verir inşallah aratmasın hiç bir şekilde

vede herkesin berat kandili mübarek olsun

Dimi başlarda uyunuyor sonra uykuya doyduğundan kalkıyımda işimi yapıyım diyorsun,
SEninde Beraat kandilin mübarek olsun :KK34:

pingucum uzun ama güzel bi yazı olmuş...
biz de 2005 yılından beri çıkıyoruz7 yıl oldu biraz benzer yönlerimiz var bu konuda
biz aynı mahallede olduğumuz için sülalece tanışıyoduk eşim de gırgır şamata olduğundan annemlerle çok iyi anlaşırdı gece yarılarına kadar otururduk vakit nasıl geçerdi anlamazdık aile yapısını da bildiğimden ve eşimle yılın 365 günü görüştüğümden onu çok iyi tanıdığıma eminim hani derler ya ne kadar tanırsan tanı evlenince bilmediğin değişik huylarıyla karşılaşıyosun ben hiç daha şaşırmadım değişik bi yönünü görmedim umarım görmem de
biz çocuk isteyip maddi yönünü düşünenlerdeniz çocuğun çok masrafı yok tamam halledilir ama ben çalışıyorum çocuk olunca çıkmak zorunda kalıcam ama bi süre işi bırakamam bırakırsak kredileri ödememiz imkansız en azından 1 yıl kadar
eşim iş değiştirmeyi düşünüyo bu aralar haber bekliyoruz eğer olumlu olursa ben de o zaman aranıza katılabilirim

pingucum uzun ama güzel bi yazı olmuş...
biz de 2005 yılından beri çıkıyoruz7 yıl oldu biraz benzer yönlerimiz var bu konuda
biz aynı mahallede olduğumuz için sülalece tanışıyoduk eşim de gırgır şamata olduğundan annemlerle çok iyi anlaşırdı gece yarılarına kadar otururduk vakit nasıl geçerdi anlamazdık aile yapısını da bildiğimden ve eşimle yılın 365 günü görüştüğümden onu çok iyi tanıdığıma eminim hani derler ya ne kadar tanırsan tanı evlenince bilmediğin değişik huylarıyla karşılaşıyosun ben hiç daha şaşırmadım değişik bi yönünü görmedim umarım görmem de
biz çocuk isteyip maddi yönünü düşünenlerdeniz çocuğun çok masrafı yok tamam halledilir ama ben çalışıyorum çocuk olunca çıkmak zorunda kalıcam ama bi süre işi bırakamam bırakırsak kredileri ödememiz imkansız en azından 1 yıl kadar
eşim iş değiştirmeyi düşünüyo bu aralar haber bekliyoruz eğer olumlu olursa ben de o zaman aranıza katılabilirim

senin durum daha farklı canım işten çıkmayı düşünüyosan tabi biraz daha beklemen gerek kredi için. İşallah eşinin işi olur. sizde 7 yıl oldu demek. Aynen değişik huyunu görmedim, birbirimize hiç rol yapmadık çünkü ewliliten önce.

kızlar günaydın;
hepimizin kandili mübarek olsun dualarımız da kabul olsun inşş..
bebek hakkında ne güzel şeyler söylüyosunuz kızlar benimde düşüncemde isteğimde bir bebiş isteği var biliyorsunuz başından beri.bizim ne maddi yönden çok zora sokucak bi durumu var ne de eşimle birbirimizin tanımadığımız yönlerimiz var ikimizde çok istiyoruz ama 6ay denememize rağmen henüz o duyguyu tadamadık malesef..
yani şunu söylemek istiyorum allah hiçbir bahaneyi engel görmüyo ol dedi mi oluyo,herşeyin zamanı var allah nezaman nasibimize yazmışsa ozaman olucak..
doktor kafana çok takma henüz sizin için çok çok erken dese de sizleri böyle görüp okudukça düşünmemek istememek elde değil
beklemeden hamiş kalanlar çok şanslı olduğunuzu unutmayın :KK34: heray bunun stresini yaşamak inanın çok zor.
anneme bile bukadar çok istekli oldğumu belli etmemeye çalışıyorum düşüncelerimi isteklerimi a dan z ye bilen tek siz varsınız..
allah hakkımızda hayırlısını versin hepiniz dualarımdasınız.

