Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın kızlarrr:KK16:
anca uyanabildim dün akşam msafirlerim 1 gibi gittiler
farkında değildim dün ama yinede yorulmuşum

neler yaptın canım misafirlerine? NAsıl geçti?

bende kendimi dünden beri daha iyi hissediyorum. Akşam köfte,kavrulmuş makarna, patates püresi yaptm. köftelerden kaldı bikaç tane sabahta tost yaptım işe gelirken iyi oldu.

hayırlı sabahlaarr biz geldiiikkk

landfloves, tatlıım anacığına geçmiş olsun, problem öenmli değildir inş
sana da geçmiş olsun:KK53:

ayy bugün çok yorgun uyandım ya

Günaydın bayanlar;
dün akşam aniden misafirim çıktı eski iş yerimden arkadaşım davetiye getirceğini söyledi buyur gel dedim ama aksilikler peşi sıra geldi.
bizden önce bizim oraya varmış,daha dükkanda iş vardı çıkmamıştık bile eşim beni gönderdi sen önden git dedi.
neyse geldim evde yemek yok mantı alayım dedim en kolay o yapılır,bizim orda bi yufkacı var orda taze taze satılıyo normalde
ama dün bi gittim kalmamış yarın gelicek dedi tüh dedim ya ,bide bakkala soralım dedim orda bulduk eve geldik tencereye su,tuz,yağ
koydum ocağı açtım bi döndüm baktımki ocak sönmüş 9aydır bitmeyen tüp bitti :KK47: Kızında çok vakti yok enson aklıma buzluktaki
böreklerim geldi çıkardım attım frına bayaa bi bekledik ama sonunda yiyebildik :KK53: balkonda hazırladım tam yicekken eşim geldi birlikte
yedik.sonra ailesinden izin aldı çay yapıp çerez ikram ettim.enson onu evine bıraktık geldik.şansız bi gündü ama güzel geçti sohbet muhabbetle :KK1:

owww sana da geçmiş olsun:KK53:

hayırlı sabahlaarr biz geldiiikkk

landfloves, tatlıım anacığına geçmiş olsun, problem öenmli değildir inş
sana da geçmiş olsun:KK53:

ayy bugün çok yorgun uyandım ya

huhuhuhu :KK3:

bende aynen sabah uyukluyordum hatta dolmuşta uyudum
şimdi evde olsam açardım camı serin serin yatardım :KK31:

landfloves annene ve sana geçmiş olsun tatlım
mlsvt misafirlerine neler yaptın nasıl geçti canım
miracle ben de istiyodum senin fincalardan ama nette çok pahalı o zaman eminönüne gitmek lazım teşekkürler bilgi için
chitlenbik çok aksilikler olmuş canım neyseki halletmişsin
ahsencim neden yorgun uyandın geç mi yattın ya da iş falan mı yaptın yoksa sadece bebişin verdiği yorgunluk mu dikkat et kendine

Ahsencim bebeğinin takvimi ne güzel bugün bebeğin artık tamamen insana benziyomuş cinsiyetde görülebilirmiş :KK16: bende yarın mı gitsem doktora cuma günümü karar veremedim. Bende bugün çok iyi uyandım nedense maşallah :nazar:

neler yaptın canım misafirlerine? NAsıl geçti?

bende kendimi dünden beri daha iyi hissediyorum. Akşam köfte,kavrulmuş makarna, patates püresi yaptm. köftelerden kaldı bikaç tane sabahta tost yaptım işe gelirken iyi oldu.

