Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ewet aydasucum inmiş elifcik aşağılara. Daha kiler temizle sen aferiiin. Ben ev taşıdığım yorulduğum için erken doğurdum 2 hafta sende kıpır kıpıpr ewde kendini yoruyosun bak yat uzan dinlen. Doğumdan sonra enerjiye ihtiyacı olacak.
Tatlım yanlız kalma artk evde. iyi hissettiğine bakma bende çok iyi hissediyodum kendimi. Hatta kanamam geldi annem gidelim diyo ben iyiyim ya diyorum dizi izliyorum filan Meğer 7 cm açılmam varmış.

:18: demı ındı bu hafta ıste...
Yok yok tamam yormucam kendımı dun hıssettım ılk kez bel agrısını bı de ayıptır solemesı akıntı artıyormus herhal doğum yaklasınca oyle oldu bende de, aklım basıma gelıyo dunden berı...
Farketmeden 7 cm acıklık, Allah ım en buyuk hayalım pingu ya şöyle acılsa acılsa fırt dıye gelse

Sanırım o tüm hamilelerin hayali

Aydasu yorma kendini canım ya annem bana hamileyken hali yıkatmislar 8 aylıkmis akşama erken doğum ben gelmişim otur uzat ayağını olmadı annen yapar gelince
landfloves canım ah ne bu erkek ailesinden cektiklerimiz sen görme duyma zaten şu anda özel bir durumun var herşeyden önce senin sağlığın önemli kendine üzülüp stres yapma

Aydasu ben kızlara anlattım doğum hikayemi watsupta ama senin doğumun yaklaştı sana anlatmam Doğumdan sonra Allah'a çok şükür 2. yaparsam işallah o da bu kadar kolay bi hamilelik ve doğum olur. Allah herkese benimki gibi sorunsuz hamilelik doğum nasip etsin. Suni sancı 4 saat çektim off berbatt bi sancı tarifi yok ama 8-9 saat çekenler ve hatta çekip yinede sezeryan olanlar var.

Mavisuperisi tatili yaptın gezdin geldin ooh bizde takip ettik faceden Nasılsın bakalım ?

Kızlar selammm
Geçmişi okumaktan yazamadım anca btti.

Ne haberler kaçırmışım similllaaaaaa hamileeee
Landfloves ev almışşşşş
Hayırlı uğurlu olsun kızlar yeni haberler mükemmel valla.

Ben gezdim geldim kızlar çookkk güzeldi 16 gün.Ülkemiz çok güzel ya ara ara atıyorum resimleri faceye.Karadenizi görmeden ölünmez dedikleri doğruymuş gerçekten. bolu'dan batum'a kadar gittik sonra aşağı erzuruma geçtik sonra sivas amasya derkenn İzmir...

İyi ki ehliyet almışım yoksa eşim çok yorulacakmış yollarda biraz o sürdü biraz ben çok zevkliydi tatil.

selam kızlarrrr

şuanda vicdan azabı duyuyorum kuzum ya ( dün yerken aklıma geldin valla dedim daphne de olsa da yese karnı yarık pilav cacık üçlüsünden...
Landfloves aman salla gitsin canım ya 5 kuruş yardım etmeden bide trip mi atıyolar hayret bişey, insan torununun cinsiyetini merak etmezmi ? bu zihniyette olan birine nasıl güvenip çocuk bırakabilirsinki en ufak bişeye küsüp alın çocuğunuzu bile der valla... Hem annenlerin sitesi gayet güzel diyordun ve aldığınız ev büyükmüş eğer bakmak isterse arada gelir 2 hafta bakar gider...

Son düzenleme:

Vicdan azabı duyma tatlım ya. Benim her zaman ki pis boğazlığım işte

Kızlar merhaba ben baya yeniyim bu istede ankarada buluşma var mı benim miniğinde 28 eylül 2012 doğumlu, ben de katılmak istiyorum

Hoşgeldin öncelikle geçmiş olsun. Bizde kızlarla daha yeni konuştuk düğünden sonra aramızdan ayrılanları.

ARtena senin adına çok üzüldüm tatlım ama topiğimize niye soğudun ki ?? Buraya nişalılıktan beri yazıyoruz hepimiz. Aydaasununda başına kötü şeyler geçti ama şimdi doğurmak üzere, bizi hiç bırakmadı. Bizde onu bırakmadık o zamanları daha kolay atlattı dimi aydasuuu.. Ben doğum yaptım bi ara yazamadım ama tekrar döndüm. İyi ki kızlar var. Sende yaz bize tekrardan UZaklaşma ne kadar kalaabalık o kadar güzel muhabbet

Mavisuperisi süper tatil yaptınız ya harika valla. Heryeri gördünüz ne güzel. Bebek olmadan çok iyi yaptınız.

Hoşgeldin öncelikle geçmiş olsun. Bizde kızlarla daha yeni konuştuk düğünden sonra aramızdan ayrılanları.

Benimki aranızdan ayrılmak sayılmaz aslında. Benim için hala eski paylaşımlarımız çok değerli. O zamanki en büyük destekçim sizdiniz. Epeydir de sessiz takipteyim. Beni hatırlıyor olmanızdan mutlu oldum doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…