chitlenbik; tatlım dediğin gibi Rabbim en uygun zamanda vericek işallah. Korunmuyosunuz ve çok istiyosunuz, duanızı ediyosunuz elinizden geleni yapıyosunuz. olmaması için bi nedeninizde yok. Olsun diye düşünüp strese girmeden yaşayın ilişkileri, rahatlık çok önemli. Seninde en kısa zamanda haberini alıcaz eminim ben ve senden çok dai yi bi anne olur. Bugün hepimiz birbirimiz için dua edelim. Benimde eşimin iş bulması için dua edin nolur.

Birde kızlar ne diycem, herkes özel albüm yapıp gerçek isimlerini yazsaya. Böle nicklerimizle hitap ediyoruz hep birbirimize bikaç kişinin isimlerini bilmiyorum ben, bilmeyen başkalarıda vardır mutlaka. Nasıl fikir sizce?? Dua ederken de hem isimlerimize dua ederiz :KK34:

Gunaydın kızlar...

canım mesaj hanen dolmuş.Ondan Burdan yazıyorum,

İnan tüm dualarım seninle,Seninde iyi oldugunu duysaydım daha iyi olucaktı.
Kardeşin kalsa 1 ay falan olmaz mı ya, eşinde sana azcık yardım etsin,sen söle o yapsın,ayran komposto falan yapsın koysun buzdolaba.
Tansiyonun düşüyor olabilr. Çubuk kareker,tuzlu ayran falan ye iç. En kısa zamanda bulantıların geçer inşallah... Allah yardımcın olsun canım.

Seni merak ettiğimizi unutma,kendine cok ii bak canım...

Buancım, sızlerın dualarla yanımda oldugunuzu bılmek o kadar ıyı gelıyor kı anlatamam..
Kardesım erkek ve yenı amelıyat oldu, gelırse ben ona bakarım anca :KK1:...
Cok dusuk tansıyonlu bı ınsanım cıdden gecen gun kan verırken de fenalastım hemen acıle kaldırdılar 8/5 olmus...
Esım saolsun cok yardımcı bana cok sukur. Ev supurulcek kac gundur evde yok garıbım bugun de gunduz gıttı bırsuru tembıhledı ben yarın yapcam sakın elleme bıseye yat dıye, Allah razı olsun...

seni en iyi ben anlarım :KK43:
kuzum sana şunu yap bunu yap şunu ye bunu iç diyemiyorum. Çooookk boş çünkü
beni sadece yaşayanlar anlıyodu, bir süre bişey yiyemeyeceksin kraker dışında. Öncelikle bunu bil. Kendini sakın sıkma yiyebilmek için
bana doktorum yiyemediğin zaman yeme demişti. Çünkü çok çıkartıyodum artık boğazlarım tahriş olmuştu
ancak ben sürekli serum takviyesi aldığım için vücudum besinsiz kalmadı

sen 2 ay boyunca bişey yiyemesen bile bebeğin beslenir onu unutma. Baş parmağının yarısı kadar bir bebeğin beslenememesi söz konusu değil
vücudunda her halukarda ona yetecek depo var. En zayıf kadında dahi var

sabırlı olmaktan başka çaren yok. İnşaAllah benim gibi olmazsın bana ne ilaç ne serum ne iğne asla asla asla fayda etmedi
uykularımdan uyandırıyodu bulantılarım:KK14::KK14:

yüzde yüz geçmiş değil, hala her gün bulanıyo ama 1-2 saat sürüyo
senn de hafifleyecek merak etme

ailen, kaynanan falan gelemez mi yanına ya
ya da sen onların yanına gitsen?
bu durumla tek başına mücadele etmek çok çok zor

Ahsen bılıyon mu sen yazdıgında Allah ım derdım kım bılır ne kadar zor bırseydır bulantı cekmek. Hıc aklıma gelmemıstı benım de yasayacagım. Annem bana hamıleyken hıc bulantı cekmemıs ben de cok benzerım anneme nıyeyse bu konuda da benzeyecegımı dusundum herhalde...

