Eylül dostluğumuza burada devam (:

selam kızlar gecenin bu saatinde kim pc başında olur sabaha doğumunun ne zaman olacağına karar verecek kimsenin tabii ki sizlerden çok dua istiyorum dün geceyi hastane de geçirdik yüksek tansiyon sebebiyle yarın da doktorumla artık bi karar vermemiz gerekiyo çünkü paşamın gelmeye pek niyeti yok hatta takvimim bile bitmiş yahu :)

neyse dualarda unutmayın sakın

daphnem senin güzel haberinin sevinciyle doğururum dedim o da olmadı şaka bi yana hayırlı olsun kuzum rabbim sağlıkla kucağına alıp kokusunu içine çekmeyi nasip etsin

Günaydın kızlar, miracle canım dualarımız seninle. İnşallah güzel haberlerini alacağız.

Gunaydin kizlar
Miracle Allah yardimcin olsun kuzum dualarim seninle
Dapne hayirli olsun bebisin masallah
Bende anneme geldim birkac gun oldu 1 eylule kadar burdaym sonra tatile gidicez insallah
Landfloves sinavin nasildi kardesimde basvurdu is guvenligi uzmanligina is durumu nasil oluyo beni biraz aydinlatr misn
Hanzade srn gecen yil tatile gttiginde geciktirici icmistn sanirim bende iccem galiba yan etkisi filan oluyor mu

Selam kızlar :KK16:

Oh sonunda geldim. Oldukça uzun bir tatilden sonra nihayet evimdeyim. Ev savaş alanı gibi ama önce size yazayım dedim.

Bu tatil benim için çok farklıydı. Hem yoğun, yorucu; hem de eğlenceli. Taa bayramdan önce kayınvalideme gitmemizle başladı tatil. Bayramın 1. günü bizimkilere geçtik. Bayramın 2. akşamı kınamız, 3. günü düğünümüz vardı. Çok eğlendik. Düğün gecesi hoopp tatile. 3 çift önce alaçatıya gittik. Alaçatı ve Çeşme'de 3 gün geçirip Sakız adasına geçtik. Sakız adasının plajlarına ba-yıl-dık! Sakız adasından doğru Bodrum'a. 3 gün de orada kaldık. Tatilimiz 1 haftaydı ama dolu dolu geçti. Tatil boyunca gece-gündüz demeden gezdik, denize girdik, her fırsatta boğazımız boş durmadı tabi. Bu yemenin bedeli bana 4 kiloya mal oldu. 3 yıldır ilk defa 60 kiloyu gördüm bu sabah tartıda. Bu hafta dikkat etmem ve spor yapmam lazım :KK50:

He bide kocacığımın doğumgünü süprizi vardı. 17'si benim doğum günümdü. Eşim ne süpriz yapacak diye merak ediyordum. Doğum günümden bir gün önce, arkadaşlarımızla Bodrum'dayken hadi topla eşyaları gidiyoruz dedi. Nereye diye sordum ama cevap vermedi. O akşam için arkadaşlarımızdan ayrı bir otel ayarlamış bize eşimin Bodrum'da yaşayan bi arkadaşı. Odaya bi girdik balayı odası gibi süslenmiş. O geceyi ve ertesi günü orada geçirdik. Sonra da arkadaşlarımız pasta almış, bi kere de onlarla kutladık. Benim için unutulmaz bir doğum günüydü.

Selam kızlar :))))............................

Aaayy çok sevindim :KK52: :KK52: Hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin Allah. Kardeşin için de çok geçmiş olsun.

Miracle, hala doğurmamışsın. Senin oğlan pek sabırlı olacak belli :KK34: Sağlıkla gelsin.

Ben dün adet oldum. Bu ay da hamile değilim. :KK50:

merhaba kızlar,
betül sen hala mı doğurmadın yahu? senin bebiş dünyanın durumunu gördü gelmek istemiyor bence :))

inşallah sağlıklı bir şekilde doğum yaparsın bebeğinede sanada bol şans diliyorum canım, dualarım siiznle..

tünaydın kızlar
artık daphne de anneler kervanına katıldı allahın izniyle
ama miracle ın hamilelik takvimi bitti paşası hala gelmedi bi takvim daha yapsa 9 ay daha bekler heralde çok rahat geldi demekki içerisi

site yine değişmiş niye acaba

neresi değişmiş ben farketmedim..

bu arada haftasonu ankara yolculuğum hiç iyi geçmedi, uzun yol bana göre değil, önümde sürekli gaz çıkaran bir gerizekalı adam oturuyordu, iki kere yerimi değiştirttim ama yerlerin sahipleri gelince geri eski yerime dönmek zorunda kaldım. burnumda kolanyalı mendille 8 saat yolculuk yaptım. bide ayağını bacağını kaldıra kaldıra yapıyordu utanmadan, ses çıkmıyordu fena bir koku yayılıyordu adam her hareket ettikçe, ahhh elimde delilim olsa o adamı rezil rüsva ederdim ben o otobüste.. kaç kez muavine söyledim burda dayanamıyorum birileri sürekli gaz çıkarıyor dedim, benim her uyarımda yarım saat rahat ediyorduk sonra yine başlıyordu.

sınavımda iyi geçmedi.. ama arabayla gitmediğimize bin pişman oldum, güya ben masraf olmasın zaten borçlarımız var diye düşündüm ama ben yokken eşim haftasonu vur patlasın çal oynasın.. sabah arkadaşlarını kahvaltıya götürmüş, akşam ayrı bir yerde okey oynamışlar, ordan akşam yemeğine geçmişler, ordan bi bara gitmişler.. arkadaşlarıda her zaman hesabı eşime yıkan insanlar, biizm paramız yok der çekilirler eşimde hemen atlar öder. şimidde ev aldın belini doğrult demişlerdir ve benim kıyamadığım paranın kaç katını harcamışlar bir güzel. sinirden deliye döndüm.. 300 tl harcar mı bir insan? üstelik evin o kdar eksikleri varken. gece indim zaten çok yorgundum kavga bile edecek halim yoktu, ama bu akşam soracam hesabını.. işten çıkmak istediğimi söyleyecem zor oluyor diyecem otursun düşünsün krediyi nasıl ödeyeceğini.

landfloves yolculuk kötü geçmiş ama inş sınav beklediğinden iyidir
eşinin harcadığı para da cabası kötü bi haftasonu olmuş

site düzelmiş tekrar demin girdiğimde daha pembe yazılar filan farklıydı

daphne senin bebiş henüz mandala benziyo özdn geldi aklıma

Teşekkürler artena ve sniperlit. Darısı başınıza inşallah.

Hanzade ben hamileyim artık saçımı başımı yolamazsın zannımca :KK1: O mandal hikayesi benimde aklıma geldi :KK1:

Teşekkürler pingum. Hanzade şimdi bana en yakın haliç hospital var. 10 dakikada arabayla orada oluyoruz. Doğum için sonrasında bakarız ama Türkiye Hastanesi olabilir. Bakalım önce keseyi görelimde. İçimde korku var. Keseyi görsem rahatlayacağım.

teşekkürler pingum. Hanzade şimdi bana en yakın haliç hospital var. 10 dakikada arabayla orada oluyoruz. Doğum için sonrasında bakarız ama türkiye hastanesi olabilir. Bakalım önce keseyi görelimde. Içimde korku var. Keseyi görsem rahatlayacağım.

türkiye hastenesinin yerini biliyorum ama hiç giden duymadım iyi mi araştırdın mı

X