Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ben de adet oldum kızlarr :) Zaten 2 kez denemiştik o da tutmamış Adamla bi daha buluşamadık ki zaten o köyünde bağlarında calışıyor

yOK canım yaa akışına bıraktık zaten...ne zaman olursa..Ama ben yazın doğsun istemiyorum.Doğum izinlerim yanmasın

Bu arada bizim tayin cıkmadı kızlarr. İstanbulda devam yine

Evet canım yaa ne desen haklısın cehennemin dibinde oturduğumdan dönüş saatlerinden falan cekindim. İstanbulun en berbat yeri, bliosun... Bi de gecen sene 1ler yoruyordu. İnşallah bu sene daha iyi olacak

inş. bundan sonra katılırsın artık canım seni de aramızda görmek isteriz

Slm kızlar
elifcik doğmuş maşallah çok tatlı topaç gibi aydasum allah analı babalı büyütsün inş.
benim 2.ay klomen denemem de başarısız sonıçlandı yumoşlar hep sağda oluştu iki aydır yolu tıkalı ki spermcanlar ulaşamıyor onlara önümüzdeki ay da kullan dedi dr.ama takip yapamıcaz yumurtlama günleri tam da bayrama denk geliyor nasip artık.
eylül de de ameliyat olucam daha beklemek istemiyorum.aralıkta da tüpe geçicez bu gidişle...

Bak ya nie solda olusmuyo :) hayirlisi olsn ins

Chitlenbik hayirlisi olsun canim. İnsallah rabbim sanada en kisa zamanda bir bebe nasip etsin. Benimde yımırtlama donemim ama manisadayiz birde ramazan gitti bu ayda

günaydın kızlar

chitlenbik canım hayırlısı olsun canım stres yapma elbet bi vakti vardır senin bebişinde geleceği zamanı bilir o tatlım

maviş s3 mini güzel telefon alabilirsin tatlım kardeşime aldık kullanıyo hatta sofiş de kullanıyo o da memnundu bildiğim kadarıyla gayet kullanışlı bi telefon

daphne kaçırma yımırtlama dönemini kuzum boşver kaynananları onlara torun vericen sonuçta

ayy pingu akşam senin için zar attım ama geç kalmışım iş işten geçmiş
eltimdeydim yoksa daha erken atardım

günaydın hanımlar;
dediğiniz gibi hayırlısı tabiki bizim için.
daphnecim bebiş öyle zamanlarda denk geliyor hep bak kaç tane örneğini gördük burda da bu ay tam olmadı deyip bebişi olan var birkere kaçamak yapın derim ben
dün akşam yemekten sonra inanılmaz derecede adet sancım tuttu acıdan kıvrılıp uyumuşum
ama hala uykum var

Günaydın fıstıklar,

chitlenpik, canını hiç sıkma. Allah en kısa zamanda bebiş nasip eder inşallah.Adaçayı falan iç canım.Ben majezik içiyorum iyi geliyor.

Dün beni oruç tuttu galiba, allahım bi kafa ağrısı anlatamam.Kafamı sağa çeviriyom zonk zonk, sola çeviriyom zonk zonk, eve zor gittim.Tüm gece ağrıdı.Şimdide kafama biri vurmuş gibi sersemim.

Daphne, manisa nasıl geçiyor? Hersey yolunda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…