Bı de ıstıfra edemıyorum o da kotu, kuru kuru bulantı var. Doktorum da aynen senın gıbı dedı, dedım ben bıse yıyemıyorum o da sordu ne yıyebılıyon dıye, sadece ekmek peynır kraker falan dedım, tamam hıc zorlama kendını ne zaman ıstersen o zaman sadece bunları ye sımdılık dedı. Bebek basının caresıne bakar dedı. Bı de dıyorum bulantılarım artıkca acaba dıger bebegım de canlandı kalbı atıyor da ondan mı artıyor bulantılar, cunku ıkız gebelıkte bulantı daha cok oluyormus, o kadar sabırsızlanıyorum kı 10 gun sonra falan gıdıcem doktora...
Senın baya baya hafıfledı o zaman demı canım, cok sevındım ınan kı...
Bana da hıc gecmıcek sankı hep bole yasıcakmısım gıbı gelıyor, Rabbım sabrını versın...

Olsun uyu bol bol zaten kafanı yerinden kaldıramazsın bu halde,inşallah biran önce düzelirsin geçer bulantı falan hiçbişeyin kalmaz dualarımız seninle,ama yanlız kalma bence annene falan söylemiyorsun elbette üzülsün istemezsin ama yinede yanında biri olsa destek olsa iyi gelir sanada yanlız kalmakta olmuyor,eşinde mecburen işe gidiyor aklı sende kalıyordur bu şekilde,ilerleyen haftalarda geçiyor diyorlar ama bilemiyorum tam olarak yinede tek kalma derim bu zamanda dikkat et kendine :KK34:

2 hafta sonra ramazan ya ne annemı ne de kayınvaldemı yerınden etmek ıstemıyorum, bu sefer babalarım kardeslerım ramazan gunu perısan olcaklar :KK5:
Bıraz daha sıkıcam dısımı, gececek ınsallah ya nıyeyse bugun cok pozıtıfım...
Ama baktım mevcut halımden daha kotuye gıdıyorum o zaman carem yok cagırcam mecburen...

Günaydın kızlar. Hepinizin kandili mübarek olsun

Aydasucum bu mübarek günde senin için dua edicem tatlım. Rabbim yardımcın olsun. Ama yanlız kalman doğru değil kızların dediği gibi. Tansiyonun düşse ayağa kalkamıcak duruma gelsen filan yanında biri olması şart. Bence annene söyle yanına gelsin, baban ve kardeşin bakar başının çaresine senin ve bebeğinin sağlığından önemli değilya.Zaten kötü olduğunu söylesen sen teklif etmeden gelir annen. Yük olurum filan diye düşünme sakın biz onların evladıyız 15-20 gün kalsa bişey olmaz. hem seni hastaneye de götürür belki ahsen gibi serum takılman gerekir. Lütfen ara ve söyle tatlım. sen bu halde yol gidemezsin ama onların gelmesi en mantıklısı.

