Eylül dostluğumuza burada devam (:

miracle geçmiş olsun, eşinin nesi var, hasta adamı birde evde yanlız mı bıraktınız kız yazık adamcağıza.

zahter sen nasıl oldun, stresten dolayımı bu kadar gecikti acaba kan nasıl çıktı?

bende bikaç gündür ara ara gelebiliyorum hızlıca yazıp çıkıyordum, hanzadeye ne oldu anlamadım

teşekkür ederim landfloves şiddetli baş ağrısı çekiyordu bi süredir.

yok o kadar acımasız değiliz annesinde kaldı annesi baktı saolsun çünkü doktor benim yanıma yaklaşmasının riskli olabileceğini söyledi

miracle eşine geçmiş olsun canım, ilaç tedavisiyle geçer inşallah.

aydasu ve miracle 3lü test yaptırmışmıydınız?

Çok gecmıs olsun canım, mıgren gecmısı falan varmıydı kı esının? Allah acıl sıfalar versın arkadasım...

Elıfın keyfı de ıyı ıcerde dedıgın gıbı, salı gıbı kontrol var bakalım bu defa ne dıcek doktor, sancı yok agrı yok acılma yok yumusama yok, bakalım hayırlısı...
Valla bana doğum daha cooook uzak gıbı gelıyo, hıc ınanamıyorum otakvımde yazan tarıhe falan

miracle eşine geçmiş olsun canım, ilaç tedavisiyle geçer inşallah.

aydasu ve miracle 3lü test yaptırmışmıydınız?

3 luyu artık pek yapmıyorlar onun yerıne 4 lu yapıyorlar ben yaptırmıcaktım doktorun zoruyla yaptırdım onda da rısk cıktı dedı bazı degerlerde ıstersen amnıyosentez yaptır dedı, ıstemedım, Rabbım bılır doğrusunu bana kalsa hıc yaptırmazdım ahsen gıbı...

sağolun kızlar, bizimde 3lü test zamanımız geldi ama çok gereklimi diye araştırıyordum, bende yaptırmak istemiyorum. 3 hafta sonra gel 3lü test yapalım demişti doktor, bu hafta 3.hafta, o zaman ben haftaya randevu alayım normal kontrole gideriz bebemizi görürüz. ayda bir gitmek lazım değil mi?

çok saol kuzum yok migren değilde eşim denize dalmayı çok sever daldığındaki yüksek basınça sebebiyle olmuş

çok heyecanlı kuzum ya 40 haftayı doldurmak istiyordur belki prenses ne kadar geç o kadar iyi bence baksana içerde sesleri solukları çıkmıyo

valla aynen bana da öyle hatta oğlum 38. haftada gelmek isterse sadece 2 haftamız kaldı bende önümüzdeki hafta gideceğim bakalım doktor teyzemize

Dıyorum ya suankı aklım olsa yaptırmazdım bosu bosuna o kadar strese gırdım kı...
Evert su asamada ayda bır kontrol yeterlı canım...

Allah şifa versın canım...

Bana da oyle gelıyor ıcımden hep 25 temmuzda doğurcam gıbı gelıyordu ama gelesı yok galıba bu kızın beklerse agustosu bulcaz bayrama kalmayalım da...
Senın kuzucugun gelısımı de ondeydı 38 de gelmek ısteyebılır annesı
Bız yarın 39 a gırıyoruz :18:

pingum sen nasılsın?
Sen vatsup a gırıyodun demı hanzadeden haberın var mı, daphne de gelmedı daha

Günaydın kızlar, aydasum hanzadenin eltisi doğum yapmış hastanedeymiş. Ulaşana kadar baya ortalığı ayağa kaldırdık En son eşine mesaj attım Bende bu gün yıllık izne çıkıyorum. 3 hafta toto yayacağım.

aa hayırlısı olsun Allah analı babalı buyutsun, 20 temmuzdu galıba onun erken mı gelmıs acep bebek... Neyse ıyımıs ya meraklanmıstım bende ınankı...

Oh hadı bakalım, gırmıcen mı tatılde buraya, bak doğururum haberın olmaz

Aydasu hanzadenin eltisi ile senin haftan aynıydı dimi? Ayyy ne heyecanlı, ben bile daha şimdiden bir an önce doğsada görsem sevsem diyorum yaa, rüyalarımda görüyorum sürekli, dün bir bebek mağazasında indirim vardı baya bişiler aldık tutamadık kendimizi.. Şu an özellikle 0-3 ay giyebileceği tüm kıyafetleri fazlasıyla tamam sanırım. Birtek çorabı yok kuzumun :) dün gece salona yaydım hepsini tek tek inceleyip sevdim, toplamıştım, sabah rüyamda görünce dayanamayıp yine açtım inceledim kıyafetlerini :) ben son aylara kadar çatlarım sanırım

daha 6 gün var belki gelir 25 temmuza annesi ama en hayırlı zaman ne zamansa o gün gelsin sıpalar.

bizim de bayrama olma olasılığı çooook fazla ama inş bayramı atlatıp 40. haftasında gelir

ayy son günler en değişik günlermiş her türlü duygu oluyo içinde :18:

Evet canım aynı haftaydık... Valla ben de heyecan sıfır neden boyle oldum hıc anlamıyorum... Halbukı suan heyecandan ölmem lazımdı ben de tık yok...
Salı kontrolum var artık cagırıyorum annemı, kadın telas yapıyor, funda arar ve ebru akelle de aynı haftaydık he bı de kım gardaşyanla
Funda arar doğurdu annem bı telaslandı sorma dur dedım korkma sırada ebru var o da doğurdu annemı gormen lazım dur dedım dur kım daha doğurmadı
başlarım kımınden mımınden dıyo

Bız 30. haftaya kadar çöp almamıstık, sız erkencısınız tabı vakıt gecmez
Ben hala cıktıgımda bısıler alıyom en son gecen gun emzık aldım
Allah hayırlısı ıle kucagımıza almayı nasıp etsın...

Erken gelmiş biraz, pembiş yanaklı çok güzel bir bebek. Sıra sanada geldi Allah önce sana sonra tüm hamilelerimize kolay doğumlar nasip etsin...Buraya girmez olur muyum hiç

Valla oyle mıraclem ben ne kadar dursa kardır dıyom, malum kılosu az kızımın, esım delı edıyor benı ye ye dıye...
İns bayramı atlatırsın canım, ben bayramda doğmusum annem zorluklarını anlatır durur kıyamam

Yok canım sezeryan. Yalnız daha emmeyi öğretememişlerdi akşam. Emzirmeye çalışıyorlardı.Tabi içerde alıştı hazır yemeğe şimdi dudaklarını kıpırdatmak zor geliyor sıpaya

Çok guzel ya...
Bı de sımdı beceremıyorsa emmeyı sınırlenıyorlamıs hemen ac kaldıkları ıcın...
ıcerde keyıflerı ıyıydı sıparıslerı anında gelıyordu

benı de sımdı saglık ocagından aradılar pazartesı veya salı doğum yaparsan cuma gunu topuk kanı ıcın buraya gelmen lazım dıye
ay cok guldum ben cıdden doğurcam galıba
hıc nıyetım yok gıbı ama ıs cıddıye bınıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…