Eylül dostluğumuza burada devam (:

akşam eve gider gitmez tiramisu yapmayı düşünüyorum, dün almıştım malzemelerini ama yorgunluktan yapamadım, akşamada zamanım olursa yapabilirim zaten. bu topicte tarif vermiştiniz ya hani, kolay tiramisu o işte.. o tarifi verenede tekrar teşekkür edeyim kızlar, hem çok kolay hem harika bir tat..

Geç olsun güç olmasın demişler landfloves. Ne güzel heyecanlar yaşıyorsun hem annelik hem aldığınız yeni ev. Allah ağız tadınızı bozmasın.

Manyak hamıle geldı esnafla kanka olduk, bana ıyı cesaret tek basına gezıyorsun dıyorlar, cok mu anormal bısı yaptım ben yaa :44:

İşlerimi hallettım, eşime doğum gunusu hedıyesı aldım...

Ahsen netten ınceleyebılcegımız bı sey mı bu uyku egıtımı yoksa baska bı kaynaktan mı yararlandın sen?

bu arada şu an harika bir oteldeyim, sahili falan dolaştık içim gitti, otelin heryeri çok güzel ormanın içinde mis gibi havası var.. tatile gelmek isteyenler için bir ara adını vereyim.

arkadaş alacak beni, işlerim bitti bende onu bekliyorum.

bütün gün giremeyince böyle peş peşe yazdım her an biri gelebilir diyede atlı kovalar gibi yazıyorum

landflowes ne güzel hareketlenmiş senin bebiş sende hissediyorsun

inşallah bende anneme yakın bir yerden ev alabilirim.kızlar şu mübarek günlerde benim içinde dua edermisiniz aklınıza geldikçe..
tez zamanda anneme yakın bir yerden ev almak istiyorum..
artık bu evde bu apartmanda olmak sinirlerimi çok bozdu..

kuzum antalyadamı otel adını yazsana..bizde eylülün son haftası çıkıcaz nasipse tatile..

kızlar similla nerde neden hiç yazmıyor..
bide vafiden haber yok mu o da yazmıyor

büyük eltim 1 aydır memleketine gitmişti dün geldi akşam ona uğramayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa biraz oturup sonra eve gidip yatacağım inş. kardeşim işten geç gelecek bugün galiba evde yemeği vardı ısıtıp yer

kuzum benim :) şubeden arkadaşımla aynı haftadasınız. oda bugün ilk tekmelerini yedi. çok değişik bir duygu diyor.
iki gün gelemedim bakıyorum hiç merak eden olmamış küstüm size. şu arkadaşımız neler çekiyo diyen yok.
günlerdir mide bulantısından duvara tırmanacak vaziyetteyim. ve 8 günü bitirdim hala adet olmadım. bugün artık ağrılardan bayılma noktasına geldim. gözlerim karardı. olduğum yere oturdum. hemen yarın için doktordan randevu aldım. sabahtan ne var ne yok öğreneceğim. hadi diyorum hamileysem sebebi belli olacak ama değilsem. ciddi bir mide problemi beni bekliyor demektir.

ay zahteeeer inşallah hamilesindir, eğer hamile değilsende inşallah ciddi bir sağlık problemi falan değildir. ben bugün fırsat bulabilirsem girerim belki, sen sonucu yaz merak ettim

siyahdeniz inşallah sizde annene yakın bir ev alabilirsiniz canım, Rabbim evi olmayan herkese nasip etsin inşallah.

bu arada herkese günaydınlaaar

günaydın kızlar
bloğumu açtım ama henüz düzenlemeleri çözmeye çalışıyorum göründüğü kjadar karışık değilmiş heralde

kocamın kafasını ütüledim dünden beri valla şu nasıl bu nasıl diye

landfloves, ben de 18. haftada hissetmiştim ilk tepişi:))
o akşamı asla unutmuyorum 1 ağustostu yerimden fırlamıştım
arkaya doğru yaslanırsan ya da sırt üstü yatarsan daha da çok hissedersin :))

Günaydınn..
Ahsencim batu dün gece iyiydi heralde dönemsel oluyo. Yatağı ayrı zaten ama çok huzursuzlanırsa pışpışlamak için yanına geçiyorum bazen uyuyup kalıyorum orda :)

Dün hastanenin düzenlediği yemeğe gittik batuşu anneme bıraktık. Kocam diyoki dönerken ya bende bi eksiklik var sanki bişey unutmuşuz gibi bende banada öle geliyo dedim. Sonra ikimz bir batuya alışmışız dedik eksiklik o Eve gelince kuzum bi atladı kucağımıza tüm gün görmüyo ya gecede tabi hep birlikteyiz bi gece görmeyince o da özlemiş.

Zahtercim merak ediyorum acaba bebiş geliyomuu..

Muayene oldum şimdilik kese filan yok dedi ama kan tahlili verdim ikide çıkacak herşey normal bu hafta içinde adet olman gerekli dedi ilaç vermedi doğal yollarla olsun diye ama herşeye stres demeleri beni gerçekten sinir ediyor hayatım çok sakin şükür bu aralar

zahter bence hamilesin sen ayy heyecanllandırmak gibi olmasın da
son adetinden 6 hafta geçmiş,
benim mide bulantılarım da aynı bu zamanda başlamıştı yani olabilir

kızlar ben bbu bloğu karman çorman yaptım beceremedim ya çok kötü duruyo nasıl çözcem

Ahsen inşallah canım yani şuan duygularım çok karmaşık ne olacak bilmiyorum herşeyin hayırlısı

selam kızlarrrrr
zahter hadi hayırlısı olsun sonucu alınca yaz hemen :)
landfloves hatlar karıştı sanırım biz ev almıcaz ki annemlere şuan birazcık yakınım... Dün bahsettiğin otelin adını yazsana merak ettim

ben 16.haftadayım ve geçen haftadan beri hissediyorum, dediğin gibi arkama yaslanmışken falan çok hissediyorum. çok hareketli zaten ultrasonda bile fır fır dönüdüğünü görüyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…