Anne olmaya cesaret edemeyen kızlar :KK34: Biz eşimle 2005 yılından beri birlikteyiz, uzakta olduğu için bize geldiğinde bikaç gün kalıyodu ve aynı ewde beraber olma şansım olduğu iiçin onu yakından tanıdım kasımda 7. senemiz doluyo işallah. Ewlilikten önce hiç bebek konusu konuşmazdık ben hep eşim çocuk istemiyo sanırdım,ne zaman konuyu açsam kapatırdı. Ama ewlendikten sonra eşim değişti istemeye başladı. son 2 ay korunmadık. Birazda olmazsa diye korktuk çünkü çewremizde olmayan çoktu. Deneyelim olmazsa tedavisini oluruz hiç değilse dedik çok şükür Rabbime oldu. Maddi açıdan hiç hazır değiliz biliyosunuz ama ufacık bi bebeğin öyle aşırı masrafları olmazki. bi bez masrafı o kadar. zaten beşiğiydi arabasıydı dedeler halleder. e kıyafet biakç parça alıırsın bisürü doğum hediyesi geliyo :KK1: bu kadar ince eleyip sık dokumaya gerek yok. Tabiki büyüyünce masrafı artıyor ama o zamana kadar Rabbim önümüze ne kapılar açar daha dimi. Biz istedik anne baba olmayı Rabbim nasip etti. Ben adetim gecikmeden tam günümde test yaptım,çünkü o ay hep şüphelendim nedense hissettim.Eşime hiç çaktırmadım ama. O yüzden bizim şaşkınlığımız ve sevincimiz çok büyüktü. Onu ultrasonda gördüğünüzde yaşadığınız sevinç tarifi imkansız.hele son gördüğümde elleri bacakları hareket ediyo Allahımm dedim ne büyük senin mucizen. daha doğmadan o kadar çok seviyorum ki onu tarif edemem. Herkesin bu duyguyu tatması lazım. Bence tamamen benim düşüncem, vücudum bozulur, hayatımı yaşayayım gibi düşünceler annelik duygusunun yanında o kadar saçma kalıyoki, bu sene olmasa seneye mutlaka bu çocuğu isticeksiniz geciktirmeye gerek yok. çünkü insan ne gezmeye doyar, ne eğlenmeye ne tatile... bu sene geçer seneyede olsun dersiniz o borç biter şu borçta bitsin dersiniz. bunun sonu yokki. bu duyguyu geciktirmeyin Annelik süper bişeyyy. Başka hiçbişey için bu kadar fedakar olmazsınız. ne uzun yazmışım... :KK1:

Canım benım Allah razı olsun. Dedıgın gıbı bakayım bu hafta da daha da kotuye gıdersem cagırcam annemı mecburen...

O kadar guzel yazmıssın kı pingum...
Kesınlıkle her bebek rıskı ıle gelıyor ben de buna ınanıyorum. Harıka bır duygu demı ultrasonda gormek. Ben daha sadece kalp atısını duydum ama o bıle muthıs bırseymıs :KK5:

Pingum sen dıyınce farkettım bızım de yıl donumumuz yaklasıyor esımle...
Ay sonunda 11. yılımıza gırıyoruz :nazar:

Çitlenbık...
Kuzum...
Rabbım herseyı bır duzen ıcınde yaratmıs... Her seyın vaktı saatı varmıs...
6 ay o kadar az bır zaman kı aslında... Sen de bılıyorsun bır sorun olmadıgını. Rabbım sadece vaktını bekletıyor sıze... Bugun sen de dualarımdasın, bıgun sabah acıcaz forumu bı bakıcaz cıtlenbık hamıleyımmmmmmmm yazacak... Sadece vaktını beklıyor melegın. Moralını bozacak hıc bır durum yok ınan bana canım benım...

bizimde ilişkimiz eskiye dayanıyor,2004 te başladık..anne olmaya bahane iş güç vs.. şeyler,esas olan anne olmaya hazır olmak,insan nasıl isterki anne olmayı ne zaman ister,böyle bir duygu varmıdır bilmiyorum,şu anda anne olmaya iten tek sebep,YAŞ..hani yaşım geçmesin diye düşünebilirim,onun dışında eğer öyle bir duygu geliyorsa insana bana henüz gelmedi:)

Çitlenbık...
Kuzum...
Rabbım herseyı bır duzen ıcınde yaratmıs... Her seyın vaktı saatı varmıs...
6 ay o kadar az bır zaman kı aslında... Sen de bılıyorsun bır sorun olmadıgını. Rabbım sadece vaktını bekletıyor sıze... Bugun sen de dualarımdasın, bıgun sabah acıcaz forumu bı bakıcaz cıtlenbık hamıleyımmmmmmmm yazacak... Sadece vaktını beklıyor melegın. Moralını bozacak hıc bır durum yok ınan bana canım benım...