dün tatlım, benm içinde chiitlenbk gibi aksikler günüydü çıldırıcaktım bi ara
neler yaptım senin gösterdiğin milföyden yaptım ama benimki çiçek olmadı beceremedim onu:KK1:
sonra nesfitten kurabiye yapımı bulmuştum onu yapıyım dedim biraz fazla pişti
yoğurt tatlısı yaptım oda kabarmamıştı
lavaştan çerez tarifi dün buldum yine onuda yaktım
bi hazır mantıyı güzel haşlayabildim o güzeldi yoğurdu falan:KK1:
hiç bu kadarı başıma gelmemişti sinirlerim bozuldu baya hani tamam beceriksizim tatlı,kek konusunda bu kadarınıda tahmin etmiyordum:KK52:
Allahtan ki misafirler yabancı değildi halamın oğluyla eşiydi, yoksa büyük rezillik:KK17:

huhuhuhu :KK3:

bende aynen sabah uyukluyordum hatta dolmuşta uyudum
şimdi evde olsam açardım camı serin serin yatardım :KK31:

sabah eşim gderken uyanamamışım zaten, ben de derin uyuyordum
9 buçukta kalktım, hiç dinlenememiş gibyim ama yatsam uyuyamam

ahsencim neden yorgun uyandın geç mi yattın ya da iş falan mı yaptın yoksa sadece bebişin verdiği yorgunluk mu dikkat et kendine

yok tatlım iş falan yapmadım, normal saatte yattım
çok kabus gördüm sanırım ondan. Bir de gecenin bir yarısı karnıma inen tokatla uyandım ya
ben yan yatıyodum eşime doğru, o da çok deli uyur, tam benim tarafıma döneceği sırada avucunun içiyle bir geçirdi karnıma
"ayy çocugummm" diye çığlık attım, o da fırladı yataktan. Bi daha korkudan uyuyamadı, zar zor dalmış :KK1:

Ahsencim bebeğinin takvimi ne güzel bugün bebeğin artık tamamen insana benziyomuş cinsiyetde görülebilirmiş :KK16: bende yarın mı gitsem doktora cuma günümü karar veremedim. Bende bugün çok iyi uyandım nedense maşallah :nazar:

gebelik haftanın son günü hangi günse o gün git canım
bizim cinsiyet için tahmini birşey söylenebilir evet ama kesin bilgi için beklememiz lazım
ilk başlarda acayip merak ediyordum ama şimdi sanki o merakım söndü

Son düzenleme:
sabah eşim gderken uyanamamışım zaten, ben de derin uyuyordum
9 buçukta kalktım, hiç dinlenememiş gibyim ama yatsam uyuyamam

yok tatlım iş falan yapmadım, normal saatte yattım
çok kabus gördüm sanırım ondan. Bir de gecenin bir yarısı karnıma inen tokatla uyandım ya
ben yan yatıyodum eşime doğru, o da çok deli uyur, tam benim tarafıma döneceği sırada avucunun içiyle bir geçirdi karnıma
"ayy çocugummm" diye çığlık attım, o da fırladı yataktan. Bi daha korkudan uyuyamadı, zar zor dalmış :KK1:

gebelik haftanın son günü hangi günse o gün git canım
bizim cinsiyet için tahmini birşey söylenebilir evet ama kesin bilgi için beklememiz lazım
ilk başlarda acayip merak ediyordum ama şimdi sanki o merakım söndü

siz merak etmiyorsunuzda ben merak ediyorum teyzelerii:KK52:
ohh 5 hamişede isim bulcaz daha:KK76:

Son düzenleme:
landflowers canım geçmiş olsun sana ve annene geçmiş olsun önemli bişi yoktur inş.
miracle senin fincanlardan bende kemeraltında gördüm eşime gösterdim çok hoşuna gitti onunda aynı gün akşamı kayınvalideme gitmiştik o da gezmeye gitmişti ordan almış kendisine bi baktık elinde aynı fincanlarla içeri geldi bize göstermeye biz hem şaşırdık hem güldük anlattk durumu sonra o da bize hediye etti sağolsun bi iki kere yaptım kahve onlarda çok hoş gerçekten :KK16:

76.sayfaya gidemiyorummmmm:KK47:

geçen gelen hamiş arkadaşım da aynı şeyi söylüyo normalde insan çok meraklı oluyo ben de öyleydim ama şimdi merak etmiyorum diyo onun 4 ayı bitti hala öğrenmedi kontrole gidince öğrenirim diyo az kaldı o da eylül gelini bizim gibi keşke takılsaydı bize

bikeresinde eşime takılıyorum hadi aşkım isim bulalım ne koyarız adını çocuğumuzun diye, başta nasip o günler gelsin dei, sonra ben ısrar edince hayırdr benimmi haberim yok yoksa yarın doğuruyosun sen herhalde demişti :KK52: dedim senle konuşulmaz bunun acısını biliyorsun çıkartırım:KK51:

Selamm...

