- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
- Konu Sahibi landfloves
pazar günü 6 paket bezelye koydum fasulye bamya barbunya ve vişne koymayı düşünüyorum aklımdakiler bunlar fikirleriniz varsa alabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ne yemek yapmak istiyo nede yemek... aperatif şeyler yiyesim var hep hatta karpuz yesem sürekli yeticek sanki. akşama taze fasulye yapıcam mecbur vitamin almak gerek ama nasıl zor geliyo herşey yaa hep yatsam hep yatsam..
ocwmays bugün nasılsın canım, miden nasıl?
Ben bezelye ve enginar koydum şimdilik, taze fasulye.bamya ve barbunya koymayı düşünüyorum.. Kışın hem ne yapıcam diye düşünmüyorum hemde çok pratik oluyor..
Bezelye koydum canım benim.Vaktiymiş şu sıra
pazar günü 6 paket bezelye koydum fasulye bamya barbunya ve vişne koymayı düşünüyorum aklımdakiler bunlar fikirleriniz varsa alabilirim
daha iyiym midem daha az bulanıyor
ben yakında psikiyatriste gidicem sanırım, bunalıma sokacak beni bu haller
çok yorgunum, mutsuzum, gram kadar keyfim yok
Kuzucuğun bu sıcaklarda çok yordu seni, umarım biran önce atlatırsın bu günleri.. Ama mutsuzum deme, hisseder anneciği
Söylediğiniz iyi oldu canlarım o zaman bu hafta ben de bakayım bezelye pazardan... Sezonu geçmeden söyleyelim birbirimize de kışın da yeriz çeşit çeşit... bi de bamyayı fasulyeyi filan olduğu gibi mi koyacaksınız yoksa bi işlemden geçecek mi daha önce onları yapmadım bilmiyorum...
Arada sigara böreği filan sarıp atıyorum, nohut filan fazla fazla haşlayıp atıyorum ben de biri filan acil gelirse, yemeklere koyarım filan diye... Var ya buzluk ne kadar dolu olursa hanımlar kendini o kadar güvende hisseder... Atasözü gibi oldu ama
eşimle benim uyku gözlüklerimiz var.. Bekarken annesi ona, benimkide bana evlenince ne yapacaksınız diyordu.. Tencere yuvarlandı, buldu birbirini
Hiçç duymadım, nasıl yapılıyor :26:
bende alıcam uyku gözlüğü ya. bamya kızartması normal uzun bamyaları temizleyip kızartıyoruz canım. biberleri de kızartıyoruz biz karışık kızartma domatees soslu güzel olur. bakla da kızartıt annem o da çok güzel olur. baklaları haişlar sonra una bulayıp kızartır. hiç bişey koymadım ben buzluğa daha. yaz sonu fasulye koyarım.
kış için hiçbir hazırlığım yok
annem kendine yaptıkça bana da yapıyor işte sağolsun
karpuzu çok severim. Ama midemi çok bozuyor daha doya doya yiyemedim, yazın hararetimi sadece onunla kesiyordum
daha iyiym midem daha az bulanıyor
ben yakında psikiyatriste gidicem sanırım, bunalıma sokacak beni bu haller
çok yorgunum, mutsuzum, gram kadar keyfim yok
sigara böreklerini ben de buzluğa atıyorum ama yağa girince çok sıçrıyor ya kızartamıyorum
buz tuttugu için sanırım
iyice çözülmesini beklediğimde de aynı şey oluyor
ben kızartma konusunda da pek becerkli değilim galiba
Aa evet arada bende s.böreği koyuyorum, o da çok pratik oluyor.. Bezelyeyi direk koyuyorum, bamya ve t.fasulyeyi şokluyorum, kaymamış suya atıp 1dk. bekletip alıyorum soğuyunca buzluğa atıyorum..
Ben buzluktan çıkardıktan sonra k.havlunun üstün koyuyorum, çözülünce bastırmadan üstünden kağıt havluya ıslaklığını alıyorum sıçramıyor bide öyle dene istersen canım..
Teşekkür ederim canım ben de yapayım dediğin gibi... Bezelyeyi şimdi alır koyarım bi yandan fasulyenin filan daha zamanı var acele etmeme gerek yok... Onu da bi ara hallederim Bamya iyi oluyo mu suyun içinde kendi de sulanmıyo di mi? :26:...
Ocwmays noldu kuşum? Mutsuz olma canım ya...
Yok canım zaten 1 dk.suda kaldığı için bişey olmuyor..
Geçen yaz mikrobu iyice ölsün diye sirkeli suyun içinde her zamankinden fazla tutmuştum da böle ilginç bişi olduydu jöleli gibi ondan tedirgin oldum Ben onu kendi bildiğim gibi yapsaydım bişey olmazdı ama işte hep o pis mikroplar yüzünden