Eylül dostluğumuza burada devam (:

Geçen yaz mikrobu iyice ölsün diye sirkeli suyun içinde her zamankinden fazla tutmuştum da böle ilginç bişi olduydu jöleli gibi :KK37: ondan tedirgin oldum :KK53: Ben onu kendi bildiğim gibi yapsaydım bişey olmazdı ama işte hep o pis mikroplar yüzünden :KK1:

allah iyiliğini versin kızz:KK9::KK9::KK9::KK9:

merhaba kızlar 2011 eylül gelinleri buraya gelmiş sanırım:) bayadır giremiorum malüm kpss ve bebek beni oldukça oyalıyo:) bu arada bebişim 7 aylık oldu şükürler olsun. 2011 eylül gelinlerinden başka kimler hamile bilginiz var mı? allahım herkese nasip etsin negüzel bir duyguymuş anlatamam.

hoşgeldin 0505, ne zamandır uğramıyordun buralara, allah analı babalı büyütsün bebişini.Görmeyeli o da kocaman olmuş :)
Nasıl gidiyor hamilelik?

Geçen yaz mikrobu iyice ölsün diye sirkeli suyun içinde her zamankinden fazla tutmuştum da böle ilginç bişi olduydu jöleli gibi :KK37: ondan tedirgin oldum :KK53: Ben onu kendi bildiğim gibi yapsaydım bişey olmazdı ama işte hep o pis mikroplar yüzünden :KK1:

Evet bazen bende o mikroplara takılıp kalıyorum.

allah iyiliğini versin kızz:KK9::KK9::KK9::KK9:

Ya ama öyle deme ya benim koca çok titiz tamam o yemeği yaparken görmedi ama ben kendime bana mikroplu yemek yapmış dedirtmem hehehe:KK37: Bi mikrop bişey bulur diye tedirgin olmuşum herhal :KK37: Hijyen yemek yapıyom ben ona çoluk çocuk yisin gari :KK9:

505 hoşgeldin... Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin... Kız mı oğlan mı ?

annem de domatesleri konserve yapıyo yani menemen cam kavanozlara yemeklerde harika oluyo

Kızlar selam kusura bakmayın yazamadım çok merak etmişsiniz haklısınız bende olsam merak ederdim,:26::26:Bir dolu mesaj atmışsınız yeni gördüm inanın ama çokta mutlu oldum:KK17:
Bayadır giremiyorum gerçi ne kadardır hatırlamıyorum bu aralar işler şirkette çok yoğun birde yardımcı alındı arşivi düzenle dosyaları işi göster derken giremedim bir kere girdim şirketten ondada okuyım yazıyım dedim patron gelince kapadım :KK1:
Laptopumu'da kardeşime vermiştim kk'ya girince otomatik açılıyor benim annem gebelikle ilgili bişeylere bakmış burası açılmış karışık oldu biraz :KK1:
Sonuç olarak sağlığım sıhhatim yerinde bebişimde iyi cumartesi kontrolümüz vardı 1 hafta daha büyük çıktı bebiş gelişimi güzelmiş
Bugünde sağlık ocağına gittim bazı testler yapılması gerekiyormuş birde gebeliğimi kayıt ettirdim benden bu kadar
Yeni topiğe geçmişiz hayırlı olsun kızlar neyse yarından itibaren girerim kendimi affettiririm:KK1:

Kızlar selam kusura bakmayın yazamadım çok merak etmişsiniz haklısınız bende olsam merak ederdim,:26::26:Bir dolu mesaj atmışsınız yeni gördüm inanın ama çokta mutlu oldum:KK17:
Bayadır giremiyorum gerçi ne kadardır hatırlamıyorum bu aralar işler şirkette çok yoğun birde yardımcı alındı arşivi düzenle dosyaları işi göster derken giremedim bir kere girdim şirketten ondada okuyım yazıyım dedim patron gelince kapadım :KK1:
Laptopumu'da kardeşime vermiştim kk'ya girince otomatik açılıyor benim annem gebelikle ilgili bişeylere bakmış burası açılmış karışık oldu biraz :KK1:
Sonuç olarak sağlığım sıhhatim yerinde bebişimde iyi cumartesi kontrolümüz vardı 1 hafta daha büyük çıktı bebiş gelişimi güzelmiş
Bugünde sağlık ocağına gittim bazı testler yapılması gerekiyormuş birde gebeliğimi kayıt ettirdim benden bu kadar
Yeni topiğe geçmişiz hayırlı olsun kızlar neyse yarından itibaren girerim kendimi affettiririm:KK1:

Bebişinin ve senin sağlıklı olmana gerçekten çok sevindim canım.Baya meraklanmıştım.Kolay gelsin sana.Fazla yorma kendini

günaydın eylül dostları :KK54:

hoşgeldin canım meraklanmıştık gerçekten seni göremeyince,çok şükür ki sende bebişinde iyimişsiniz :KK16: artık hep gel bekliyoruz :KK34:

Bebişinin ve senin sağlıklı olmana gerçekten çok sevindim canım.Baya meraklanmıştım.Kolay gelsin sana.Fazla yorma kendini

İyiyiz biz çok şükür işler işte yoğundu herşey yolundaa, yormadanda olmuyor işte :KK34:

günaydın eylül dostları :KK54:

hoşgeldin canım meraklanmıştık gerçekten seni göremeyince,çok şükür ki sende bebişinde iyimişsiniz :KK16: artık hep gel bekliyoruz :KK34:

Evet baya merak edilmişim ay ne güzell:KK17:iyiyiz bebişde iyi yatıyor uyuyor :KK1: buralardayım artıkın :KK34:

Kuşadasına canım, arabamız olmadığından yakın yeri tercih ettik.Allah nasip ederse seneye inşallah marmaris fethiye falan gitmeyi düşünüyoruz :)

Sen ne zaman çıkcan tatile? Nereye gticeniz?

Kuşadası çok güzel olur şimdi iyice gezin dinlenin :KK34: çok iyi gelicektir bu tatil sana bvu sıcaklarda

Günaydın güzellerr..
Jelocum iyi olmanıza sevindim gerçekten çok merak etmiştik, alışmışız hergün seni görmeye. Aramıza yeni hamişler katıldı sofiş ve aydasu :KK16:

dün annemle kardeşim geldi yemeğe taze fasulye pilav yapıcaktım. eşim dedi annemleride çağıralım. annemde dolma getirmiş, balkonda yedik yemeğimizi . annecim bulaşıkları filanda halletti :KK1:
kızlar ben size söylemedim dimi bizim evin alt katında 2 tane ufak dükkan vardı bizim ev sahibine ait ama kullanılmıyo kapalıydı hep. 10 ay oldu biz ewi tutalı hep kapalı kiraya vermiyodu. eşim oraya bilgisayar tamiri,format,film kiralama,oyun kiralama, bilgisayar parçası satma filan için tutmayı düşündü. ev sahibiyle konuşmuş dükkan tutana kadar kira vermicek tutarsa vericek 100 tl filan. bide böyle denicez şansımızı. istanbulda ucuza bilgisayar malzemeleri bulsa bursa satsa iyi olur dimi.?

X