Eylül dostluğumuza burada devam (:

biz mutfak tadilatına giricez.10 mutfakçı geldi çözemedik işi.proje çizemiyoruz.mutfak geniş ama biçimsiz.4 köşedede kolon var.bi duvarda salona çıkış kapısı,bi duvarda normal kapı,bi duvardada balkon kapısı var şaka gibi..kapıların kapanmasınıda istemiyo kocam.bana kalsa salonu çoktan kapamış yayla gibi dolap yapmıştım orayı.ayyy başım çatladı artık..masamızda dev gibi sanırsın salon masası.onada 1500 mü 1750 mi ne vermiştim yaa,ne yardan geçebiliyoz ne serden bakalım napcaz

özlem inş.istediğin gibi olur

mutfak önemli ve senin mutfağın kocaman gerçekten eğer salon kapısını kullanmıyosanız iptal etirmek için ikna et kocanı oraya boydan boya dolap yaptır herşeyini alır

kullanıyoruz ya misafirde çok kolay oluyo girip çıkması

sonucu aldim daphne attim canim
kocam kisa donem evet insallah 22 nisanda gelecek zaten ilk zamanlar birsey anlamazdik ben saglik izin verdikce her hafta giderim yanina orda da bi doktor ayarlarim
her ihtimale karsi
cumartesi randevu aldim sbh tekrar kan veririm sonra bakariz
bankada herkes cok sevindi agir kaldirma diyolar hemen dosya bile yasak:)

Oyy oy ufacik daha annesi esine soyledin mi:)

müdüre alıştıra alıştıra söle yazık

evet cok minik daphne
daha soylemedim telefonla olmaz elini tutup soylemem lazim
ay sonu yemin toreni var ankarada kalicaz benim dogdugum yerde soylemek istiyorum
simila evet mudur delirdi zaten bugun toren icin izin isteyecektim o zaman derim
yazik yerime birini bulmak zor gelecek

Nasil dayanacaksin. Ben sabredemezdim. İsi birakacak misin?

Zor sabretmek ama bu sevinci telefonda eziyet olur ona bi dakika bile konusamgyoruz
isi tabi birakmam ama onun istedigi gorev artik bana uymaz atm isi zor icinde kutular var agir kaldiramam
coook uzuldum

evet hanzade bebem uğurlu mu geldi ne ?
ya kocana sorsana tablet almak istiyorum 500tlye kadar ne önerir

Zor sabretmek ama bu sevinci telefonda eziyet olur ona bi dakika bile konusamgyoruz
isi tabi birakmam ama onun istedigi gorev artik bana uymaz atm isi zor icinde kutular var agir kaldiramam
coook uzuldum

Zahter çoooook sevindim, hayırlısı olsun canım.

Allah sağ sağlim bebişini kucağına almayı nasip etsin.

Güzel bir hamilelik olsun inşallah.

Son düzenleme:
karnım ağrıyo hala bekliyorum ilk defa böyle merakla bekleyince sanırım stresten gelmiyooooooo dün olacaktım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…