Eylül dostluğumuza burada devam (:

biletlerimizi aldık 5 ekim ankaraya uçuyoruz 13 ekim dönüyoruz artık temelleri atmaya orda mı başlarız burda mı bilemiyorum

iyi akşamlar kızlar, bugün gelemedim. sabah kaçamak kaçamak okuyabildim sadece, şimdide eşimi bekliyorum birazdan gelir.
ben dün miracle'ı iki kez aradım birinde meşgule aldı, hastanededir diye düşündüm, sonra bikaç saat sonra kk'ya girmişti, görünce hemen tekrar aradım ama açmadı, kk'dan da çıktı. anlayamadım, başka arayan haber alabilen var mı?

iyi akşamlar kızlar, bugün gelemedim. sabah kaçamak kaçamak okuyabildim sadece, şimdide eşimi bekliyorum birazdan gelir.
ben dün miracle'ı iki kez aradım birinde meşgule aldı, hastanededir diye düşündüm, sonra bikaç saat sonra kk'ya girmişti, görünce hemen tekrar aradım ama açmadı, kk'dan da çıktı. anlayamadım, başka arayan haber alabilen var mı?

canım ilk aradığında hastanedeydim ikinci aradığında kafam çok karışıktı teli çantada bırakıp ve kk dan suni sancı ile ilgili yorumlara bakıyordum doktorumuz ya 19 ağustosa kadar bekleyip kendisi gelmezse suni sancı ile normal doğumu başlatalım ya da hemen bu hafta başlatalım demişti çok zor bi karardı bizim için bizde 40. haftasını doldurmasını beklemeye karar verdik yani pazartesiye kadar beyfendi kendi gelmek istemezse suni sancı verilecek ve normal doğum için uğraşacağız hayırlısı tabiii.

Günaydınlar hatunlar, ben bu ara uykulara doyamıyorum. Bu arada bebek bu ayda yok sanırım. Karnım davul gibi oldu sancımda var. Zaten pek ümidim yoktu tüm yumurtalama dönemimi manisada geçirdik e tabi birde ramazan olması bizim işleri bozdu :KK1: Neyse bir daha ki aya inşallah.

günaydın kızlaaaar..

günaydınnnnn

biz geldik 7. ayımzdayız artık huhuuhuh :KK9::KK9:

vay beee o kadar oldu mu? gerçi benimde nerdeyse 5 aylık oldu.. dün bir kadın ayy bu sıcaklarda doğurmakta çok zor olur dedi bana, bende yok ben kışın doğum yapacam dedim aralık sonunda dedim, e daha biz ağustostayız, kadın bi durdu kasım, aralık saymaya başladı sonra sen kaç aylıksın ki dedi, 4buçuk aylık dedim şok oldu.. 8 aylık sanmış beni.. dedim o kadar büyük mü yaa valla ben 9 aylıkken karnım bu kadardı dedi kadın :KK37: dünkü giydiğim bluzden o kadar büyük göründü galiba.

miracle hayırlısı olsun canım ikiniz içinde.

smilla bence senin bebek kız, o kadar eminim ki erkek falan olursa şok olurum.

ben bu hafta sonu ankaraya gidiyorum, bu sefer eşimle birlikte gidecez uçak bileti falan almadık arabyla gideriz dedi. pazar günü sınavım var
:KK31:

günaydın kızlaaaar..

vay beee o kadar oldu mu? gerçi benimde nerdeyse 5 aylık oldu.. dün bir kadın ayy bu sıcaklarda doğurmakta çok zor olur dedi bana, bende yok ben kışın doğum yapacam dedim aralık sonunda dedim, e daha biz ağustostayız, kadın bi durdu kasım, aralık saymaya başladı sonra sen kaç aylıksın ki dedi, 4buçuk aylık dedim şok oldu.. 8 aylık sanmış beni.. dedim o kadar büyük mü yaa valla ben 9 aylıkken karnım bu kadardı dedi kadın :KK37: dünkü giydiğim bluzden o kadar büyük göründü galiba. [/B][/COLOR]

çok biliyor o kadın

beni ablalarımın da öyleymiş şimdi benim göbeğime bakıp gülüp seviyorlar hiç böle göbek görmemişler son halini koyayım albüme bak kocaman :KK49:

Landfloves inşallah güzel geçer sınavın bu sefer.

geçen sınavda yine son hafta biraz da olsa bakmıştım ama bu sefer daha yüzünü açmadım. birde kanun yönetmelikler hep değişti.. geçen sınavda doğru olan bu sınavda değişti, önceki bildiklerimi unutup sıfırdan başlamam gerekiyordu. bilmiyorum bakalım nolacak. büyük ihtimalle kalacam ve tekrar kursa gitmem gerekecek gibi görünüyor.

geçen sınavda yine son hafta biraz da olsa bakmıştım ama bu sefer daha yüzünü açmadım. birde kanun yönetmelikler hep değişti.. geçen sınavda doğru olan bu sınavda değişti, önceki bildiklerimi unutup sıfırdan başlamam gerekiyordu. bilmiyorum bakalım nolacak. büyük ihtimalle kalacam ve tekrar kursa gitmem gerekecek gibi görünüyor.

Canım çalışmak mutlaka etkili ama ben o kadar çalıştımda ne oldu. Bu işler biraz nasip işi olur inşallah. Güzel düşün güzel olsun. Belki bebeğinin kısmetine olur.

X