- 12 Ağustos 2011
- 4.041
- 0
- Konu Sahibi landfloves
- #1.081
Günaydın kızlar..
Bugün biraz yoğunum, arada uğrarım ..
Bugün biraz yoğunum, arada uğrarım ..
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlarrrr bugün anlamsız bi mutluluk var içimde hayır olsun
canım tatile eşinin teyzesi ve oğlu da takıldı demiştin
hala plan aynı mı? teyzesi de gelcek mi sizle :s
Uyu uyu nereye kadar dimi ama benim bugün uykum var normalde olmazdı ama sıcaklar ve hamilelikten sanırım
Kahvaltını yap aç aç gezinme
ben zaten normalde geç uyuyamam hamilelik iyice fena etti. uykum gelince tüm enerjim düşüyo dayanamıyorum. Dün yemeğimi yaptımbulaşıkları bile yıkamadım yol yorgunluğu vardı üzerimde. Makine doluydu lavaboda kaldı bulaşıklar bugün gidince hallederim artık. çamaşır yıkadım, valizdeki kirlileri temizleri ayırmış kocam. temizler yatak odasında darmadaığınık duruyo valla onları yerleştirmeye bile eneri bulamadım dün. Erkenden uyumuşum zaten ama hala uykum var. ne kadar erken uyusamda sabah erken kalkınca uuykumu alamıyorum. 8:30 da kalkıversem sanki yeticek gibi geliyo
hanzade rüyamda seni gördüm şimdi hatırladım. Regl olmana 2 gün vardı ama hamile olmaktan şüpheleniyodun. yanyanaydık ama. Test yapsam çıkarmıki diyodun çıkar belki bi dene filan diyodum bende ama sonucu göremedim
aydasu nasıl acaba :26:
bende cok merak ettim. İnşallah iyidir.Allah yardımcısı olsun tek basına olmak kötü:18:
mesaj kutunu boşalt:)))
Günaydın kızlar
bugün işe geç geldik eşimle ama ben herzamanki gibi 7de kalktım kocacık bugün seyahate çıkacağı için ütü yap bavulunu hazırla benimde eşyalarımı ütüledim anneme gideceğimden kendime de bi çanta hazırladım art hafta sonu bende cuma akşamından yola çıkıyorum veeeeeee eşimin yanına ayvalığa gidiyorum birde oun için ayrıca bişiler ütüleyip hazırladım.duş al etrafımı topla eşime kahvaltı hazırla derken dükkana gelişimiz 9buçuk oldu.dün bide eve gittim klimacılar gelmişti oturma odasına klima taktırdık mübarekler sanki inş.yapmışlar evin içinde onları temizleyip ancak yemek hazırladım yedik çamaşırları da makineye attım yatış 1i buldu o yüzden benmde uykum var kızlar hamile olmasamda aranızdayım uyku hasreti olarak
Yorucu bir sabah olmuş canım senin için.Neyse ki haftasonu Ayvalık tatili için değer bence
hanzade rüyamda seni gördüm şimdi hatırladım. Regl olmana 2 gün vardı ama hamile olmaktan şüpheleniyodun. yanyanaydık ama. Test yapsam çıkarmıki diyodun çıkar belki bi dene filan diyodum bende ama sonucu göremedim
hanzadeden bide hamilelik hbr alırmışız
yapmayın kızlar henüz hazır değilim
yine de tabi ki hayırlısı olsun
yapmayın kızlar henüz hazır değilim
yine de tabi ki hayırlısı olsun