- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
-
- Konu Sahibi landfloves
- #33.921
ben artık hissediyorum hareketlerini, arasıra bir iki tıklatıyor, minicik bir pıtırtısı bile ne kadar güzel bir duygu, gözlerim doluyor bazen.. hormonlarım bozuldu galiba.
akşama annemlere gidecez, istanbuldan döndüler dün gece. annemlere gidince balkonlarında oturup kendi evimize bakıyoruz, evimizi aldık tapusu bizde ama içinde başkaları oturuyor bakıp bakıp hayaller kuruyoruz.. bayram sonu taşınacaklarmış, ama benimde bayramdan sonraki hafta sınavım olacağı içn hemen taşınamayacaz, ay sonuna kalacak taşınmamız.. yani 1buçuk ay var en az
kuzum benim :) şubeden arkadaşımla aynı haftadasınız. oda bugün ilk tekmelerini yedi. çok değişik bir duygu diyor.
iki gün gelemedim bakıyorum hiç merak eden olmamışküstüm size. şu arkadaşımız neler çekiyo diyen yok.
günlerdir mide bulantısından duvara tırmanacak vaziyetteyim. ve 8 günü bitirdim hala adet olmadım. bugün artık ağrılardan bayılma noktasına geldim. gözlerim karardı. olduğum yere oturdum. hemen yarın için doktordan randevu aldım. sabahtan ne var ne yok öğreneceğim. hadi diyorum hamileysem sebebi belli olacak ama değilsem. ciddi bir mide problemi beni bekliyor demektir.
günaydın kızlar
bloğumu açtım ama henüz düzenlemeleri çözmeye çalışıyorum göründüğü kjadar karışık değilmiş heralde
kocamın kafasını ütüledim dünden beri valla şu nasıl bu nasıl diye
landfloves, ben de 18. haftada hissetmiştim ilk tepişi:))
o akşamı asla unutmuyorum 1 ağustostu yerimden fırlamıştım
arkaya doğru yaslanırsan ya da sırt üstü yatarsan daha da çok hissedersin :))