Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar evde bir kıyma krizi yaşandı ki sormayın
annemdeyiz, babam kıyma getirmişti masaya koymuş annem
bir süre sonra kıymayı bulamadık, kasapta unutmadığına emindi, biz de masada olduguna emindik bakmadığımız yer kalmadı. apartmana baktık düşmüş mü diye

aradan bir kaç saat geçti, ne görelim duşakabinin içerisinde bir kilo kıyma
Berra masadan alıp evde gezdirmiş en sonunda da oraya bırakmaya karar vermiş

günaydın kızlar, hayırlı cumalar herkese.

teremcim oteldeydim aceleyle yazııyordum ya karıştırmışım demek, o zaman İnşallah rabbim sizede nasip eder, annenin yakınından güzel bir ev.

bu arada o güzel otelin adı Grida Village..

Günaydın..
Ahsenn çok şaşırdım berraya bak sen cadıı... Odalarada mı girip çıkıyo o yürüteçle banyoya filan giriyo yani.. Anamm çok dikkat etmeniz gerek. Vay cadı vayy..

günaydın hanımlaaar

herkese hayırlı cumalar..

eşimin tomografi çekilip radyasyon yayması sebebi ile 3 gündür annemdeydim dün gece evimize geldik.

herkes iyidir umarım geçmişi ara ara telden okudum ama aklımda pek bişey kalmadı malum hamilelik

Gunaydın kızlar...

Daphne hanzadeden bı haber var mı cok merak ettım, dondu mu mesajına, ınsallah bırsey yoktur...

Zahter hakkınızda hayırlısı olsun, bakalım olcan mı bu hafta...

Ahsen, bak sen su yaramaza sen yazınca aklıma geldı yıllar once de teyzem kuzenımın sakladıgı kaşar peynırını koltugun altından cıkarmıstı ama gunlerrr sonra mısafırın yanında done done peynır aramıslar
Cok fena bu bebeler...

Ha ben nasılım
Bugun de doğurmaya nıyetım yok

mıracle hayırdır canım neden tomografı cektırdı esın gecmıs olsun

hoşgeldiniz kuzum ve kuzusu

çok teşekkür ederiz canım eşim şiddetli baş ağrısı için çekildi beynin arka tarafında atardamarda kan pıhtılaşması varmış ilaç tedavisine başladı inş geçer dua ediver kuzum.

siz nasılsınız elif hanımın keyfi iyi gibi içerde

sen doğurmadıkça ben rahatlıyorum çünkü doğurursan sıra bana geleceeeeek:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…