Allah razı olsun canım inşş.bende inanıyorum buna :KK16:

benm kuzenimin 1.yılı dolmamıştı,hemen doktora gitti çocugum olmuyo diye,doktore demiş nekadardır evlisin oda demiş 10 ay,doktor kovalamış bunu:))) bu kadar kısa zamanda çocugum olmuyo nasıl dersin demiş,sonra başka bi doktora gitti bu sefer bizim açıkgöz 2 senelik evliyim demiş:) doktor bakmış etmiş hormonumune düşükmüş ilaç fln vermiş,şimdi 2.ye hamile.rabbim ne zaman isterse ozaman oluyo,hayırlısını dilemek en güzeli..

hayırlı günler kızlar

Ahsen bılıyon mu sen yazdıgında Allah ım derdım kım bılır ne kadar zor bırseydır bulantı cekmek. Hıc aklıma gelmemıstı benım de yasayacagım. Annem bana hamıleyken hıc bulantı cekmemıs ben de cok benzerım anneme nıyeyse bu konuda da benzeyecegımı dusundum herhalde...

Bı de ıstıfra edemıyorum o da kotu, kuru kuru bulantı var. Doktorum da aynen senın gıbı dedı, dedım ben bıse yıyemıyorum o da sordu ne yıyebılıyon dıye, sadece ekmek peynır kraker falan dedım, tamam hıc zorlama kendını ne zaman ıstersen o zaman sadece bunları ye sımdılık dedı. Bebek basının caresıne bakar dedı. Bı de dıyorum bulantılarım artıkca acaba dıger bebegım de canlandı kalbı atıyor da ondan mı artıyor bulantılar, cunku ıkız gebelıkte bulantı daha cok oluyormus, o kadar sabırsızlanıyorum kı 10 gun sonra falan gıdıcem doktora...
Senın baya baya hafıfledı o zaman demı canım, cok sevındım ınan kı...
Bana da hıc gecmıcek sankı hep bole yasıcakmısım gıbı gelıyor, Rabbım sabrını versın...

senin kimyasal gebeliğinde bulantıların olmuştu, ben seni uyarmıştım bi kaç hafta önce, bulantı yaşayabilirsin diye hatırlıyo musun:)
benim annem bana hamileyken çok çekmiş ben de anama çekmişim heralde:KK37:

istifra edememek kötü bişey değil. Bu normal bir mide bulantısı değil ki istifra etsen bile düzelmiyosun öyle bir rahatlama söz konusu olmuyo canım
hatta ben her istifra ettiğimde daha da beter oluyorum ve o gün kendimi toplayamıyorum kesinlikle

bir kaç hafta peynir kraker yicen başka çare yok, zayıflayacaksın ama bunu sorun etme. Almak için çok vaktin olacak:))))
ikiz gebelikte bulantı çok oluyomuş ama benimki tek gebelik olmasına ragmen yerlerde sürünüyodum canım
ve tam 6. haftanın ortasında başlamıştı. 7.,8. ve 9. haftalar kabus gibiydi canımdan bezmiştim artık
10. haftadan sonra biraz daha rahatlamıştım sanki ama hastahaneye düşüyodum haftada bi kaç gün
şu son on gündür hiç hastahaneye düşmedim bayagı azaldı çok şükür
he bu arada benim vertigo ataklarım vardı, onu Allah kimseye vermesin. O atağa geçince ölmek istiyodum, ağlıyodum hüngür hüngür, "istemem ben bu bebeği" dediğim zamanlar bile olmuştu. Gerçekten yaşamayan kimse bunu bilemez. Fena bir ızdırap

ben ömrümün sonuna kadar böyle kalıcam sanıyordum, şaka değil, gerçekten hayatım bitti diyordum, iyileşeceğime inanmıyodum
"geçecek" diyorlardı bana palavra gibi geliyodu
ama aydasu geçecek, geçiyo merak etme

serum takviyesi alsan iyi olur biraz güçlenirsin. Hastahaneye götüremez mi eşin?