Landfloves sana ve annene geçmiş olsun canım...

Chitlenbik baya bi aksilikler yaşamışsın canım :) Olur arada öyle...

Ben hep aynı işte saatimiz saatini tutmuyo bi iyi bi kötü :KK31:

Kızlar merhaba...
Gecmısı okudum cevap yazıcam ınsallah ama sıze cok enterasan bır haberım var soktayım ben
Bebekler ıkızmıs...
Bırı gelısmeyebılırmıs belkı ama suan gozuken aynı kesede 2 yolk kesesı, yanı tek yumurta ıkızı...
Bana bıseyler dıyın, ben bı tuhafım

Kızlar merhaba...
Gecmısı okudum cevap yazıcam ınsallah ama sıze cok enterasan bır haberım var soktayım ben
Bebekler ıkızmıs...
Bırı gelısmeyebılırmıs belkı ama suan gozuken aynı kesede 2 yolk kesesı, yanı tek yumurta ıkızı...

harikaaaaaaa
önce üzüldün ama şimdi bu haber herşeye değer bence
belki bizimde olabilir ikizimiz öyle bir ihtimal var
bakması zor harika bir duygu olmalı inşallah ikisi de sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir canım

Kızlar merhaba...
Bebekler ıkızmıs...

Süper bi haber tatlım rabbim üzüldüğün bebişini de sana göndermiş herşeyin hayırlısı sağlıklı sıhatli olsunlar inş..

Kızlar merhaba...
Bebekler ıkızmıs...

süper bi haber bu maşallah canım bi kerede ohh 2 tane bebiş:KK9: :KK49:

harikaaaaaaa
önce üzüldün ama şimdi bu haber herşeye değer bence
belki bizimde olabilir ikizimiz öyle bir ihtimal var
bakması zor harika bir duygu olmalı inşallah ikisi de sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir canım

Süper bi haber tatlım rabbim üzüldüğün bebişini de sana göndermiş herşeyin hayırlısı sağlıklı sıhatli olsunlar inş..

Canlarım Allah razı olsun dua edın emı bana...
Dun bıraz lekelenmem oldu telasla hastaneye gıttım, kendı doktorum cıkmıstı baska doktor baktı, tedavıyle mı hamıle kaldın dedı cok sasırdım yoo neden kı dedım burda ıkız gozukuyor dedı, sok oldum kızlar ya... Bugun sabahtan kendı doktoruma gıttım muayene oldum tekrar o da aynı seyı soyledı suan ıkız gıbı gozukuyor ama kesenın bırı zayıf duruyor o gelısmeyıp ekarte olabılır dedı herseyı zaman gosterecek dedı... Bırı baya onden gıdıyormus gelısım olarak cumartesı kalp atısı ıcın cagırdı hem de dıgerı gelısıyor mu dıye bakacakmıs... Aslına bakarsanız tek yumurta ıkızı 100 de 1 gorulen ender bır gebelıkmıs ve doğal yolla kalınması cok zormus genelde tup bebekde olurmus o da dedıgım gıbı 100 de 1 ıhtımal... Eger dıgerı de normal gelısırse ısım zor olacak, hamılelıgım baya streslı gecıcek, aynı kesede olduklarından takıbı normal gebelıge gore daha sık olacakmıs... Kanama ıcın ılac verdı, az da olsa dusuk ıhtımalınden dolayı sureklı yatacaksın dedı. Durum bu kızlar, ne dusuncegımı sasırdım, cok dua edın bana nolur dunden berı uyku gırmedı gozume

X