Eylül dostluğumuza burada devam (:

bence de yap eşini dinleme gelinin menüsü zayıf demesin

Günaydın hatunlarr.
bayramda geldi geçti. İstanbuldaydık. Yolda batuş bizi baya yordu ya eşim batu büyüyene kadar bidaha gitmem dedi en çok o yoruldu çünkü batu uyandıkça o uyuttu omzunda zıplaya zıplaya ter içinde kaldı

ayy geçmişi okumuştum dün ama yazmaya fırsatım olmamıştı bugünde ne yazacağımı unuttum iyimi :44:

olsun yazdın yaa buna da şükür

Günaydın kızlar, çok yorgunum ben aslında. Kız kardeşim ve görümcem bizde kalıyor. Görümcem hem tembel hem çok dağınık. Ondan iş beklemiyorum ama yaptığımı batırmasa iyi. İşten gittim dün oturmuş tv karşına. Kalktım masayı hazırladım, kız kardeşim geldi sonra yenildi içildi. Mutfağı topladım duş aldım. Bu güne yemek yaptım. Saat 10:30 oldu. Sonrada uyuya kalmışım kanepenin üzerinde. Pingu ne güzel daha da bayrama gitmezsiniz uzun süre oraya :)

akşam bizde toplandık kızlar eltim geldi bebiş bizdeydi 2 kaynım fransadan eltimin oğlu ve onun arkadşı ayrıca kardeşim bizdeydi geç saate kadar oturduk güzeldi ama sabah zor uyandım tabii
bugün de eltim yemeğe çağırdı hep beraber orda olucaz
çarşamba yine eltimde olucaz eşlerimizin ortak arkadaşı var bayan iş yerindenmiş o gelecek eşi ve çocuğuyla bu arada eşi zenci çocuğu da zenci olmuş çok tatlı

Ben burdayım ama müşteri hiç bitmiyo çok sıkıcı
haftasonu kursa gitmek istiyorum belediyeyi aradım ama bakan yok sinir oldum

ben de kursa gitmek istiyorum ama c.tesileri iş yerine ne dicem bulamadım fotoğraf dersem ne alaka dicekler meslek mi değiştiriyosun

iyiyim hanzadecım, kızla ugrasıyorum napayım
butun gece uyumuyoruz sımdı uyuttum da netten bakıyordum neler sut yapar dıye bızım kızlara da bakayım dedım
çok huysuz kızım teyzelerı, illa üstümde uyucak yatırdıgım anda yıkıyor evı koynuma alınca susuyor
yemek yapcam ama nasıl bılmıyom :)

sen nasılsın, eltının bebıs napıyo uslu mu :) gercı eltın tecrubelı anlıyordur cocuk dılınden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…