hayırlı günler kızlar

senin kimyasal gebeliğinde bulantıların olmuştu, ben seni uyarmıştım bi kaç hafta önce, bulantı yaşayabilirsin diye hatırlıyo musun:)
benim annem bana hamileyken çok çekmiş ben de anama çekmişim heralde:KK37:

istifra edememek kötü bişey değil. Bu normal bir mide bulantısı değil ki istifra etsen bile düzelmiyosun öyle bir rahatlama söz konusu olmuyo canım
hatta ben her istifra ettiğimde daha da beter oluyorum ve o gün kendimi toplayamıyorum kesinlikle

bir kaç hafta peynir kraker yicen başka çare yok, zayıflayacaksın ama bunu sorun etme. Almak için çok vaktin olacak:))))
ikiz gebelikte bulantı çok oluyomuş ama benimki tek gebelik olmasına ragmen yerlerde sürünüyodum canım
ve tam 6. haftanın ortasında başlamıştı. 7.,8. ve 9. haftalar kabus gibiydi canımdan bezmiştim artık
10. haftadan sonra biraz daha rahatlamıştım sanki ama hastahaneye düşüyodum haftada bi kaç gün
şu son on gündür hiç hastahaneye düşmedim bayagı azaldı çok şükür
he bu arada benim vertigo ataklarım vardı, onu Allah kimseye vermesin. O atağa geçince ölmek istiyodum, ağlıyodum hüngür hüngür, "istemem ben bu bebeği" dediğim zamanlar bile olmuştu. Gerçekten yaşamayan kimse bunu bilemez. Fena bir ızdırap

ben ömrümün sonuna kadar böyle kalıcam sanıyordum, şaka değil, gerçekten hayatım bitti diyordum, iyileşeceğime inanmıyodum
"geçecek" diyorlardı bana palavra gibi geliyodu
ama aydasu geçecek, geçiyo merak etme

serum takviyesi alsan iyi olur biraz güçlenirsin. Hastahaneye götüremez mi eşin?

Evet canım hatırlıyorum :KK70:
Keske bı onlemı olabılseydı de alabılseydım :KK1:
Bu gebelıgımde hersey erken cıktı ortaya bılıyormusun...
Mesela ogrendıgımde bebısım daha 3 haftalıktı gosterdı kendını. 4+3 ken kesemız gorundu kı doktor bıle sasırdı
5+ 5 de kalp atısını duyduk cok sukur.
5. haftada da bulantılar basladı. Insallah erken doğmaya da kalkmaz sıpam...

Senın ıcın o kadar sevınıyorum kı anlatamam, ne zaman yazsan kıyamam bugun de ıyı degıl bu kız dıyordum cok uzuluyordum sımdı sen bole guzel guzel yazdıkca ınan cok mutlu oluyorum... Insallah vertıgo atagın bı daha hıc tutmaz Rabbım sıler atar ınsallah canım benım...
Zayıflarsam hıc sorun degıl depom cok sağlam :KK1:
Bılıyon mu dun aksam guclu ol kızım dedım yoksa bagırsaklarım kıtlendı kıtlenecek mutgafa gırdım guc bela corba yaptım kendıme, esıme de bı gun onceden kuru fasulye yapmıstım, ben bol lımonlu corba ıctım kendımı zorlaya zorlaya ama halımı gormen lazım esımın tabagına bıle bakmıyom :KK1: mıdem kalkmasın dıye, zaten yer yemez kactım mutfaktan...

