Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar yaa evde bi dünya iş var evimi görseniz şaşarsınız çok dağınık evimi ilk defa böyle görüyorum ve yapmıyorum kocamda şaşırdı ama allahtan bşy demiyo çünkü kendimi iyi hissetsem yaparım öyle bırakmam biliyo

sıcaktandır, sıcaklar öyle bir rehavet veriyo ki insana kolunu kıpırdatamıyosun bazen
bir de tatilden yeni döndün ondan canın istemiyodur
ben de ev işini çok özledim:KK43: ah bir kalkabilsem

günaydın kızlar, hayırlı uğurlu olsun hepimize.

eşimin teyzelerini ve ailesini yemeğe davet ettim, akşam çok kalabalık olacağız, ama ne yemek yapsam bilemedim. zeytinyağlı taze fasulye, pilav, yoğurtlu semiz otu ve normal salata yapacam ama ana yemek olarak etli bişeyler yapsam, aklınıza gelen bişey var mı kızlar? şimdi dışarı çıkmam lazım, yoğurt falan alacam. et mi alsam tavuk mu alsam? acele fikirlerinizi bekliyorum. lütfeeeen.

ben bile şimdi böyle oldum hamişlerimize allah yardım etsin
geciktirici kullanmıştım tatil dönüşü bıraktım dün başladı çok sancım var ben de bi iş yapmıyorum h.sonu yaparım dedim hem halı da yıkıcam eşim bugün için benim annemle yıkayacağını söyledi eğer yaparsa yoksa pazar günü yıkıcaz birazdan arar hatırlatırım akşam gittğimde yıkanmış bitmiş olur h.sonu sadece temizlik yaparım bi dünya çamaşır ütü var

canım hem tatil dönüşü canın istemez hemde sancıyla zaten insan iş filan görmüyo ya yaparsın h.sonu. Benimde bi dünya ütüm var eşim dün giymek istediği tişörtle pantolonu kendi ütülemiş :KK1: ama napim canım hep yatmak istiyo yaa.

bende saldım bikaç haftadır,yarın nasipse kadın gelicek temizlik yapıcaz birlikte halledicez herşeyi tabi annemin şefliğiyle :KK1: sen neden böyle oldun tatlım sıcklardan falan mı gerçi sen bi de tatilden geldin insanın canı istemez hiç bişi yapmak.

biz giderken havalar yeni düzeliyodu kışlıkları kaldırmamıştım yazlıkları da çıkardım hepsi düzenlenecek ordan getirdiklerim yıkanıyo falan bir sürü ütü var bu yüzden halı yıkanacak temizlik yapılacak 10 günü geçti el sürülmüyo haliyle toz oldu heryer hasta olduğum için canım yapmak istemiyo karnım çok ağrıo

eşimin teyzelerini ve ailesini yemeğe davet ettim, akşam çok kalabalık olacağız, ama ne yemek yapsam bilemedim. zeytinyağlı taze fasulye, pilav, yoğurtlu semiz otu ve normal salata yapacam ama ana yemek olarak etli bişeyler yapsam, aklınıza gelen bişey var mı kızlar? şimdi dışarı çıkmam lazım, yoğurt falan alacam. et mi alsam tavuk mu alsam? acele fikirlerinizi bekliyorum. lütfeeeen.

şuanda tavuktan tiksindiğim için tavuk diyemiycem. etli patates yemeği yapsan nasıl olur ?

izmir köfte olabilir ya da tavuk patates hem kolay şeyler atarsın fırına pişer

bende saldım bikaç haftadır,yarın nasipse kadın gelicek temizlik yapıcaz birlikte halledicez herşeyi tabi annemin şefliğiyle :KK1: sen neden böyle oldun tatlım sıcklardan falan mı gerçi sen bi de tatilden geldin insanın canı istemez hiç bişi yapmak.

benim eviminde acaip temizliğe ihtiyacı var ama yapmıyorum hem sıcaktan hemde ders çalışmaktan sınavdan sonra misafirim gelicek annemler onlar gelmeden evi hortumla yıkamayı düşünüorum:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

günaydın hatunlarrrr
Sizi bulmam hiçte zor olmadı :KK52: öteki topiğe baktım kimse günaydın dememiş o zaman bi bu7raya bakim dedim:KK1:
Landflowerscim ben netten aldım tarifi yaptım çokk güzel oldu hatta dün annanemlere götürdüm hüplettik hepsini:KK53: bi kaç tane bırakmıştım eve fotosunu çekip yayınlarım birazdan. yapılışınıda yazarım altına

günaydın hatunlarrrr
Sizi bulmam hiçte zor olmadı :KK52: öteki topiğe baktım kimse günaydın dememiş o zaman bi bu7raya bakim dedim:KK1:
Landflowerscim ben netten aldım tarifi yaptım çokk güzel oldu hatta dün annanemlere götürdüm hüplettik hepsini:KK53: bi kaç tane bırakmıştım eve fotosunu çekip yayınlarım birazdan. yapılışınıda yazarım altına

beklioruzzzzzzzzzzzz:KK52:

