Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın herkese
ben sonunda hasta oldum on gündür süren heyecanda streste bitti ama kocam belli etmesede çok istiyormuş gece bazen eli karnımda uyuyordu sanırım o beni çok etkiledi
ahsen biz nasıl annelere çektirdiysek çocuklarda aynen bize yapacak kaçış yok dün eşimde okudu yazdıklarını oda çok güldü

selam kızlar çarşamba akşamı tam bilgisayarımı kapattım çıkıyodum telefon geldi eltim yarın doğum yapıcam dedi şaka yapıyo sandım çünkü daha p.tesi kontrole gitmiş c.tesi için randevu almıştı neyse işten izin aldım tabi müdürün suratı yine turşu satıyo yanında kalacak başka kimse yok mu diyo olsa sana ağız eğmem zaten
neyse verdi yine de izin dün sabah hastaneye gittik 1 de doğuma aldılar sezeryanla 3 buçuk kilo 51 cm bi kız oldu adı da DENİZ çok güzel bi bebek darısı başınıza

maşallah hanzade darısı başına olsun inşallah.. eşin amca oldu yani dimi? şimdi mis gibi taze bebeği görünce eşinde sana baskı yapmaya başlayacak ve daha fazla kaçamayacaksın bence

maşallah hanzade darısı başına olsun inşallah.. eşin amca oldu yani dimi? şimdi mis gibi taze bebeği görünce eşinde sana baskı yapmaya başlayacak ve daha fazla kaçamayacaksın bence

zaten istiyodu dün iyice gaza geldi sorma biliyo musun bu 13 torun yani eşimin 13. yeğeni ama kaynanamlar filan nasıl duygulandı sanki ilk torun hala çok hevesliler
zaten kaçmam artık sürem doluyo şurda 2-3 aya başlıcaz çalışmalara

Hanzade bende bu gün kayınvalidemi aradım torun istiyorum diyor Kadın aşka geldi. Hiç istemezdi halbuki

Hanzade bende bu gün kayınvalidemi aradım torun istiyorum diyor Kadın aşka geldi. Hiç istemezdi halbuki

ben de hep çocuk çok seviyolar bütün çocuklarından torun istiyolar bizden niye istemiyolar diyodum şimdi bizimki de başladı işte her fırsatta sıkıştırıyo
dün hastanede herkesin içinde yine söyledi eşim için bi de bunların çocuğunu görsem diyo

kızlar hep soruyodum bebeğim olunca ağlarsa uyku arasında duyar mıyım diye dün onu farkettim yarım 15 dk da yarım saatte bazen saatte her gık demesine sıçrayıp kalktım eltim şaşırdı sabah işe gidicen uyu diyo ama yok maşallah hemen duyup kalkıyosun diyo ama hem çocukla uykusuz kal hem sabah işe gel hiç çekilmez elif işin çok zor kuzum nasıl dayanıyosun
kaç kere altını değiştirdim 2 keresinde değiştirirken tam bezini aldım yenisini koyucam o sıradı işedi çok komikti

:))) eşinde iyice gaza gelmiştir artık

daphne bu ay tutar inş. sizin heyecanla bekliyorum

Şu yangın olmayaydı belki tutturmuştuk kız Bir ay ara verdik tam eve geçtik şimdide regliyim

Mis kokuyordur şimdi hanzade. Ne zaman çıkacaklar hastaneden?

Demetcim bebeğinizi Allah bağışlasın çok güzel bi bebek maşallah. Sorumluluk sende olunca duyuyosun dimi Ya zaten ilk 3 ay çalışsaydım pert olurdum. Şimdi eskiye göre çok iyi fazla kalkmıyo şükür zorlanmıyorum artık. İşe başladığım ilk ay çok zordu. Maşallah bak altını değiştirmişsin filan gece kalkmışsın senden iyi anne olacak işallah ilk aydan tutar bebeniz.

mis gibi kokuyo valla şimdi aradım eltimi dün yıkamamışlardı bugün yıkamışlar öyle olması gerekiyomuş bi de ememiyo garibim aç diye mamada vermişler 4 saat deliksiz uyumuş şimdi uyuyomuş yine çok uykucu bı kız yaa mıncırıp durduk emzirmek için ama tık yok yerinden hiç kıpırdamayacak hemen cıyaklıyo bırakınca susuyo inş. hep öyle olur kucağa sallanmaya alışmaz

çok şükür korkmuyorum elim yatkın bezini giysisini değiştirebiliyorum emzirme tekniklerini de öğrendim kafayı basıyorum memeye tutuyorum yanaklarından bırakamıyo hemşireler de hep öyle yapıyo burnunda boşluk bırakıyorum tabi nefes alsın diye banyo da yaptırabiliyorum yani tek başıma çocuk bakabilirim kendime güveniyorum

hanzade hayırlı olsun bebeğiniz banyoda yaptırabiliyorsan çok rahat bakabilirsin bence çocuğa ben çok korkarım bi yerine bişi olur die

hanzade hayırlı olsun bebeğiniz banyoda yaptırabiliyorsan çok rahat bakabilirsin bence çocuğa ben çok korkarım bi yerine bişi olur die

teşekkürler yok be korkacak bşy yok ki kendini rahat bırakırsan kasmazsan çok kolay aslında no panik ben aksine çok severim bebeklerle uğraşmayı

teşekkürler yok be korkacak bşy yok ki kendini rahat bırakırsan kasmazsan çok kolay aslında no panik ben aksine çok severim bebeklerle uğraşmayı

benim yakınımda gördüğüm bebek kardeşimdi o zaman da 9 yaşındaydım ondan şimdi tırsıyorum açıkçası annemde uzakta bide
ben hala karar veremesemde eşim çok istiyo artık balkondan sokaktan geçen çocukları sevmeye başladı

ben çalışmasam bi de yakın olsam herkesin çocuğuna yardıma gelirim
özdne söz vedim gerçi ona gidicem daphne kız sana da gelirim yeter ki müsait olduğum zmanlarda doğurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…