Eylül dostluğumuza burada devam (:

mavişim oh ne güzel yapmışsınız harika bi tatil olmuş.bende oraları çoook görmek istiyorum artık erdem paşayla gideriz Allah nasip ederse...

hanzade çok iyi yapmışsın senin elin çok yatkın böyle işlere ben sana bizim bebişlere yetiştir bize de yap diyordum hep hadi bi başla bakalım bol bol müşterilerin olsun..

terem öncelikle önemli hatırlatman için çok teşekkür ederiz.

rabbim hepsinin mekanını cennet eylesin kafire,düşmana,kötüye bir an bile fırsat vermesin.

bugün nasılsın oruca alıştın mı kuzum?

landfloves çok sevindim canım hadi tekrar hayırlı olsun rabbim kolayca borcunu da ödemeyi nasip etsin benim kv de de o taraflarda ya bizimkilerde bize ordan ev almak istiyo ne kadara mal oldu ev size kuzum ?

ben de korktum ıkı gundur su pazartesı gıdem bakalım sancı bıse var mı ne dıcek doktor
bu arda evınız hayırlı olsun canım oyle boyle atlatmıssınız hadı cok sevındım

atlattık çok şükür, taşınma işinide atlatırsak rahatlayacam.. şimdiden koli toplayıp yavaştan toparlanmak lazım. bayramın 4.günü taşınacaklarmış, bizde biriki boya işi temizlik falan yapar bir hafta sonrasında taşınırız sanırım en geç.

aksam ıftardan sonra kullanmadıklarınızı yavas yavas kolılersınız zamana yaydıgınız ıcın de yorulmamıs olursun cok ıyı olur canım

miraclem duana kocaman bir AMİNN diyorum..
çok şükür canım demekki ilk gün öyle bir yokladı dünde,bugünde çok iyiyim şükürler olsun..
sen nasılsın aslında sende whatsap a alıştın buralara pek yazmıyon

erdem paşa ve valideleri nasılllar..ayy seninde az kaldı kuzum nasıl hazırlıklar bittimi

aman iyi ol kuzum dikkat et kendine

bende iyiyim şükür erdem paşa da iyi bi sıkıntımız yok

hazırlıklar baya bitti kuzum kıyafetlerimiz hazır oda takımımız 20 sinde teslim edilecek halılar perdeler yapıldı temizlikçi geri kalanını yapacak hastane çantamız da hazır çok şükür bi emziğimiz eksik onu da istediğim modeli bulamadım arıyoruz

arabanız da harika güle güle kullanın foto çekimlerinde falan mı kullanacak eşin ?

Terem çok güzel olmuş arabanız güle güle kullanın. Bizde araba alacağız. Hangi şehirde yaşayacağımız hala belli değil ev işi olmuyor bir türlü o yüzden ama bari arabamız olsun dedik. Babam skodada müdür. O bize yıl sonunda güzel bir şey ayarlayacak ama sizin araba çok şirin olmuş ya

maşallah sizlere
çoğu gitmiş azı kalmış canım..geriye erdem paşamız kalıyor o da sağlıkla hayırla gelsin..
pimpirik anne seni kız..çok detay olnca demekki emziği bile düşünüyor insan..

Teşekkür ederim canım daha güzelleri sizlerin olsun..
çekimlerde de kullanılacak ama genel olarak kiralık veriyoruz tatlım.
gelin arabası,dizi çekimleri,iş adamları gezileri,diğer organizasyonlar için kiralık veriyoruz canım..

çok teşekkür ederim canım benim.daha güzelleri sizlerin olsun..
araba bence artık gerçekten ihtiyaç..inşallah sizde gönlünüze göre bir araba bulursunuz..
skoda da iyidir kuzum volkswagen ile aynı fabrikadan çıkıyor araçları..

çok şükür hallettik canım rabbim herkese bebeğine gönlüne göre alışveriş yapabilmeyi nasip etsin.

valla herşeyi araştıra araştıra alıyo insan aynı çeyiz hazırlığı gibi hiç bi farkı yok ee sen ne zaman başlıcan bakiiim çalışmalara

arabayı bende öyle tahmin ettim kuzum çok talibi oluyo bu tür araçların Allah bol müşteriler versin

kızlar ilk deneme tamam... :)
takvime baktım bugün yumurtlama dönemim baslıyor..
çok farklı hissediyorum...:18:

Günaydınlar, çok şükür evime kavuştum. Bir tek tvmiz yok ama oda problem değil. Eşimin film arşivi var harici hard diskinde onları seyrederiz artık mavi su çok sevindim senin adına kuzum

günaydın fıstık hatunlar

maviş karar verdin ve denemeler başladı öyle mi hadi hayırlısı kuzum

Günaydın kızlar bugün yemeğe misafirim var bana pilav ve fırında tavugun yanına çorba önerisi versenize
ayrıca adet günümü 3 gün geçti hiçbir belirti yok ben günü gününe olurum hem hiç aksamaz dün kan testi yaptırdım ama bişe yok 0.01 çıktı

tv niye yok kuzum

Antenler gitti ya kuzum. Artık kaç günde halledilir bilemiyorum ama sorun değil. Hatta umrumda değil. Yuvama döndüm ya önemli olan o. Zahter reyhanıl yayla çorbası yap. Normal yayla çorbasını yapıyorsun altını kapattıktan sonra pazarda yaş reyhan var artık onları ince ince kıyıp at içine şahane bir lezzet veriyor. Herkes bayılacak şiddetle öneriyorum.

Günaydın...
LAndfloves ne atarlı hatunsun ya ben bile korktum burdan Ay valla gülümseyerek okudum o avukata yaptığını helal olsun iyi yapmışın Hadi tekrar hayırlı olsun eviniz canım.

Terem Allah müslüman kardeşlerimizin ve zulüm gören herkesin yardımcısı olsun. O günleri dediğin gibi hayal meyal hatırlıyorum ve çocuk olduğum için ilgimi çekmemişti şimdi anlıyorum olayın vehametini. Arabanızada bayıldım çok güzel. Ben böle gelin arabam olsun istiyodum ama üstü açık olacak :)

MAvişşş hadi hayırlısı bakalım. Dün gazımıza geldin başladın demek Siz izmirde değilmiydiniz yahu bu arada ??

Hanzade bloğun hayırlı olsun kuzum. Sadece satış bloğumu olacak yazılar filan paylaşacakmısın ?

valla nasıl olacak bilmiyorum sözde eltimle ortak iş yapıcaz diye bşladık ona göre isim ayarladım sayfa açmaya çalıştım foto filan eklerim ürünlerle ilgili bilgi veririm sonra ne olur bilemiyorum ama
şimdi eltim doğum yapacak bi de 3 yaşında kızı var yapabilecek mi onu da bilmiyorum zamanla oturacak yerine herşey inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…