$100_1606.jpg $100_1607.jpg $100_1608.jpg
görüntüsünü tam tariftekine uyduramadım ama tadı süppper oldu.
muhallebisi
3 çay bardağı un
3 çay bardağı şeker
1 lt süt
2 paket kakao
kreması için
2 paket kremşanti
1 su bardağı süt

Dikdörtgen fırın tepsisine bolca hindistan cevizi döktüm, hiç boşluk kalmayacak şekilde.
Muhallebiyi yapıp az soğuttuktan sonra tepsiye döktüm.oda sıcaklığında soğuttuktan sonra dolaba koydum yarım saat kadar kaldı. Sonra üzerine daha önceden yapıp dolapta beklettiğim kremşantiyi sürdüm tekrar dolapta beklettim 45 dk kadar. Sonra aynen dilim börek yapar gibi büyük büyük kestim ve spatula ile rulo yapıp hindistan cevizine batırıp dolapta beklettim. :KK56:

Son düzenleme:
ben hala diğer topicte bekçilik yapıyorum vafi ve buanbuan yazmış onlara domatislere bakmasını söyledim buanbuan özel msj attım vafiye de atarım

günaydın hatunlarrrr

teşekkür ederim canım tarifi yazdığın için, ama ben sabırsızlıktan hemen yaptım int.den tarifler buldum onlara göre yaptım bişiler yapılışı çok zor oldu. farklıymış zaten benimkinde pandispanyasını önce pişirip sonra muhallebisini araya sürüp sarıyorsun, sonra süte ve hind. cevizine batırıyorsun. çekerim birazdan fotosunu.

bu arada biraz önce markete gittim geldim, yemek için verdiğiniz fikirler için teşekkür ederim güveç yapmaya karar vermiştim, patlıcanımda vardı, parça et almaya gittim ama sonra korktum ya pişmesse ya yapamazsam diye, fırında tavuklu patetes yapmaya karar verdim tavuk aldım :KK37: en azından garanti :KK1:

dışarı öyle bir sıcakkiiiii anlatamam, resmen öldüm öldüüüüm. bu arada bimede uğradım geçen haftadan kalma şişirme yatak varmış, fiyatını 50 den 25'e düşürmüşler, tek kalmış hemen aldım bende :KK52::KK52: yatılı misafirler için iyi olur.

sonraa eve geldim kendimi balkona attım, burdayken çiçeklerimi sulayayım dedim ve ne göreyiiiiiiim, 5 yapraklı yonca bulduuuuuuuum. geçen yılda yine çiçeklerimin dibinde 4 yapraklı yonca bulmuştum :KK24: geçen yılım gayet güzel geçti şans mı getirmişti ne. :KK52::KK52: bu yılım inşallah daha güzel geçer, topiğimizede uğur getirir :KK54:

işte siyahdenizcim buda benim yaptığım sadrazam lokumu. ama seninkiyle çok farklı, şeklide tarifide. bide 4 yumurta yazıyordu tarifte, çok kokar diye 3 yumurtayla yaptım ben, ama sanki yine kokuyordu. merak edipte tadına bile bakmadım, akşam misafirlere ikram etsem mi bilmiyorum. belki bugün canım isterse keyfim yerinde olursa elifin brownisinden yaparım. evimi dün silmiştim, bugün mutfağı biraz temizlemem ve balkonları yıkamam lazım, sonrada fasulyemi ayıklar pişiririm.

$DSCN3646deee.jpg

landfloves güveç konusunda korkma ben büyük güveç tencereye koyuyorum bütün malzemeleri fırına gönderiyorum varsa fırın gönder güzel oluyor ama tavuk patates de güzel
benim koltuklarım yataklı değil bilerek öyle almadım aç kapa daha çabuk eskiyo bize yatılı çok geldiği için çift kişilik şişme yatağım var yatak odamdaki yatağım kadar hem yüksek hem geniş 3 4 kişi bile yatar yani onu açıyorum misafirler çok rahat ediyo bi gelen bi daha yatıya geliyo :KK37:

Son düzenleme:
işte siyahdenizcim buda benim yaptığım sadrazam lokumu. ama seninkiyle çok farklı, şeklide tarifide. bide 4 yumurta yazıyordu tarifte, çok kokar diye 3 yumurtayla yaptım ben, ama sanki yine kokuyordu. merak edipte tadına bile bakmadım, akşam misafirlere ikram etsem mi bilmiyorum. belki bugün canım isterse keyfim yerinde olursa elifin brownisinden yaparım. evimi dün silmiştim, bugün mutfağı biraz temizlemem ve balkonları yıkamam lazım, sonrada fasulyemi ayıklar pişiririm.

Eki Görüntüle 445229

tatlım sen baya ev hanımı oldun maşallah elinden herşey geliyo :KK9:

X