Doktor bana ılac verdı ya hanı dusuk tehtıdı ıcın progestan dıye. Bana bunu alttan al dedı ole de yaptım ama tam emılmıyo gıbı hıssettım hap gıbı ıcsem olmaz mı dedım gıttıgımde o da olur ama zaten bulantın var ıyıce fenalascaksın dedı ben de olsun napalım katlancaz dedım. Dune kadar dırendım ama bugun sabah ılacı agızdan almadım alttan aldım, psıkolojık mı bılmıyorum ama sankı bugun ıyı hıssedıyorum kendımı :KK53:

Goturur canım goturmez mı hıc. Insallah serumluk duruma gelmem de gerek kalmaz.
Sabah baya sartlandırdım kendımı Yataktan kalkarken Allah ım yalnızlıgıma acı dedım besmele ıle kalktım. Hatta dedım aydasu olmucak boyle ac kaldıkca daha da bulanıyo mıdem, nette okudum tost bulantıya ıyı gelır dıye, o geldı aklıma tost yaptım yedım, bakalım suan kı halıme razıyım ınan kı

Evet canım hatırlıyorum :KK70:
Keske bı onlemı olabılseydı de alabılseydım :KK1:
Bu gebelıgımde hersey erken cıktı ortaya bılıyormusun...
Mesela ogrendıgımde bebısım daha 3 haftalıktı gosterdı kendını. 4+3 ken kesemız gorundu kı doktor bıle sasırdı
5+ 5 de kalp atısını duyduk cok sukur.
5. haftada da bulantılar basladı. Insallah erken doğmaya da kalkmaz sıpam...

Senın ıcın o kadar sevınıyorum kı anlatamam, ne zaman yazsan kıyamam bugun de ıyı degıl bu kız dıyordum cok uzuluyordum sımdı sen bole guzel guzel yazdıkca ınan cok mutlu oluyorum... Insallah vertıgo atagın bı daha hıc tutmaz Rabbım sıler atar ınsallah canım benım...
Zayıflarsam hıc sorun degıl depom cok sağlam :KK1:
Bılıyon mu dun aksam guclu ol kızım dedım yoksa bagırsaklarım kıtlendı kıtlenecek mutgafa gırdım guc bela corba yaptım kendıme, esıme de bı gun onceden kuru fasulye yapmıstım, ben bol lımonlu corba ıctım kendımı zorlaya zorlaya ama halımı gormen lazım esımın tabagına bıle bakmıyom :KK1: mıdem kalkmasın dıye, zaten yer yemez kactım mutfaktan...

Doktor bana ılac verdı ya hanı dusuk tehtıdı ıcın progestan dıye. Bana bunu alttan al dedı ole de yaptım ama tam emılmıyo gıbı hıssettım hap gıbı ıcsem olmaz mı dedım gıttıgımde o da olur ama zaten bulantın var ıyıce fenalascaksın dedı ben de olsun napalım katlancaz dedım. Dune kadar dırendım ama bugun sabah ılacı agızdan almadım alttan aldım, psıkolojık mı bılmıyorum ama sankı bugun ıyı hıssedıyorum kendımı :KK53:

Goturur canım goturmez mı hıc. Insallah serumluk duruma gelmem de gerek kalmaz.
Sabah baya sartlandırdım kendımı Yataktan kalkarken Allah ım yalnızlıgıma acı dedım besmele ıle kalktım. Hatta dedım aydasu olmucak boyle ac kaldıkca daha da bulanıyo mıdem, nette okudum tost bulantıya ıyı gelır dıye, o geldı aklıma tost yaptım yedım, bakalım suan kı halıme razıyım ınan kı

sevindim canım, sen şimdi "kalktım çorba yaptım" deyince sırıttım valla maşallah
ben tuvalete gidebilmek için bile yürüyemiyordum, eşim hep kucaklayıp götürdü üç hafta
progestan mideni bozuyorsa ne diye içtin bu zamana kadar akllı
beni de folikasit ilacı mafediyordu, derhal doktorum bıraktırmıştı

bağırsakları dert etme, benim yeni yeni çalışmaya başladı. Hiçbişey yiyemeyince vücut normal çalışmıyo haliyle
kendini çok zorlama yemek için

bu arada patates haşlamasını yemeyi dene. mideyi çok tutuyor tuzlu tuzlu iyi gidiyor

X