Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın kızlar..

Bugün biraz yoğunum, arada uğrarım ..

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr bugün anlamsız bi mutluluk var içimde hayır olsun :KK54:

canım tatile eşinin teyzesi ve oğlu da takıldı demiştin
hala plan aynı mı? teyzesi de gelcek mi sizle :s

ayy canım ya sen yazınca aklıma geldi ben size söylemedim dimiiiii :) o iş yattı gelmiyorlar bizimle:KK76:kocamla başbaşa gidiyoruz. Çocuğu yüzmeye yazdırmışlar o yüzden gelmiyorlar. Aman aklım çıkıyor son anda aksilik çıkarda gelirler diye :KK52:
Rotamız perşembe gecesi ordu-ünyeye gitcez kv ler orda, bide c.tesi köyde düğün varmış onu çok görmek istiyorum. Bi kaç gün orda kalıcaz sonra trabzon, rize, artvin, tokat falan gezcez.:KK53:[/QUOTE]

Kocacınla güzel bir tatil yapın başbaşa romantik :KK16:ne güzel bir çok yeri görüceksiniz bol bol resim çek manzaraları yakala perşembeden başlıyor turunuz :KK34:

Uyu uyu nereye kadar dimi:KK1: ama benim bugün uykum var normalde olmazdı ama sıcaklar ve hamilelikten sanırım :KK1:
Kahvaltını yap aç aç gezinme :KK34:

ben zaten normalde geç uyuyamam hamilelik iyice fena etti. uykum gelince tüm enerjim düşüyo dayanamıyorum. Dün yemeğimi yaptımbulaşıkları bile yıkamadım yol yorgunluğu vardı üzerimde. Makine doluydu lavaboda kaldı bulaşıklar bugün gidince hallederim artık. çamaşır yıkadım, valizdeki kirlileri temizleri ayırmış kocam. temizler yatak odasında darmadaığınık duruyo valla onları yerleştirmeye bile eneri bulamadım dün. Erkenden uyumuşum zaten ama hala uykum var. ne kadar erken uyusamda sabah erken kalkınca uuykumu alamıyorum. 8:30 da kalkıversem sanki yeticek gibi geliyo :KK1:

Günaydın kızlar,

nasılsınız bakalım bugün? Hamişlerimiz nasıl?

Fıstıklar,akşama muhallebi yapıyım diyorum. Sizin seçkin güzel tariflerinize ihtiyacım var.

ben zaten normalde geç uyuyamam hamilelik iyice fena etti. uykum gelince tüm enerjim düşüyo dayanamıyorum. Dün yemeğimi yaptımbulaşıkları bile yıkamadım yol yorgunluğu vardı üzerimde. Makine doluydu lavaboda kaldı bulaşıklar bugün gidince hallederim artık. çamaşır yıkadım, valizdeki kirlileri temizleri ayırmış kocam. temizler yatak odasında darmadaığınık duruyo valla onları yerleştirmeye bile eneri bulamadım dün. Erkenden uyumuşum zaten ama hala uykum var. ne kadar erken uyusamda sabah erken kalkınca uuykumu alamıyorum. 8:30 da kalkıversem sanki yeticek gibi geliyo :KK1:

Dimi insanın uykusu gelince eli kolu kalkmıyo dün ben böyle oldum:KK1: Yol yordu tabi uzanıp azıcık dinleniyim desen işler kalıyor olsun bir kısmını yapmışsın kocacında yardım etmiş saolsun,
Bugünde kalan işlerini yaparsın sonrada dinlenirsin bende 11:30 da yattım hemen uyumuşum nasıl olmuşsa ne kadar erken yatsanda uykunu alamıyorsun,bu aralar tek derdimiz uyku heralde haftaiçi böyle ama haftasonuda erkenden uyanıyorum,gerçekten 8:30 a kadar uyusak ne olurdu sankii:KK24:

Bİ GÜNAYDIN BİLE DİYEMEDİM SABAHTAN BERİİİİİ

TÜNAYDIN KIZLAR
dün biraz temizlik yapiim dedim ama yapamadım tembellik var bende de çok pis değil ama bugün misafir gelmeden bi süpürürüm yeter 1 hafta önce yapmıştım zaten büyük temizliğimi dün dolma yaptım vişne kompostosu yaptım bugün köftenin yanına pilav yapmasam olur mu acaba dolma yeterince var foto çektim sonra eklerim

siyahdenizcim senin adına sevindim keyifli bir tatil geçirmeniz dileğiyle kocacığınla başbaşa:KK19: aayyy ne romantikkkk

Günaydın kızlar
bugün işe geç geldik eşimle ama ben herzamanki gibi 7de kalktım :KK31:kocacık bugün seyahate çıkacağı için ütü yap bavulunu hazırla benimde eşyalarımı ütüledim anneme gideceğimden kendime de bi çanta hazırladım art hafta sonu bende cuma akşamından yola çıkıyorum veeeeeee eşimin yanına ayvalığa gidiyorum birde oun için ayrıca bişiler ütüleyip hazırladım.duş al etrafımı topla eşime kahvaltı hazırla derken dükkana gelişimiz 9buçuk oldu.dün bide eve gittim klimacılar gelmişti oturma odasına klima taktırdık mübarekler sanki inş.yapmışlar evin içinde onları temizleyip ancak yemek hazırladım yedik çamaşırları da makineye attım yatış 1i buldu o yüzden benmde uykum var kızlar hamile olmasamda aranızdayım uyku hasreti olarak:KK1:

hayırlı günler tontinileerr
ay tatil güzergahını çiziyorum iki gündür, sürekli deniz kenararına baktığım için herade akşam burnuma deniz kokusu geldi
annemlere diyorum, herkes yok öyle bişey diyo
eeşime diyorum hayır kokmuyo diyo
ama benim burnumda buram buram deniz kokusu var, midem öyle bi attı ki:KK53:
en sonunda o hayali kokuya dayanamayıp yediğim içtiğim herşeyi çıkardım da hepsi şok içinde bana bakakaldı:KK1:

sabah uyandıgımda gitmişti o koku burnumdan
benim hamileliğim de bi tuhaf bana benziyo:KK37:

hanzade rüyamda seni gördüm şimdi hatırladım. Regl olmana 2 gün vardı ama hamile olmaktan şüpheleniyodun. yanyanaydık ama. Test yapsam çıkarmıki diyodun çıkar belki bi dene filan diyodum bende ama sonucu göremedim :KK1:

Günaydın kızlar
bugün işe geç geldik eşimle ama ben herzamanki gibi 7de kalktım :KK31:kocacık bugün seyahate çıkacağı için ütü yap bavulunu hazırla benimde eşyalarımı ütüledim anneme gideceğimden kendime de bi çanta hazırladım art hafta sonu bende cuma akşamından yola çıkıyorum veeeeeee eşimin yanına ayvalığa gidiyorum birde oun için ayrıca bişiler ütüleyip hazırladım.duş al etrafımı topla eşime kahvaltı hazırla derken dükkana gelişimiz 9buçuk oldu.dün bide eve gittim klimacılar gelmişti oturma odasına klima taktırdık mübarekler sanki inş.yapmışlar evin içinde onları temizleyip ancak yemek hazırladım yedik çamaşırları da makineye attım yatış 1i buldu o yüzden benmde uykum var kızlar hamile olmasamda aranızdayım uyku hasreti olarak:KK1:

Yorucu bir sabah olmuş canım senin için.Neyse ki haftasonu Ayvalık tatili için değer bence :KK34:

hanzade rüyamda seni gördüm şimdi hatırladım. Regl olmana 2 gün vardı ama hamile olmaktan şüpheleniyodun. yanyanaydık ama. Test yapsam çıkarmıki diyodun çıkar belki bi dene filan diyodum bende ama sonucu göremedim :KK1:

hanzadeden bide hamilelik hbr alırmışız :KK34:

yapmayın kızlar henüz hazır değilim:KK45:
yine de tabi ki hayırlısı olsun:KK14:

X